Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka

MTV - My Traffic Value

Temoje atsakymų: 461

#401 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 29 gruodžio 2013 - 10:05

Regis MTV greitai visai susimaus. Adminas gyvena kažkokiam svajonių ir iliuzijų pasaulyje. Kiekviename pasisakyme žeria utopines svajones. Kažin ar pats jis jomis tiki, ar tik kitus mausto.

Maniau, kad ištems su restartu, bent iki 100 roundo, bet strigo ties trečiu raundu po restartu.

Jis mąsto, kad restartais padarys puikiai veikiančią sistemą, bet tokias pasakas gali jis pasakoti naujokams, kurie investuoja po 10$.

Manau atskiros kazino svetainės ir nesulauks niekas. Nes tai tik akių dūmimas.

Smagios žinios per gražiausias metų šventes. Matomai keršija dėl to, kad nėra sniego.

• 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt

#402 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 30 gruodžio 2013 - 01:44

Na, mane tikrai nuliūdino admino norai šitaip taisyti situaciją. Labai gaila, kad jis nori pritraukti daugiau investicijų darydamas restartus. Gaila, kad nesusikoncentruoja ties produktų kūrimu, kurie pagal viską ir turėtų sugrąžinti grąžas investitojams, o ne nauji įnešti pinigai. Jei šį restartą padarys, tai tikrai bus prasti popieriai. Restartas, kuris buvo prieš porą mėnesių labai sugadino sistemą. Iš tiesų is nebuvo reikalingas, investavę žmonės buvo pasiruošę ir 5 ir 10 metų laukti grąžos, tik reikėjo skirti daugiau dėmesio produktų kūrimui, marketingui.

Labai gaila, tai buvo mano svarbiausias projektas, dabar kas belieka, tai laukti ir stebėti kaip viskas rutuliuosis, bet matomai eina viskas į blogąją pusę.

• 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt

#403 tukslas

tukslas

Parašyta 30 gruodžio 2013 - 08:44

gal zinot kada bus restartas?

• 0

#404 d2b

d2b

Parašyta 08 sausio 2014 - 04:42

Taigi restartas numatomas atlikti per ateinančias dvi savaites.

Kas bus padaryta: investicijos bus panaikintos, ir vietoj neatidirbusių investicijų bus išmokėta akcijomis, kurių vertė bus prilyginta 0,2$ už akciją. Jei būtų tokią kainą nustatę bent po pirmo restarto, tai bent akcijų skaičius dabar pas mane gražus būtų.

Taip pat dabar negalima išsiimti balanso. Dabartinis sukauptas balansas irgi bus pervestas į akcijas. Tikriausiai blogiau sugalvoti ir negalėjo.

Po sistemos pakeitimo bus leidžiama investuoti max 5$ per dieną. Arba papildomai išsipirkti kažkokį leidimą investuoti daugiau. Tai paprasčiausiai bus žmonių apgaudinėjimas.

Esu tikras, kad daugelis jau nusivylė MTV. Bet man regis kaip ir visada atsiras kas po restarto visviena dės šviežius pinigus ir tikėsis uždirbti. Pirmiesiems tai padarius dar gal ir pasiseks. Bet tai neišgelbės MTV nuo sekančio restarto, nors adminas kalba, kad gal daugiau jų ir nebereikės, bet jis arba meluoja arba klysta.

MTV galėtų veikti sklandžiai ir visiems mokėti tokius procentus tik tuo atveju jei visi sukurti produktai generuotų ~90% visų pajamų. Deja tokie rezultatai vargu ar bus pasiekti. Šiai dienas ta dalis yra tik ~10%.

Todėl gaunasi užburtas ratas. Sistema laikosi tik ant šviežiai investuotų pinigų. Kai išmokėjimų eilė susidaro per didelė, seka skaudžios pasekmės. Po tokių restartų atsiranda daugiau neigiamos nuomonės apie programą. Bloga nuomonė greitai nužudo tokias programas.

• 0

#405 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 08 sausio 2014 - 08:28

Labai gaila man MTV, tai buvo mano favoritė ir tikrai tikėjau, kad kils aukštyn. Nelabai suprantu, koks bimbalas adminui į galvą įgėlė, kad šitaip pradėjo čiuožti žemyn. Nesuprantu tokio dalyko, kad už 5K dolerių užsisakė reklamą eksperimentiniui planui dviejuose forumuose, iš kurių naudos buvo nulis. Tai tikrai pinigų švaistymas, kuriuos galėjo skirti marketingui ir referalinėms reikmėms, landing page, baneriams, video sukūrimui. Tai būtų buvę žymiai daugiau naudos.

Dabar jis nori visiškai viską išvalyti, pradėti nuo pradžių, tik išskyrus portfelis bus ne tuščias. Aš tokias jo idėjas nepalaikau ir nustojau reklamuoti. Labai sunku bus jam pradėti ir toliau gyvuoti, nes reputacija sugadinta.

Visgi, aš seksiu informaciją, investuoti tikrai bent kol kas nerekomenduočiau.

• 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt

#406 d2b

d2b

Parašyta 09 sausio 2014 - 09:07

Na tu savo pinigais daug nerizikavai, bet uždirbai iš komisinių pagrinde.

Nors tiesą pasakius du metus reklamuoti MTV nežinau ar verta tokių pastangų kai uždirbi tik 500$.

• 0

#407 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 09 sausio 2014 - 11:41

Pala pala tai netgi balansą pavers akcijom? Šitą būsiu pražiopsojęs. O kas tokiu atveju nutiktų jei mes savo visą balansą investuotume į monitorių?

• 0

#408 d2b

d2b

Parašyta 09 sausio 2014 - 01:03

Kiek supratau tai pavers ir balansą akcijomis. Adminas šia tema labai neatvirauja, todėl manau bus daug susidomėjusių po poros savaičių kai taip atsitiks.

Dėl monitoriaus bus taip:

Jo
08/01/2014 16:32
Regarding the monitor stuff. I think we'll refund all active votes prior to the debt swap.

And with the games. We'll payout all high scores and prizes prior to swapping. Resetting everything to zero. And the lotto to $100 that we'll add as the sole construct cost on the portfolio.

All portfolio products will have their cost values zero'd. And I'll try to improve the display to highlight that they're a complete bonus to the system.

Tai kaip suprantu gražins į balansą, o balansą į akcijas.

Be to akcijų kainai bus leista kristi iki 0,01$ už akciją po restarto.

• 0

#409 DraKill

DraKill

Parašyta 09 sausio 2014 - 01:20

Durnystė.... Daugiau nieko negaliu pasakyt.... Jeigu jie tikisi, kad žmonės po to dar investuos, tai jie turbūt ne iš šio pasaulio iškrito

• 0

#410 d2b

d2b

Parašyta 09 sausio 2014 - 05:57

Jis tikisi, kad tuščia sistema pritrauks daugiau investuotojų. Juk viskas bus taip "šviežia".

Reiks dabar gyventi iš akcijų uždirbamų pinigų, tai bus manau 1-2$/savaitę.

• 0

#411 d2b

d2b

Parašyta 29 sausio 2014 - 10:14

Štai ir išvalė pagaliau sistemą. Galima pradėti nuo nulio, ir vėl greitai prarasti visus pinigus. Nemanau, kad nauja sistema, ilgai temps be eilinio restarto.

Dabar reikia džiaugtis akcijomis, kurių bent nenunulino.

• 0

#412 Orange88

Orange88

Parašyta 30 sausio 2014 - 10:09

Na, aš dėl šio restarto esu kitokios nuomonės, vien dėl pažado nedaryti restarto ateinančius 12 mėnesių. Todėl... Kas nori man parduot 250$ egopay? :D Atisikaityčiau bankiniu pervedimu. Skype: kipras.po

• 0

#413 d2b

d2b

Parašyta 30 sausio 2014 - 10:26

Pažadėjo? Pati didžiausia nesąmonė.

Dabar norint investuoti gali investuoti po 5$ į 186% planą per dieną, arba norint investuoti į 250% planą reiks papildomai susimokėti 100$.

Tad jei nori į 250% planą investuoti 100$, reiks papildomai susimokėti dar 100$. Ir kai uždirbsi, gausis, kad uždirbai +50$. Nebent investuotum 1000$, per porą savaičių. Tada dar jau nesijaus tas 100$ mokestis.

Jei jis bent laikytųsi savo žodžio ir metus bent restarto nedarytų, tai reiškia, dar kokie 2-3 mėnesiai beveik "saugūs" yra. Vėliau investuoti pinigai tikrai sulauks restarto.

• 0

#414 Orange88

Orange88

Parašyta 30 sausio 2014 - 10:45

Būtent todėl ir noriu investuoti dabar, o ne po kelių mėnesių. Turėčiau spėti iki kito restarto išeit į pliusą. Tik investuot nėra ką, kai liko nuliai, tik akcijų tūkstančiai... :)

• 0

#415 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 31 sausio 2014 - 02:04

O kokia dabar nauda iš tų akcijų? Kur pasižiūrėt, kiek jos vertos, kiek gausim dividendų ir pan.?

Aš tai jau tikrai nebeinvestuočiau, nes vėl eilinįkart nuvils.

• 0

#416 Orange88

Orange88

Parašyta 31 sausio 2014 - 02:39

O kokia dabar nauda iš tų akcijų? Kur pasižiūrėt, kiek jos vertos, kiek gausim dividendų ir pan.?

Aš tai jau tikrai nebeinvestuočiau, nes vėl eilinįkart nuvils.

Nauda tokia, kaip ir visada - dividendai ir tikėjimas, kad pačių akcijų vertė kils :) Pasižiūrėt irgi ten pat kur ir visada - share marketpace. Tik išjungtas jis šiandien, dėl error'ų.

• 0

#417 d2b

d2b

Parašyta 05 vasario 2014 - 09:55

Admino nervai neišlaikė:

21m6.jpg

• 0

#418 DraKill

DraKill

Parašyta 06 vasario 2014 - 12:09

Na kai norėsim nuverst kokią kompaniją žinosim į ką kreiptis :). Dabar bereikia paplatint kad adminas pradeda banint žmones iš forumo ir dar toliau iš pačio programos ir MTV šakės greit.
Aš žinoma nenoriu įžeist d2b, tiesiog taip yra nužudoma labai daug HYIPų :)

• 0

#419 tbudelis

tbudelis

Parašyta 06 vasario 2014 - 11:51

Aš žinoma nenoriu įžeist d2b, tiesiog taip yra nužudoma labai daug HYIPų :)

Nužudoma daug HIYPų nenoriu taves įžeisti bet su tokiu pasisakymu geriau net nesakysiu ka galvoju. Visi HIYP yra šudo verti 99% žmonių juose praranda pinigus 1% kurie uždirba turi apgauti tuos 99 kad jie sunestu tuos pinigus jiems ir HIYP savininkms. Jie nekuria jokios vertės tiesiog perskirsto kitu pinigus ir dali pasima sau. Todėls juos reikia  žudyt tik pasirodžius kad neatgautu suinvestuotu pinigu i programos paleidimą.

O kas liečia MTV tai visiškai pritariu d2b veiksmams ir jei MTV adminas būtu tikrai rimtas tai pirma nebutu sumoves projekto antra nebanintu nepatenkintų narių bet mėgintu viska spres racionaliai trečia kad jau susimomė pasakytu tiesiai o nebandytu toliau legvatikius apipisinėt.

• 0
Nuotrauka

#420 DraKill

DraKill

Parašyta 06 vasario 2014 - 12:05

tbudelis net nekomentuosiu. Tiesiog manau kad neverta su piktais žmonėm diskutuot. Tinka tau tavo paveiksliukas. Mažas piktas žalias žmogelis. :)

• 0

Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas