Man atrodo jūs abu nelabai supratot kodėl buvo sakoma kad akcijos keičiamos yra įvertinamos 0,7$. Aš žiūriu 0.3$ ribą nes mano atveju tai jau atiduotų man pirminę investiciją į planus. O bet tačiau, kadangi buvo išmokama netik tiems kas neatgavo savo investicijų, bet ir taip, kad būtų padengti visi žadėtieji išmokėti procentai, pvz 250% cycler planams, mažesnės kainos tiesiog negalėjo būti nes būtų reikėje visas akcijas išnaikinti. Jeigu akcijos pasieks 0,7$ ribą jūs tokiu atveju atgausite visas pilnas savo investicijas su visu jų uždarbiu, o tai jau būtų labai gerai, nes prieš tai tai būtų trukę metus gal du. Ar tikrai galit pasakyt kad per 2 metus akcijų kaina tiek nepakils?
d2b tiesą sakant nematau aš tame nieko blogo. Čia aš matau protingą adminą, kuris pats ionvestuoja į savo kompaniją ir moka naudotis situacija, kurią jis iš anksto išpranašavo ir viešai parašė, tad tuo galėjo pasinaudoti visi kas nesupanikavo. Nepamiršk kad jis pats turi maždaug trečdalį visų kompanijos akcijų, tad tas 20% kirtis jį kirto labiau nei bet ką kitą. O tau kaip nemenkai akcijų turinčiam žmogui kaiptik reikėtų tik džiaugtis, kad yra investuotojų pasiryžusių supirkti visas akcijas, kurios bus parduodamos pigiai, nes kai bus išparduotos pigiausios supanikavusių žmonių akcijos kaina staigiai šoktels iki anksčiau buvusios ribos.
Ir gues what. surprise surprise. Užmeskite akį į marketą. Kaina jau pasiekė 0,18$ ribą