Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka

MTV - My Traffic Value

Temoje atsakymų: 461

#381 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 22 spalio 2013 - 10:01

Man atrodo jūs abu nelabai supratot kodėl buvo sakoma kad akcijos keičiamos yra įvertinamos 0,7$. Aš žiūriu 0.3$ ribą nes mano atveju tai jau atiduotų man pirminę investiciją į planus. O bet tačiau, kadangi buvo išmokama netik tiems kas neatgavo savo investicijų, bet ir taip, kad būtų padengti visi žadėtieji išmokėti procentai, pvz 250% cycler planams, mažesnės kainos tiesiog negalėjo būti nes būtų reikėje visas akcijas išnaikinti. Jeigu akcijos pasieks 0,7$ ribą jūs tokiu atveju atgausite visas pilnas savo investicijas su visu jų uždarbiu, o tai jau būtų labai gerai, nes prieš tai tai būtų trukę metus gal du. Ar tikrai galit pasakyt kad per 2 metus akcijų kaina tiek nepakils?

d2b tiesą sakant nematau aš tame nieko blogo. Čia aš matau protingą adminą, kuris pats ionvestuoja į savo kompaniją ir moka naudotis situacija, kurią jis iš anksto išpranašavo ir viešai parašė, tad tuo galėjo pasinaudoti visi kas nesupanikavo. Nepamiršk kad jis pats turi maždaug trečdalį visų kompanijos akcijų, tad tas 20% kirtis jį kirto labiau nei bet ką kitą. O tau kaip nemenkai akcijų turinčiam žmogui kaiptik reikėtų tik džiaugtis, kad yra investuotojų pasiryžusių supirkti visas akcijas, kurios bus parduodamos pigiai, nes kai bus išparduotos pigiausios supanikavusių žmonių akcijos kaina staigiai šoktels iki anksčiau buvusios ribos.

Ir gues what. surprise surprise. Užmeskite akį į marketą. Kaina jau pasiekė 0,18$ ribą

• 0

#382 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 22 spalio 2013 - 11:07

Manau, per du metus akcijos neužkils daugiau nei 0,7$. Ir iš vis nemanau, kad jos kada nors tiek pasiektų. Niekad nesekiau jų kainos, bet ar jos buvo bent pabrangusios iki 0,4$ ar aukščiau ir nors mėnesį tokią kainą išlaikiusios?

Pirmas restartas pribrendo per pirmus metus. Manau antro restarto gali tekti laukti panašiai. Tad po metų ar panašiai su akcijomis gali pasikartoti panaši situacija arba dar blogesnė, čia neprognozuojama.

• 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt

#383 Orange88

Orange88

Parašyta 22 spalio 2013 - 12:30

DraKill, mes suprantam, kodėl akcijos buvo įvertintos $0.70, bet ir suprantam, kad jos tiek nevertos. Ir taip, jų vertė stipriai kils, bet ji kiltų ir be restarto, o tiesiog dėl naujų produktų. Plius, Jo juk sakė, kad greičiausiai kelis ateinančius metus tas restartas kartosis, reiškia apdairesni investuotojai, jau po pusmečio liausis pirkę akcijas. Kitas dalykas, tai absoliučiai nesąžininga žmonių, investuojančių tik į akcijas atžvilgiu. Jų portfelis kiekvienais metais mažės skaičiumi, o restarto metu, ir vieneto kaina. O investuotojais tik į akcijas, tampa ir tokie žmonės, kaip d2b, beje, prieš savo valią.

Suprantu, kad, tarkim, tris metus bus restartai, tuomet dar kelis metus gyvenisim be restarto, su galybe produktų, gal ir pvz. $2 akcijų kaina pasieks, kodėl gi ne? Bet ne visus vilioja perspektyva, kad gal, jeigu viskas bus gerai, uždirbsiu pensijai :D Gal ir per stipriai pasakiau, bet esmę manau pagavai. Internetinės investicijos itin jautrios visokios pertvarkoms...

• 0

#384 d2b

d2b

Parašyta 22 spalio 2013 - 12:58

Ir dar per prievartą tapęs akcininku galiu tikėtis po sekančio restarto prarasti dalį akcijų.

• 0

#385 Orange88

Orange88

Parašyta 22 spalio 2013 - 01:09

Oj kaip papildžiau šiandien MTV biudžetą... Gavau pinigų, nėra ką veikti, užsivedžiau pažaisti truputį. Minus $40... Geriau jau tų pigių akcijų prisipirkęs būčiau, dar niekad nebuvo taip gaila išleistų pinigų :D

• 0

#386 d2b

d2b

Parašyta 22 spalio 2013 - 02:28

Oj kaip papildžiau šiandien MTV biudžetą... Gavau pinigų, nėra ką veikti, užsivedžiau pažaisti truputį. Minus $40... Geriau jau tų pigių akcijų prisipirkęs būčiau, dar niekad nebuvo taip gaila išleistų pinigų :D

Jei tiek pat laimėtum, tai taip nesakytum :D

Aš sutinku su Orange88, PC visiškas šimtaprocentinis ponzi, generuoja pajamas tik iš naujai įneštų lėšų ir jokių produktų nekuria, nors galėtų bent jau reklama normaliai užsiimti su tokiu alexa reitingu. MTV šiek tiek viskas kitaip ir aišku aš neaiškinsiu, nes visi mes skirtingi ir galvojame skirtingai. Kaip bebūtų, bet mane šiek tiek suvaržė šis restartas, tikrai maniau, kad jiems nereikės tokių dalykų daryti, bet tikriausiai Jo jau pamatė didelį paveikslėlį, kad ateityje bus tik blogiau. Visgi restartai, kad ir labai nedžiuginantys nepadaro programos visiškai nesėkmingos, kad ir Profit Clicking ar JustBeenPaid atveju, net buvo tokių restartų kai po dar labiau žmonės investavo ir į visiškai ponzi piramidę. Aišku labai sunku, kai nuima visas pajamas, MTV atveju. Bet jei nulinė skola padarys programą dar veiksmingesnę tai gal ir nelabai jau blogai, visgi reikėtų palaukti ir pastebėti kaip kas bus ir kaip galima mažiau skūstis, nes tai dar labiau pablogintų situaciją. Palaukime PaidVerts ir MoneyMyGame, gal atsistatysime daug greičiau, nei, kad būtų reikėję laukti 3 metus minimum kol grąža būtų sugrįžusi.

Už PC kažkada net galvą guldei, taip kaip dabar už MTV :D

di-OXTI.jpg

• 0

#387 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 22 spalio 2013 - 08:14

Prieš Value Swap -> Rounde #83 viso buvo investuota: ~1,377$ (everything was slow down)
---------------------------------------
Po Value Swap -> Rounde #84 viso buvo investuota: ~34,200$
Po Value Swap -> Rounde #85 yra investuota dabar: ~23,000 ir auga.

Value Swap padarė didelį skirtumą prieš ir po, tuo pačiu neleido programai kristi žemyn. Mes žinome, kad MTV reikalingos investicijų injekcijos produktų kūrimui. Žaidimai ir vėl pradėjo duoti geras pajamas + daugiau produktų laukia netolimoje ateityje.

MTV Alexa reitingas: 21,694 (Auga)

Akcijos per 2 dienas pakilo nuo 0.10 centų iki 0.30 centų!

Aš matau vis daugiau naudos. Šiuo metu daug lengviau reklamuoti MTV, nes sistema neturi skolos.

• 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt

#388 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 22 spalio 2013 - 08:19

Jei tiek pat laimėtum, tai taip nesakytum :D

Už PC kažkada net galvą guldei, taip kaip dabar už MTV :D

di-OXTI.jpg

d2b, toks marketerio darbas ir man tai visiškai nekeista. Atsiranda projektai su kuriais dirbame. Aš daug maž pozityviai mąstau ir kaip tu gali reklamuoti projektą, jei pats visada nusiteikęs pesimistiškai. Kas pas tave eis ir kaip tu uždirbsi? Nereikia čia kišti JBP/PC, tai projektai davę labai daug žmonių gerai uždirbti. Aš turiu savo darbo specifiką ir ja laikausi kaitaip nei krust.

• 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt

#389 d2b

d2b

Parašyta 22 spalio 2013 - 08:29

Jei dar neįsikirtai tai aš per daug ir nesistengiu reklamuoti ir žmonėms meluoti. Aš tiesiog parodau kaip programa dirba ir kokius rezultatus pasiekia.

• 0

#390 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 23 spalio 2013 - 01:41

Jei dar neįsikirtai tai aš per daug ir nesistengiu reklamuoti ir žmonėms meluoti. Aš tiesiog parodau kaip programa dirba ir kokius rezultatus pasiekia.

Tai ir gerai, kad esi labai daug žinantis ir nuspėjantus ateitį. Aš taip pat nemeluoju žmonėms, vadovaujuosi tuom kas skelbiama admino ir pačios programos, o kaip ji jau pasisuks ar nesilaikys savo duoto žodžio, tai jau ne mano kaltė. Visgi visus informuoju, kad aš negearantuoju programos sėkmingumo, visur yra rizika ir tą rizika kiekvienas priima sau. Nei aš tos programos kuriu, nei man žinoti kas ten užkulisiuose vyksta.

• 0

#391 Orange88

Orange88

Parašyta 23 spalio 2013 - 01:49

Pagaliau, ilgai (247 dienas) lauktas Fast Track'as - $221.5532! Tik gaila, kad LibertyReserve buvo, tai mokesčiams iš kart teko paaukoti $22.15532.

• 0

#392 d2b

d2b

Parašyta 23 spalio 2013 - 02:36

Tai ir gerai, kad esi labai daug žinantis ir nuspėjantus ateitį. Aš taip pat nemeluoju žmonėms, vadovaujuosi tuom kas skelbiama admino ir pačios programos, o kaip ji jau pasisuks ar nesilaikys savo duoto žodžio, tai jau ne mano kaltė. Visgi visus informuoju, kad aš negearantuoju programos sėkmingumo, visur yra rizika ir tą rizika kiekvienas priima sau. Nei aš tos programos kuriu, nei man žinoti kas ten užkulisiuose vyksta.

Manau pats ne ką mažiau žinai ir nusimanai, tik kartais paprasčiau apsimesti nežinančiu ir vaidinti pagal taisykles, kad uždirbti sau procentuką nuo kitų :ph34r:

• 0

#393 Orange88

Orange88

Parašyta 23 spalio 2013 - 02:50

Oj B*%#! Dar viena nesmagi naujiena. LibertyReserve naikins iš MTV, tai balansą persivest ne problema, bet kaip atsikratyt akcijų? Pasirinkimai: parduot dabar už centus, arba atėjus laikui (kaip suprantu po mėnesio), automatiškai jas permes į Earning balance, tačiau 25% mažiau. Gerai, kad nedaug turiu akcijų LibertyReserve, bet vis tiek, prarasti 105 iš 420 akcijų, nesinorėtų...

• 0

#394 d2b

d2b

Parašyta 23 spalio 2013 - 03:39

Oj B*%#! Dar viena nesmagi naujiena. LibertyReserve naikins iš MTV, tai balansą persivest ne problema, bet kaip atsikratyt akcijų? Pasirinkimai: parduot dabar už centus, arba atėjus laikui (kaip suprantu po mėnesio), automatiškai jas permes į Earning balance, tačiau 25% mažiau. Gerai, kad nedaug turiu akcijų LibertyReserve, bet vis tiek, prarasti 105 iš 420 akcijų, nesinorėtų...

Tai pardavus ar tau nepriskaičiuos į LR balansą, kurį paskui vėl reikės keisti?

Žodžiu skausmina ir skausmina.

• 0

#395 Orange88

Orange88

Parašyta 24 spalio 2013 - 07:45

Tai pardavus ar tau nepriskaičiuos į LR balansą, kurį paskui vėl reikės keisti?

Žodžiu skausmina ir skausmina.

Nežinau. Pirma reikia sugebėti parduoti :D

• 0

#396 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 27 spalio 2013 - 03:41

Naujas žaidimas "Shut the Box" atidarytas! Žaiskite su 0.10 centų ar 1 doleriu.

Aprašymas čia: http://mytrafficvalue.lt/?p=1008

Sąžiningi žaidimai: Kaip MD5 Hash kodų sistema veikia?

Aprašymas čia: http://mytrafficvalue.lt/?page_id=1020

Prieš kelias dienas buvo atidarytas naujas rizikingas "Eksperimentinio Fondo Planas"

Aprašymas čia: http://mytrafficvalue.lt/?page_id=991

• 0

#397 d2b

d2b

Parašyta 13 lapkričio 2013 - 01:18

Taigi kažkas pasiskundė STP, kad MTV naudoja STP pinigus žaidimams.

STP neleidžia naudoti pinigų žaidimams ir kazino. Todėl jie dabar užšaldė MTV sąskaitą.

STP pinigų panaudojimas žaidimams dabar yra išjungtas.

• 0

#398 d2b

d2b

Parašyta 27 lapkričio 2013 - 08:24

STP sąskaita MTV buvo gražinta. Bet dabar iš visų kazino žaidimų buvo išimta STP valiuta. Ja galima dabar pasinaudoti tik dviejuose taip vadinamuose "Skill games".

• 0

#399 Dzentelmenas

Dzentelmenas

Parašyta 23 gruodžio 2013 - 02:41

Reiks pabandyt :)

• 0

#400 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 29 gruodžio 2013 - 02:45

Ir vėl restartas..... kažkaip jau perdažnai darosi

• 0

Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas