Ziurek as investavau ta 1$ i ta, kad atgaut 110%, tai kada as juos atgausiu? Ir, kaip ten yra su tais round'ais, nes tavo tinklapyje skaiciau nieko nesupratau, gal galetum sitoje temoje paprasciau, kaip nors parasyti ir paaiskinti.
Aš kadangi pradžioje nežinojau tiksliai, tai investavau 50 USD ir jie kaba dabar laukdami 125 proc. Nes aš investavau ne laiku, todėl taip ir įvyko. "Fralfakt" tu labai įdėmiai perskaityk mano puslapį apie roundus, turėtum suprasti, nes aprašiau taip paprastai, nors ir man pačiam dar kyla keblumų ir yra daug klausimų. Aš manau, kad kiekvienoje programoje pradžioje yra juodas miškas, bet dalyvaujant išaiškėja daugelis dalykų ir pradedame suprasti.
Kas dėl roundų. Tau reikia kuo greičiau įlysti į tą eilę naujajame rounde. Tam kad užsirezervuoti vietą, reikia sekti UTC laiką ir žiūrėti kada atsidaro pre-investavimas į naują roundą. Pre-investavimas atsidaro 48 val. po esamo roundo pradžios.
Žmogučiai, skaitykite, domėkitės, informacijos yra labai daug, tad netingėkite jeigu norite kažką uždirbti. Nesitikėkit, kad kažkasd padarys tai už Jus. Aš kiek galėsiu padėsiu.