Tai išeina taip ar ne?
Išeina, tačiau kartais vietoje reklamų pradeda rodyti "Invite friends and earn even more money" pranešimą, o jis nėra reklama ir už jį taškų neskaičiuoja. Nežinau, kodėl taip įvyksta, man taip būna nebūtinai paleidus tą automatinį naujinimą, todėl nemanau, kad jis čia kaltas, be to tai nėra joks perspėjimas ar pan., tiesiog pasiūlymas pakviesti draugų. Parašiau jiems laišką paklausdamas, gali būti, kad jie tiesiog turi ribotą kiekį užsakytų reklamos parodymų ir kai jie baigiasi rodo tą pranešimą. Vėliau vėl ima rodyti reklams ir toliau skaičiuoja taškus.
Aš per 4 dienas surinkau 527 taškus. O su tuo automatiniu atnaujinimu paeiliui pavyksta uždirbti iki 50 taškų.
Aš darau taip: jei pamatau, kad vėl rodo reklamas, paleidžiu tą naujinimą. Kai pamatau, kad jų neberodo, o rodo pranešimą, naujinimą išjungiu. Tad per naktį šitaip įjungus laikyti neapsimoka, turbūt didžiają dalį laiko suksis veltui. Tačiau nenaršant internete ir matant, kad tuo metu krauna reklamas, galima įjungti bent kuriam laikui ir užsiimti kuo reikia.
Aišku, tas TopLine yra žaidimas. Net esamais tempais 10 dolerių surinkčiau tik per ~100-120 dienų, o tai yra maždaug 4 mėnesiai. Cackintis 4 mėnesius dėl 25-30 litų yra juokinga. Kita vertus, nieko aktyviai daryti nereikia, prisijungei prie TopLine įsijungęs internetą ir pamiršai, tik tada gal dar truputį ilgiau užtruksi. Aš juo naudojuosi labiau dėl įdomumo nei dėl realaus uždarbio
Visie tie nuorodų maigymai už centus yra kvaila. Kai panaršau šitą forumą, tai darosi gaila kai kurių žmonių. Leidžia dienas prie kompiuterio vardan to, kad kažkam (su visais kitais bendraminčiais) uždirbtų realų pelną, o patys kaip kokioj Afrikoj gauna centus ir dar jais džiaugiasi