Expertscolumn.com
Parašyta 30 gegužės 2012 - 09:56
Visi nauji akauntai yra tikrinami prieš patvirtinimą. Tai gali užtrukti 2-3 dienas, kol akauntas bus patvirtintas.
Jei rašote straipsnius ir kituose tinklapiuose arba savo dienoraštyje (blog'e), tada užsiregistruokite tuo pačiu "Username". Taip bus lengviau patekti į ExpertsColumn. Per kelias dienas gausite ExpertsColumn moderatoriaus el. laišką su penkiais klausimais, į kuriuos reikės atsakyti.
Galima rašyti naują straipsnį arba perkelti savo straipsnius iš kitų tinklapių, pavyzdžiui Triond, Squidoo ir kt. Spaudžiam "Write a Column" ir čia talpinam savo straipsnį:
Title - straipsnio pavadinimas,
Body - pats straipsnis anglų kalba,
Tags - pagrindinės frazės, pagal kurias lankytojai suras šį straipsnį,
Categories - pasirenkam kategoriją, kuriai priklauso straipsnis,
spaudžiam "Submit".
Nuo peržiūrų skaičiaus priklauso jūsų gauti pinigai, todėl reikia stengtis pritraukti į savo straipsnius kuo daugiau lankytojų. Straipsnio apačioje yra nuorodos tinklapių, į kuriuos galima nesunkiai patalpinti savo straipsnių nuorodas. Maždaug už dešimt peržiūrų aš gaunu 0,01$.
Pinigus išmoka į el. bankus PayPal ir MoneyBookers. Minimali išmoka - 5$.
REGISTRACIJA
Mano straipsniai:
Aloe - an effective natural antibiotic
The most expensive nut in the world - Macadamia
Slim without dieting or speeding up metabolism
Natural treatments for foot sweat
Freckles. How do I remove them?
Declare your independence
Summer's fun, but you still have to be careful
Vitamin benefits for human life
What you need to be beautiful?
Hair care and hair treatment
Parašyta 01 birželio 2012 - 03:06
Parašyta 01 birželio 2012 - 03:30
Yra nors 1 ismoka?
Mano išmokos dar nėra, bet galėčiau savo refererio paprašyti, kad parodytų .
Parašyta 02 birželio 2012 - 08:35
Parašyta 10 birželio 2012 - 09:27
Veikia, gal tik trumpam neveikė, laikinos problemos .isvis neveikia man puslapis
Buvau užmiršus parodyti savo refererio išmoką į el. banką MoneyBookers:
Parašyta 10 birželio 2012 - 09:29
Parašyta 18 liepos 2012 - 05:05
Parašyta 12 sausio 2013 - 10:05
http://www.olbg.com/?tx200381 (duoda 1000 virtualių pinigų lažyboms,atskiri prizai komandoms,gauta 9 išmokos,padedu per skype: uzsidirbk.eu)
Parašyta 12 sausio 2013 - 12:40
tai čia mokesčiai.Delto atrodo,kad mažiau nei 5Minimalią išmoką sumažino? Nes pirmam poste rašai kad minimali išmoka 5 usd, o antra, trečia tavo gautos išmokos mažiau nei 5 usd.
Parašyta 12 sausio 2013 - 07:18
Minimalią išmoką sumažino? Nes pirmam poste rašai kad minimali išmoka 5 usd, o antra, trečia tavo gautos išmokos mažiau nei 5 usd.
Atima mokesčiams, galėtų pinigus siųsti kaip dovaną.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0