Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
* * * * * 2 Balsai

PTC Autoclickeris

ptc bux autoclicker

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 363

#41 Golor

Golor

Parašyta 02 birželio 2012 - 02:00

Tik taip paklausiau,nes visai taip greitai renkasi tai tų dienų nedaug užtrunka,kaip su kitais buxais.
  • 0

#42 Oplia

Oplia
  • Lytis:Vyras
  • VietaVisaginas

Parašyta 02 birželio 2012 - 02:08

O tai kur tie pluginai? Nes pas man nera programoj.
  • 0

#43 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 02 birželio 2012 - 02:11

O tai kur tie pluginai? Nes pas man nera programoj.

Įdėjau į patį pirmą post'ą už didelio brūkšnio - pažiūrėk, jei reikia pagalbos PM.
  • 0

#44 Oplia

Oplia
  • VietaVisaginas

Parašyta 02 birželio 2012 - 02:40

O ačiū ;) Gal galėtum gauti marihuana ir buxcents ikelti?
  • 0

#45 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 02 birželio 2012 - 04:00

O ačiū ;) Gal galėtum gauti marihuana ir buxcents ikelti?

Bux Cents
Minimali išmoka: 0.02$ PayPal

Bux Cents plugin'as čia: http://www.mediafire...fdi8g7m0z9whdch
Marihuana Bux neradau plugino :( Bet jei yra kitokių pageidavimų - pabandysiu paieškot :)
  • 0

#46 Kevin

Kevin

Parašyta 02 birželio 2012 - 04:02

isbandziau ir as sita autoclikeri, taciau man kazkodel neskaiciuoja centu, programoja rodo ten kiek balance ir kad done, nuejus i bux puslapi betkuri balance 00000, gal kazka blogai dariau kad neskaiciuoja ju puslapiuose ?
  • 0

#47 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 02 birželio 2012 - 04:12

isbandziau ir as sita autoclikeri, taciau man kazkodel neskaiciuoja centu, programoja rodo ten kiek balance ir kad done, nuejus i bux puslapi betkuri balance 00000, gal kazka blogai dariau kad neskaiciuoja ju puslapiuose ?

O tai darei, kaip buvau parašęs? Pabandyk įkelti naują plugin'ą ir tada pažiūrėk ar veikia. Nepamiršk teisingai suvesti prisijungimo duomenų, pabandyt viską iš naujo padaryt ir tada pasakyk ar padėjo.
  • 0

#48 Kevin

Kevin

Parašyta 02 birželio 2012 - 04:18

reikejo tik luktelti kokia 10min kad pradetu todyti ir buxu puslapiuose, puiki programa :)
  • 0

#49 Oplia

Oplia
  • VietaVisaginas

Parašyta 02 birželio 2012 - 05:31

buxpayout.com

• 0

#50 Nieksas

Nieksas

Parašyta 02 birželio 2012 - 06:37

As stalo tenisa geriau zaidziu nei moku programas tokias instaliuot :D butu LABAI gerai koks step -by- step gidas kaip instaliuot sita, extractint pati autocliceri ar ne.

P.S. neseniai meginau su juo , bet meciau , nes kaip jau kazkas sake programoi rode balansa , o saite jis nedidejo :)
Kazkur skaiciau kad tokiu atveju ale perinstaliuot reikia , bet kiek teisybes nezinau :)
  • 0
Nuotrauka

#51 Bshake

Bshake
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 02 birželio 2012 - 06:49

Kartais rodo labai dideli balansa nors svetaineje mazesni, o instaliacija isskeildimas ir paleidimas viskas :)
  • 0

#52 Nieksas

Nieksas

Parašyta 02 birželio 2012 - 07:21

Pas mane buvo virs 0.18 $ pradejau ta clickeri naudot ir rode apie 0.2$ po poros dienu , uzejau i saita - tie patys 18 ct :D
  • 0
Nuotrauka

#53 Golor

Golor

Parašyta 02 birželio 2012 - 09:48

Nežinau,čia priklauso nuo plugino ir buxo.Gal kitas buxas teisingiau rodys...Man asmeniškai dar taip nenutiko.

Nieksas - Gal po 20 minučių rodys teisingai Kartais būna,kad po kažkiek laiko teisingai parodo..Bet man šis cliceris yra nuostabus,neužilgo ir išmoka paiimsiu.Tik viena baimė,kad buxai nepradėtu užsidarynėti...
  • 0

#54 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 02 birželio 2012 - 09:54

buxpayout.com

Bux Payout
Minimali išmoka: 2€ PayPal

Plugin'as čia: http://www.mediafire...gvdddfvh8puj6n6

Rašykit, jei dar kas kokio pageidaujat :)
  • 0

#55 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 02 birželio 2012 - 10:00

As stalo tenisa geriau zaidziu nei moku programas tokias instaliuot :D butu LABAI gerai koks step -by- step gidas kaip instaliuot sita, extractint pati autocliceri ar ne.

P.S. neseniai meginau su juo , bet meciau , nes kaip jau kazkas sake programoi rode balansa , o saite jis nedidejo :)
Kazkur skaiciau kad tokiu atveju ale perinstaliuot reikia , bet kiek teisybes nezinau :)

Pas mane buvo virs 0.18 $ pradejau ta clickeri naudot ir rode apie 0.2$ po poros dienu , uzejau i saita - tie patys 18 ct :D

Jei kas neaiškų parašyk man PM - susitarsim, tikrai padėsiu. O dėl balanco neatitikimo, man niekad taip dar nebuvo (gal tiesiog aš jo dažnai netikrinu). Reikia palaukti, vos suklikinus neskubėkit prisijunginėti per naršyklę ir tikrinti, bent jau sustabdykit to bux'o veiklą autoclicker'yje - tada bandykit.

Nežinau,čia priklauso nuo plugino ir buxo.Gal kitas buxas teisingiau rodys...Man asmeniškai dar taip nenutiko.

Nieksas - Gal po 20 minučių rodys teisingai Kartais būna,kad po kažkiek laiko teisingai parodo..Bet man šis cliceris yra nuostabus,neužilgo ir išmoka paiimsiu.Tik viena baimė,kad buxai nepradėtu užsidarynėti...

šaunu, kad patinka ir veikia šitas dalykas :)
  • 0

#56 Nieksas

Nieksas

Parašyta 02 birželio 2012 - 10:33

Turbut blogai perskaitei , buvo 18 ct , pasijungiau clickeri , po 2 dienu clickeris rode kad turiu 20 ct o paciam buxe rode tuos pacius 18ct kaip ir PRIES dvi dienas .
Nu ciuju pagausi dabar minty :D.
  • 0
Nuotrauka

#57 Golor

Golor

Parašyta 02 birželio 2012 - 11:28

Bet kas užknisa tai kartais užeina,kad connections problems nors prieš kelias valandas puikiai veikė.Tai turbūt turi būti praėjusios 24h,kad galėtum vėl suspausti reklamas.O su kitais buxais tai rašo,kad Done.Labai įdomiai čia...Nes kartais atsiranda ten 2-3 reklamos.
  • 0

#58 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 02 birželio 2012 - 11:34

Turbut blogai perskaitei , buvo 18 ct , pasijungiau clickeri , po 2 dienu clickeris rode kad turiu 20 ct o paciam buxe rode tuos pacius 18ct kaip ir PRIES dvi dienas .
Nu ciuju pagausi dabar minty :D.

Na tada nežinia kas čia darosi. Tai nenusiminkit, jei koks vienas ar keli neveikia, betkada gi galėsit pradėt spaudyt rankiniu būdų. O jei nenorėsit - tiesiog išsiimkit tuos centus (jei aišku yra maža minimali išmoka) ir ištrint tą bux'ą iš sąrašo, vistiek nebus gaila laiko ir pastangų, nes už jus viską padarė autoclicker'is.

Bet kas užknisa tai kartais užeina,kad connections problems nors prieš kelias valandas puikiai veikė.Tai turbūt turi būti praėjusios 24h,kad galėtum vėl suspausti reklamas.O su kitais buxais tai rašo,kad Done.Labai įdomiai čia...Nes kartais atsiranda ten 2-3 reklamos.

Taigi nepersistenkit su tais programos leidimais. Paleiskit ryte ir vakare - pilnai užteks dienos uždarbiui surinkt.
  • 0

#59 Golor

Golor

Parašyta 03 birželio 2012 - 12:13

būtu gerai jeigu pridėtum buxų su 0.01 minimalia išmoką.Mielai užsiregistruočiau :)(Vienu žodžiu galėtum per dvi arba per viena dieną paimt išmoka)
  • 0

#60 Nieksas

Nieksas

Parašyta 03 birželio 2012 - 01:07

Meginsiu ir as panardyt po forumus , jei ka aptinksiu parasysiu.

BTW , jauciu daug refu turi? :D
  • 0
Nuotrauka

Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: ptc, bux, autoclicker

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas