Taigi restartas numatomas atlikti per ateinančias dvi savaites.
Kas bus padaryta: investicijos bus panaikintos, ir vietoj neatidirbusių investicijų bus išmokėta akcijomis, kurių vertė bus prilyginta 0,2$ už akciją. Jei būtų tokią kainą nustatę bent po pirmo restarto, tai bent akcijų skaičius dabar pas mane gražus būtų.
Taip pat dabar negalima išsiimti balanso. Dabartinis sukauptas balansas irgi bus pervestas į akcijas. Tikriausiai blogiau sugalvoti ir negalėjo.
Po sistemos pakeitimo bus leidžiama investuoti max 5$ per dieną. Arba papildomai išsipirkti kažkokį leidimą investuoti daugiau. Tai paprasčiausiai bus žmonių apgaudinėjimas.
Esu tikras, kad daugelis jau nusivylė MTV. Bet man regis kaip ir visada atsiras kas po restarto visviena dės šviežius pinigus ir tikėsis uždirbti. Pirmiesiems tai padarius dar gal ir pasiseks. Bet tai neišgelbės MTV nuo sekančio restarto, nors adminas kalba, kad gal daugiau jų ir nebereikės, bet jis arba meluoja arba klysta.
MTV galėtų veikti sklandžiai ir visiems mokėti tokius procentus tik tuo atveju jei visi sukurti produktai generuotų ~90% visų pajamų. Deja tokie rezultatai vargu ar bus pasiekti. Šiai dienas ta dalis yra tik ~10%.
Todėl gaunasi užburtas ratas. Sistema laikosi tik ant šviežiai investuotų pinigų. Kai išmokėjimų eilė susidaro per didelė, seka skaudžios pasekmės. Po tokių restartų atsiranda daugiau neigiamos nuomonės apie programą. Bloga nuomonė greitai nužudo tokias programas.