Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

TopLine -Pinigai už naršymą internete

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 116

#21 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 24 gegužės 2012 - 03:26

Pažiūrėk ar esi visada prisijungusi, nes kartais būna, kad atsilogina jis. O dėl puslapių tai manau reikia tokių, kur daug turi reklamų, kurias pakeitų šita programa.

nu nezinau tada, turbut mano neto tiekejas nekoks... nes kiek as saitu per diena praeinu tai patylesiu.. nu bet neesme,
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

Forumo taisyklės | Help & Questions |

#22 shifterer

shifterer
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 24 gegužės 2012 - 03:32

nu nezinau tada, turbut mano neto tiekejas nekoks... nes kiek as saitu per diena praeinu tai patylesiu.. nu bet neesme,

Na interneto tiekėjas tikrai neturi reikšmės čia :) Vien šito forumo didžiuosius banner'ius keičia TopLine'as. Kituose forumuose taip pat yra nemažai reklamų, kurios keičiasi. Nežinau kur tų reklamų būna daugiausia, aš nelabai pastebiu. Gal kiti dar pasidalins kuriose svetainėse gauna daugiausia taškų. Sėkmės.
  • 0

#23 juraska

juraska
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 24 gegužės 2012 - 03:49

keicia tik tas pagrindines reklamas, tokias kaip 'adsense' ir tt
  • 0

#24 Arnas557

Arnas557

Parašyta 26 gegužės 2012 - 07:01

as tai tik 209 taskus turiu per velnezin koki laika :D
  • 0

#25 asas

asas

Parašyta 26 gegužės 2012 - 10:07

Jei naudojat FF, įsidiegiat priedą ReloadEvery, nueinat į puslapį, kuriame yra tinkamų reklamų, nustatot puslapio naujinimo laiko intervalą (pavyzdžiui, 30 sekundžių, kad spėtų pakraut TopLine reklamą, jei greitas internetas galima ir mažiau) ir einat į kiemą žaist krepšinio.

Jei būtų dar nesiregistravusių ir norinčių padaryt gerą darbą, mano nuoroda tokia:
Ištrinta

Šį pranešimą redagavo INGRIDA1023: 26 gegužės 2012 - 11:15

• 0
Pinigai už naršymą internete:
Nuotrauka

Suvedinėk CAPTCHA ir užsidirbk - registracijos pakvietimo kodas 2RC3 - minimali 3$ išmoka visiškai realiai pasiekiama per 3 dienas

#26 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 27 gegužės 2012 - 02:02

Jei naudojat FF, įsidiegiat priedą ReloadEvery, nueinat į puslapį, kuriame yra tinkamų reklamų, nustatot puslapio naujinimo laiko intervalą (pavyzdžiui, 30 sekundžių, kad spėtų pakraut TopLine reklamą, jei greitas internetas galima ir mažiau) ir einat į kiemą žaist krepšinio.

Jei būtų dar nesiregistravusių ir norinčių padaryt gerą darbą, mano nuoroda tokia:
Ištrinta

Aš bandžiau šitą triuką per naktį palikęs kompą, bet kažkodėl neužskaito... Ar kamnors pavyko?
  • 0

#27 suzukki

suzukki

Parašyta 27 gegužės 2012 - 04:36

o galima čia ant vieno ip adreso turėti kelius acc ?
  • 0

#28 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 27 gegužės 2012 - 05:27

o galima čia ant vieno ip adreso turėti kelius acc ?

niekuomet nezaidziu su keliais acc, nes anksciau ar veliau vistiek ikliusi...
nebent pacioj sistemoj buna parasyta kad galima tureti kelis acc,
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

Forumo taisyklės | Help & Questions |

#29 tooeasy

tooeasy
  • VietaGargždai

Parašyta 27 gegužės 2012 - 06:11

Nu nežinau, naršau kiekvieną dieną kaip ir įprastai ir daugiausia į dieną buvau gavęs 119 taškų. Visaip čia gaunasi :)
  • 0

#30 Arnas557

Arnas557

Parašyta 27 gegužės 2012 - 07:41

jau turiu 385 o vakar turejau tokiu laiku 209 biski pakylo :D
  • 0

#31 Eskulapas

Eskulapas

Parašyta 27 gegužės 2012 - 08:03

Ištrinta

Tai išeina taip ar ne?
  • 0

#32 asas

asas

Parašyta 27 gegužės 2012 - 08:13

Tai išeina taip ar ne?

Išeina, tačiau kartais vietoje reklamų pradeda rodyti "Invite friends and earn even more money" pranešimą, o jis nėra reklama ir už jį taškų neskaičiuoja. Nežinau, kodėl taip įvyksta, man taip būna nebūtinai paleidus tą automatinį naujinimą, todėl nemanau, kad jis čia kaltas, be to tai nėra joks perspėjimas ar pan., tiesiog pasiūlymas pakviesti draugų. Parašiau jiems laišką paklausdamas, gali būti, kad jie tiesiog turi ribotą kiekį užsakytų reklamos parodymų ir kai jie baigiasi rodo tą pranešimą. Vėliau vėl ima rodyti reklams ir toliau skaičiuoja taškus.

Aš per 4 dienas surinkau 527 taškus. O su tuo automatiniu atnaujinimu paeiliui pavyksta uždirbti iki 50 taškų.

Aš darau taip: jei pamatau, kad vėl rodo reklamas, paleidžiu tą naujinimą. Kai pamatau, kad jų neberodo, o rodo pranešimą, naujinimą išjungiu. Tad per naktį šitaip įjungus laikyti neapsimoka, turbūt didžiają dalį laiko suksis veltui. Tačiau nenaršant internete ir matant, kad tuo metu krauna reklamas, galima įjungti bent kuriam laikui ir užsiimti kuo reikia.

Aišku, tas TopLine yra žaidimas. Net esamais tempais 10 dolerių surinkčiau tik per ~100-120 dienų, o tai yra maždaug 4 mėnesiai. Cackintis 4 mėnesius dėl 25-30 litų yra juokinga. Kita vertus, nieko aktyviai daryti nereikia, prisijungei prie TopLine įsijungęs internetą ir pamiršai, tik tada gal dar truputį ilgiau užtruksi. Aš juo naudojuosi labiau dėl įdomumo nei dėl realaus uždarbio :) Visie tie nuorodų maigymai už centus yra kvaila. Kai panaršau šitą forumą, tai darosi gaila kai kurių žmonių. Leidžia dienas prie kompiuterio vardan to, kad kažkam (su visais kitais bendraminčiais) uždirbtų realų pelną, o patys kaip kokioj Afrikoj gauna centus ir dar jais džiaugiasi :)
  • 0
Nuotrauka

Suvedinėk CAPTCHA ir užsidirbk - registracijos pakvietimo kodas 2RC3 - minimali 3$ išmoka visiškai realiai pasiekiama per 3 dienas

#33 suzukki

suzukki

Parašyta 27 gegužės 2012 - 08:22

aš tai per para ligei surinkau 150 Points ir be juokiu tu jusu botu ar ka ten rašet
  • 0

#34 suzukki

suzukki

Parašyta 27 gegužės 2012 - 08:25

o ka reiškia tas FF ? :D
  • 0

#35 asas

asas

Parašyta 27 gegužės 2012 - 08:25

Mano rekordas per dieną 236 taškai. Bet, jei jie nenustotų rodyt reklamų, galėčiau prisukti bent pusę tūkstančio, o gal ir daugiau. tad bus įdomu išgirsti jų atsakymą, jei tokio sulauksiu. Ar pas juos reklamų parodymų skaičius ribotas, ar gal jiems tikrai kliūna, kad per dažnai pas mane puslapiai naujinasi kartais, nors tuo ir abejoju :)

o ka reiškia tas FF ? :D

FireFox naršyklę turėjau omenyje.
  • 0
Nuotrauka

#36 suzukki

suzukki

Parašyta 27 gegužės 2012 - 08:27

kaip jus pastebit tas reklamas aš niekur ju nepastebiu :D
  • 0

#37 suzukki

suzukki

Parašyta 27 gegužės 2012 - 08:27

Mano rekordas per dieną 236 taškai. Bet, jei jie nenustotų rodyt reklamų, galėčiau prisukti bent pusę tūkstančio, o gal ir daugiau. tad bus įdomu išgirsti jų atsakymą, jei tokio sulauksiu. Ar pas juos reklamų parodymų skaičius ribotas, ar gal jiems tikrai kliūna, kad per dažnai pas mane puslapiai naujinasi kartais, nors tuo ir abejoju :)

FireFox naršyklę turėjau omenyje.

aišku :)
  • 0

#38 suzukki

suzukki

Parašyta 27 gegužės 2012 - 08:33

dar turiu klausima viena :D ka reskie tas

Temporarily

Disable TopLine 5 15 30 ?

• 0

#39 asas

asas

Parašyta 28 gegužės 2012 - 06:15

Vis dėlto buvau neteisus dėl jų. Štai ką perskaičiau į jų FB:

All,

We've noticed a lot of comments concerning point accrual, stopped points, etc.

TopLine uses a very sophisticated security algorithm to detect abnormal browsing activities. Depending on your browsing, your account may stop receiving points and begin seeing ads for TopLine (refer a friend ads). If the activity is deemed excessive, your account will be disabled all together. The good news is that your account can be returned to normal over the course of normal browsing. The more excessive the refreshing, the longer it will take to regain a valid account status.

If you know you will be refreshing pages on the same websites or in some type of identifiable pattern, be sure to temporarily disable TopLine using the extension panel in your browser which will help to avoid account disruption. As a more permanent option, you can add domains to exclude from your account settings panel.

We hope this helps to answer some of your questions about point accrual. Thanks for your interest in TopLine.

Best,

TopLine Team

Taigi, tuos praneŠimus "Invite a friend" vietoje reklamų gaunu neatsitiktinai :) Gerai, kad bent jau už tai nebanina, tik laikinai neberodo reklamų. Turbūt nuo Šiol atsisakysiu automatinio puslapių perkrovimo. Čia reikėtų sistemėlės, kuri automatiŠkai atidarinėja vis skirtingus puslapius. Kažko panaŠaus į autosurf, tik reikia užsitikrinti, kad puslapiuose bus AdSense arba AdClick reklamų ir kad bus iŠlaukiama pakankamai, kad spėtų pakeisti reklamą į TopLine.
  • 0
Nuotrauka

#40 Nieksas

Nieksas

Parašyta 28 gegužės 2012 - 06:41

Skaiciau kad pas juos gana nebloga apsauga nuo visokiu auto refreseriu , taip kad neverta vargt :)
  • 0
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas