Sveiki, aš su šio tipo uždarbiu susidūriau nesenai ir norėčiau paklaust ar dar yra kokių nemažai mokančių paveikslėlių talpinimo svetainių?
Aš dabar naudoju sharepic.net, įdėjau tik 10 paveikslėlių ir suku per kelis autosurf'us, tikiuos neužbanins, nes pakolkas visai neblogai sekasi. Per pusdienį turiu:
Balance: $ 0.5445 USD
Image views: 2623
Gal kas pasidalins panašiom svetainėm, ypač, kurios nebanina, jei traffic'as iš autosurf'ų būna.
Temoje atsakymų: 5
Parašyta 23 balandžio 2012 - 07:38
Parašyta 23 balandžio 2012 - 08:09
Kokia Shareapic minimali išmoka? Parašyk savo ref. nuorodą. Padėsiu tau rinkti .
Parašyta 23 balandžio 2012 - 08:13
Užbanins. Bet gali būti, kad kokia viena išmoka gausi iki kol tave patikrins.
Parašyta 23 balandžio 2012 - 09:33
Deja, manau jau užbanino, nes nebeleidžia prisijungt Nieko tokio, šiaip buvo smagu pabandyt. Tai gal žinot ką tokio, kur nebanina?
RedGage yra, bet ten labai keistai pinigus galima "išsiimt". Reikia užsisakyt kažkokią kreditinę, kurią kaži ar siunčia į Lietuvą
RedGage yra, bet ten labai keistai pinigus galima "išsiimt". Reikia užsisakyt kažkokią kreditinę, kurią kaži ar siunčia į Lietuvą
Parašyta 23 balandžio 2012 - 09:51
RedGage meginau, esu surinkes 28$ bet nepermeta niekaip pinigu i balansa ir neina uzsisakyt kortos.
Parašyta 23 balandžio 2012 - 09:54
RedGage meginau, esu surinkes 28$ bet nepermeta niekaip pinigu i balansa ir neina uzsisakyt kortos.
Į tą "available balance" ar ne? O ko reikia, kad pervestų iš "total earnings" į "available balance"?
Gal dar kokį žino?
Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: picture, upload, nuotraukos talpinimas
Uždarbis iš upload.Sukūrė Justas028 , 27 Vas 2022 Darbas internete, uždarbis ir dar 3 |
|
|
||
Pagalba su Remote UploadRemote Upload'inimas DepositFiles.com Sukūrė Werklanas , 24 Rgp 2012 Remote, Upload, Pagalba |
|
|
||
ShareUpload.com - Iki 60$ už 1,000 parsisiuntimų/ PPS PlanasTuri trys planus PPD,Pay per Sale, MIX Sukūrė Golor , 24 Lie 2012 PPDPay per Sale, MIX ir dar 4 |
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0