Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka

MTV - My Traffic Value

Temoje atsakymų: 461

#141 Orange88

Orange88

Parašyta 05 spalio 2012 - 03:33

Šią savaitę MTV įvyks tarsi Restartas. Šiuo metu yra neleidžiama investuoti į Cyclerį. Viskas bus atnaujinama pirmadienį. Visi cykleryje buvę pinigai pereis į akcijas. Pirmadienį sistema bus vėl visiŠkai nauja. Pinigų Cash Balanse nepalies. Vėliau bus daugiau informacijos.

Kaip suprantu ir 194% plano nepalies? Nes dabar jau ten mano investicijos :) Hmm, tai pirmadienį reikia ruoŠti pinigus stambesnei investicijai truputį, jei viską iŠ naujo paleis :)
  • 0

#142 martyboy

martyboy
  • Lytis:Vyras
  • VietaKlaipėda

Parašyta 05 spalio 2012 - 03:50

Kaip suprantu ir 194% plano nepalies? Nes dabar jau ten mano investicijos :) Hmm, tai pirmadienį reikia ruoŠti pinigus stambesnei investicijai truputį, jei viską iŠ naujo paleis :)

Ne, man atrodo, kad nepalies 194 proc, bet nesu tikras, reikia geriau įsiskaityti jų forumą. O nuo pirmadienio aŠ irgi žadu Šiek tiek investuoti vėl, nes bus visiŠkai atsinaujinusi sistema.
  • 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt

#143 Orange88

Orange88

Parašyta 05 spalio 2012 - 04:04

Tikiuosi jau normaliai veiks ta atsinaujinusi sistema pirmadienį ir greitai galima bus gaut neblogos grąžos B) Tik vėl neapsisprendžiu, ar toliau į 194% planą investuot reikės ar kur kitur... Skaičiau, kad po atnaujinimo 194% turėtų apsisukt per du mėnesius? Tik įdomu ar tai pagreitins ir dabartinę mano įnvesticiją į jį ar tik tą, kuri bus nuo pirmadienio?
  • 0

#144 Orange88

Orange88

Parašyta 09 spalio 2012 - 08:38

Deja, teorija, kad atnaujinta sistema nepalies 194% plano nepasitvirtino, gaila...
  • 0

#145 maniakas

maniakas
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 09 spalio 2012 - 10:10

o kur visi pinigai dingo kur buvau nepataikes i 110% ir gaudavau i diena desimtadaly cento nieku ju nerandu
  • 0

#146 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 09 spalio 2012 - 10:20

MTV jau pilnai atnaujino sistemą. Visos investicijos iš pagrindinio investavimo yra perkeltos į shares (akcijas). Pasižiūrėkite kiek turite shares ir jeigu norėsite, galėsite jas parduoti rinkoje. Pati sistema dabar veiks vėl kaip nauja, bus greičiau atsiskaitoma su investuotojais.
  • 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt

#147 maniakas

maniakas

Parašyta 09 spalio 2012 - 10:31

turiu 17 shares uzdejau ant pardavimo uz 1 po 0.30$ pigiausias pasiulimas is visu gal Martynas susidomejai ir nori jas visas nupirkt ? :)
  • 0

#148 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 09 spalio 2012 - 12:23

Pre-investavimas į roundą #2 prasidės 10/10/2012 24:00:00 (lietuvos laiku). jau žinote, kad laiku pre-investavus galite gauti pelną momentaliai kai tik prasidės naujas roundas. Galite bandyti pre-investuoti pusvalandį prieš, nes dažniausiai atsidaro anksčiau laiko. Sėkmės.
  • 0

#149 maniakas

maniakas

Parašyta 09 spalio 2012 - 12:28

cia dar viena problemele gavau i mtw balansa pinigus noriu perdet i liberty balansa reikia gimimo data ivest o as ivedu ir raso netinka nesamone kazkokia as zinau savo gimimo data
  • 0

#150 Orange88

Orange88

Parašyta 09 spalio 2012 - 12:36

turiu 17 shares uzdejau ant pardavimo uz 1 po 0.30$ pigiausias pasiulimas is visu gal Martynas susidomejai ir nori jas visas nupirkt ? :)

Aš nupirkčiau, bet, kad neturiu pinigo, o į Egopay kol atkeliaus, tai žinai... :)
  • 0

#151 maniakas

maniakas

Parašyta 09 spalio 2012 - 12:42

jau pardaviau visas 17 nupirko kazkoks rusas
  • 0

#152 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 09 spalio 2012 - 12:44

Aš kol kas nei vienos akcijos neparduosiu, tegul jos stovi, gal vėliau bus labiau vertingesnės nei dabar ;)
  • 0

#153 Orange88

Orange88

Parašyta 09 spalio 2012 - 01:08

Aš kol kas nei vienos akcijos neparduosiu, tegul jos stovi, gal vėliau bus labiau vertingesnės nei dabar ;)

Pritariu. Be to, parduoti jas už kokius 30 centų, visai neapsimoka. Bent jau mano atveju, nes atgaučiau tą patį, ką įdėjau.
  • 0

#154 Orange88

Orange88

Parašyta 12 spalio 2012 - 03:02

Įsimečiau pagaliau dar 100$, bet kadangi dabar dar negalima investuot, nusprendžiau pažaist su centukais. Per dvi minutes išėjau į 3.15$ pliusą, visai smagu :D

Nuotrauka
  • 0

#155 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 12 spalio 2012 - 08:43

Šiandien kalbėjau su savo sponsoriumi, tai jis patarė bent 2 savaites neinvestuoti į cyclerį, o dėti visas investicijas į POWER planą. Vakar net 53% buvo iŠmokėti nariams per vieną dieną. Tai reiŠkia, kad Šis planas įsivažiuoja labai gerai. Beja ne visada galėsite papulti į Power planą, nes gali būti užraŠas, kad "Investment Round Full" ir yra nurodytas laikas po kurio jau bus galima investuoti, taip yra dėl to, kad Šis planas dabar turi lubas ir kai prieina maximumą 1500 USD užsidaro. Laukite daugiau žinių...

• 0

#156 proxy

proxy

Parašyta 12 spalio 2012 - 09:47

Gal galetumet pasakiti kur eiti kad galeciau investuoti 94 valando ?
  • 0

#157 Orange88

Orange88

Parašyta 12 spalio 2012 - 10:23

proxy: Investments - Cycler Daily - Invest now. Bet šiuo metu lubos jau yra pasiektos ir investuoti bus galima tik nuo 4h ryto Lietuvos laiku (matosi ten laikrodukas).
martyboy - naujame round'e lubos bus 2000$ :)

O aš ir vėl nusprendžiau pažaisti :D Grynas pelnas per keles minutes - 9.40$ B)

Nuotrauka
  • 0

#158 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 13 spalio 2012 - 03:22

Šiąnakt atsikėliau, kad investuoti į roundą #2. Nauja sistema manau yra nebloga. Pavyzdžiui maximum investicija yra 15 USD, o roundas užsidaro kai pasiekia 2000 USD lubas. Tad daugelis narių gali sudalyvauti.
Dabar galima jau matyti Fast Track eilę: einate "Invest Log" --> "Fast Track Queue" --> pasirenkate roundą ir "View".
  • 0

#159 Orange88

Orange88

Parašyta 13 spalio 2012 - 07:49

Šiąnakt atsikėliau, kad investuoti į roundą #2. Nauja sistema manau yra nebloga. Pavyzdžiui maximum investicija yra 15 USD, o roundas užsidaro kai pasiekia 2000 USD lubas. Tad daugelis narių gali sudalyvauti.
Dabar galima jau matyti Fast Track eilę: einate "Invest Log" --> "Fast Track Queue" --> pasirenkate roundą ir "View".

Visai ne daugelis. Prisijungiau 8h ir jau nebegalėjau investuoti, vėl teks keturias paras laukti. O 15$ yra maximumas, galimas investuoti vienu kartu, kitaip tariant, laiku atsikėlus galima investuoti pvz 150$ (15x10).
  • 0

#160 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 17 spalio 2012 - 07:17

Sveiki. Dabar jau nebebus pre-investavimų. Galite investuoti iškarto į bet kurį planą Cycler ar Power. Pagrindiniame puslapyje dešinėje pusėje yra laikrodis, kuris parodo, kada atsidaro roundas. Iškart atsidarius roundui reikia investuoti, nes yra maksimumas kiek galima investuoti (pvz. 1000 USD) ir kai pasiekia lubas iškart roundas užsidaro ir laikrodis pradeda rodyti kiek liko iki kito atidarymo. Beje dabar leis dažniau investuoti, kad visi bet kokiu laiku galėtų tai padaryti, tik reikia sekti tą laikrodį.

• 0

Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas