Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka

MTV - My Traffic Value

Temoje atsakymų: 461

#361 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 16 spalio 2013 - 11:10

Tai kaip suprast, ko čia galima tikėtis?

Atims nuo Share turėtojų 20%? Ko? Akcijų, ar akcijų vertės ar dar kažko?

Kas bus su investicijomis? Pavers juos akcijomis? Visas investicijas ar irgi kažkokią dalį. Nes pastaruosius mėnesius investicijos rimtai sumažėjo, net jei tai ir reinvesticijos, o nuo to sulėtėjo ir visos dienos pelnas. Ir matosi kad dabartinės investicijos turėtų atsipirkti po 3-4metų (Recent results suggest that this should take approximately 965-1379 days.). Čia jau pradeda eksponentiškai laikas augti. Tai kas benorės investuoti.

Kokiu santykiu jie investicijas vers į shares ir iš kur gaus tu Shares? Pirmai jau nuo 2mil. padidino iki 2,8mil, tai dabar vėl iš oro jų priburs?

P.S. Aš ne kartais pabrėžiu, kad tai HYIP, o tai darau visada. Nes taip ir yra. O su tokiais restartais tai galima tik patvirtinti.

Aišku, kai nuvoks iš manęs investicijas, tada bus galima kažką konkrečiau pasakyti.

Tai taip išeina, kad HenryMTV įmetė 60k$, už juos papirko akcijų, tada jų kaina šoktelėjo dvigubai. Dabar iš jo viską atėmė, nes tikriausiai pripaišė jam pinigų plovimą, bet pinigus tikriausiai pasiliko MTV sau. Visai neblogas biznis. Bet tokio antro jau nebebus, kuris akcijų kainas taip sukeltų.

• 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt

#362 Orange88

Orange88

Parašyta 16 spalio 2013 - 11:38

20% akcijų. Turėjai 100 akcijų, darbar turėsi 80. Tai atsako ir į klausimą, iš kur paims daugiau akcijų, kurios bus išdalintos už investicijas. Nes taip, investicijos virs akcijomis. Už kiekvieną $0.70, kurį tau skolingas MTV, gausi po akciją. Pvz, lauki kol prikapsės tau priklausantys $700, tai juos tiesiog pavers į 1000 akcijų.

Ir čia viskas būtų gerai su šituo planu, išskyrus jau minėtas keletą problemų:

1. Tu, kaip investavęs į planus, nebežinia kada atgausi pinigus, nes tam reikės, kad akcijų kaina viršytų $0.70.

2. Iš manęs, kaip investuotojo į akcijas, atimama 20% mano turto, kuris atiduodamas tau.

3. Pats Jo sako, kad tokių restartų, turėtų būti dar bent keletas, o tai reiškia, kad niekas nebenorės rimtai žiūrėti į akcijas.

4. Skola, dėl kurios viskas ir daroma, pradės kauptis iš naujo, pirmą dieną po restarto.

Pliusai: labai pakils dienos procentai. Tiesa, čia yra šioks toks kabliukas, kadangi dienos procentai ir taip kažkiek pakiltų po PaidVerts, MoneyMeGame atidarymo ir monitoriaus perdarymo. Todėl išeina taip, kad Jo liks teisus, dėl restarto, bet žinoma nepabrėš, kad pakilę dienos procentai, ne vien restarto nuopelnas.

• 0

#363 d2b

d2b

Parašyta 16 spalio 2013 - 12:40

Vertinant tai, kad iš tų akcijų visviena tiek nebūtum uždirbes, kiek iš 186% plano tai dar neaišku kuris daugiau praloš.

Tu jei turėjai 1000 akcijų praloši 20% garantuotai tada akcijų kiekio. Na tau tada liks 800. Nekalbant apie nuvertėjimą, viskas priklauso kiek buvai mokėjęs už jas.

jei man pakeis 700$, į 1000 akcijų, tai čia didžiausias absurdas, nes tos akcijos vertos po 0,2$ yra tik 200$. Tad jie patys įsivertina savo akcijas, pagal palubinsko skaičių, kurį tikriausiai patys sugalvojo, kad jų akcijos tiek vertos. Tad aš gal ir daugiau praloščiau.

Galit sakyt kad akcijos kils su laiku, bet to nebus, jei tokie restartai prasidės kas metus.

• 0

#364 Orange88

Orange88

Parašyta 16 spalio 2013 - 12:49

dar neaišku kuris daugiau praloš.

Šiuose keturiuose tavo žodžiuose ir yra visa esmė. Nesvarbu, investavai į planus ar į akcijas, vis tiek pralaimėjai :D

O į akcijas aš ir investavau, tikėdamasis, kad ateityje stipriai kils. Ką gi - nebesitikiu :)
  • 0

#365 d2b

d2b

Parašyta 16 spalio 2013 - 02:25

Laukiam, žiūrim, paskui skaičiuosim nuostolius, nes išlošti iš to neišeis.

• 0

#366 tukslas

tukslas

Parašyta 17 spalio 2013 - 03:15

siandien atgavau investicija, paciu laiku spejau :)

• 0

#367 Orange88

Orange88

Parašyta 17 spalio 2013 - 04:19

siandien atgavau investicija, paciu laiku spejau :)

Aš tai reinvestuočiau, tavo vietoj, iškart po restarto.

Dar, dėl restarto laiko:

"The value swap will happen later on this afternoon / evening. We tested it all on dev last night, and it was working fine. Alex just wanted to wait until today, so he'd be around in case of any unexpected problems."

• 0

#368 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 17 spalio 2013 - 08:43

81 roundas bus paskutinis, kurį paveiks tas restartas. Už 30 roundą ir visus likusius 82,83,84 roundus mokės dienos išmokas. Tad dabar pats laikas investuoti, aišku jeigu yra galimybės ir pasitikite sistema, jei ne tai geriau eikite į kitas programas. Aš atsiriboju nuo per daug didelio aiškinimo, nes viskas yra aprašyta MTV forume ir www.mytrafficvalue.lt, plius informacija bus papildoma.

Aš asmeniškai lieku su MTV ir toliau ir visas naujienas skelbsiu, tad geriau neklausinėkite pirma nepaieškoję internete.

Noriu pasakyti, kad restartas buvo neišvengiamas dalykas, kad eiti pirmyn. Jo sutaupė 3 metus. Tokio laikotarpio būtų prireikę, kad išmokėtų Jūsų grąžas. Akcijų kaina jau šiandien po truputį pradėjo kilti, bet gali dar ir nukristi, bet nemanau, kad daug kas norės už 20 centų ar mažiau parduoti. Akcijas galite kaupti ir neparduoti, gal per tuos 3 metus iš savaitinių dividentų uždirbsite tą grąžą ar daugiau, nes ką gali žinoti kaip kas bus, svarbiausia nenusiteikti pesimistiškai.  Modelio veiksmingumas išlieka, niekas nekinta, portfolio didėja, pajamos irgi padidės per laiką.

Ir dar kartelį, į programas registruojatės savo noru, aš galiu papasakoti apie programą, patarti, nes nesu jos įkūrėjas ir jokių dalykų nereguliuoju. Kam tai atrodo hyip ar ponzi ar dar kaip nors geriau nesiregistruokite.

• 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt

#369 Orange88

Orange88

Parašyta 17 spalio 2013 - 10:12

Čia ir yra HYIP, pagal apibrėžimą. Juk ne banke indėlį dedam ;)

O šiaip, aš prieš restartą už $20 prisipirkau akcijų po $0.19, kitą $20 investavau į 186% planą. Gaila neturiu šiuo metu daugiau pingų, būčiau į 250% metęs, nes apsiskus ant smūgio: "Recent results suggest that this should take approximately 17-24 days". Viskas po restarto yra taip, kaip ir tikėtasi, tik mano asmeninė dilema taip ir lieka, gal galėtum pakomentuoti Martynai: ką daryti su akcijomis, ilguoju periodu? Suprantu, kad iki Kalėdų jų pardavinėti tikrai neapsimokės, bet ką daryti paskui? Nes jei noriu investuoti tik į akcijas - ko gero neverta, nes po sekančio restarto - vėl grės praradimai? Tiesiog nesugalvoju tolesnės savo investavimo strategijos MTV...

• 0

#370 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 18 spalio 2013 - 09:21

Čia ir yra HYIP, pagal apibrėžimą. Juk ne banke indėlį dedam ;)

O šiaip, aš prieš restartą už $20 prisipirkau akcijų po $0.19, kitą $20 investavau į 186% planą. Gaila neturiu šiuo metu daugiau pingų, būčiau į 250% metęs, nes apsiskus ant smūgio: "Recent results suggest that this should take approximately 17-24 days". Viskas po restarto yra taip, kaip ir tikėtasi, tik mano asmeninė dilema taip ir lieka, gal galėtum pakomentuoti Martynai: ką daryti su akcijomis, ilguoju periodu? Suprantu, kad iki Kalėdų jų pardavinėti tikrai neapsimokės, bet ką daryti paskui? Nes jei noriu investuoti tik į akcijas - ko gero neverta, nes po sekančio restarto - vėl grės praradimai? Tiesiog nesugalvoju tolesnės savo investavimo strategijos MTV...

Orange88, mano strategija tokia, kad aš tikriausiai tų akcijų išvis nepardavinėsiu, lauksiu kol pakils investavimai ir kaupsiu uždarbį iš savaitinių dividentų. Vėliau bus matyti, jai jos "sveikai" pakils, tuomet gal ir parduosiu.

Hyip ar ne, koks skirtumas, svarbiausia, kad programa veikia ilgiau nei visos kitos. Su hyipais irgi galima sužaisti neblogai jei vadovausies sveiku protu. Labai tikiuosi, kad MTV produktai pradės duoti vis didesnes pajamas nei investicijos. :)

• 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt

#371 d2b

d2b

Parašyta 18 spalio 2013 - 09:50

Ką gi, gavau daugiau nei 6000 akcijų ir kas iš to? Galiu sakyti praradau daug.

Kaupti savaitinius dividentus ir tikėtis iš jų uždirbti būtų absurdas. Nuo vienos akcijos gaudamas 0,0003$, per savaitę neuždirbčiau nei 2$.

Dabar jų tikriausiai net ir už 1ct niekas nepirktų. Nors matau yra norinčių jas šiandien parduoti už 0,12$, nors vakar buvo 0,20$. Reiškia, žmonės bet kokia kaina nori jas prastumti.

Tikėtis, kad jos pakils yra naivu. Nes jos neturi jokios vertės. Pasisektų jei parduočiau už 0,20$.

Su tokiu veikimu programa gali veikti kaip ir PC metų metus, bet naudos kaip iš jaučio pieno.

• 0

#372 Orange88

Orange88

Parašyta 18 spalio 2013 - 09:54

Orange88, mano strategija tokia, kad aš tikriausiai tų akcijų išvis nepardavinėsiu, lauksiu kol pakils investavimai ir kaupsiu uždarbį iš savaitinių dividentų. Vėliau bus matyti, jai jos "sveikai" pakils, tuomet gal ir parduosiu.

Hyip ar ne, koks skirtumas, svarbiausia, kad programa veikia ilgiau nei visos kitos. Su hyipais irgi galima sužaisti neblogai jei vadovausies sveiku protu. Labai tikiuosi, kad MTV produktai pradės duoti vis didesnes pajamas nei investicijos. :)

Mano strategija iki šiol buvo tokia pati, bet jei kitais metais vėl restartuosim, tai ką aš žinau.. :) Turbūt dabartines pasiliksiu, bet nebedidinsiu jų kiekio.

Beje, kaip dėl 30-to raundo? Išmokės sena tvarka, kaip suprantu? Nes ten guli dar neišmokėti ~$220 mano, o kiek žmonių vakar naktį investavo, sekiau Live News. tai turėtų pareit fast track šiandien arba rytoj, jei teisingai mąstau :)

• 0

#373 Orange88

Orange88

Parašyta 18 spalio 2013 - 10:01

Ką gi, gavau daugiau nei 6000 akcijų ir kas iš to? Galiu sakyti praradau daug.

Kaupti savaitinius dividentus ir tikėtis iš jų uždirbti būtų absurdas. Nuo vienos akcijos gaudamas 0,0003$, per savaitę neuždirbčiau nei 2$.

Dabar jų tikriausiai net ir už 1ct niekas nepirktų. Nors matau yra norinčių jas šiandien parduoti už 0,12$, nors vakar buvo 0,20$. Reiškia, žmonės bet kokia kaina nori jas prastumti.

Tikėtis, kad jos pakils yra naivu. Nes jos neturi jokios vertės. Pasisektų jei parduočiau už 0,20$.

Su tokiu veikimu programa gali veikti kaip ir PC metų metus, bet naudos kaip iš jaučio pieno.

Mačiau, kad pas tave akcijų, tai ohoho! :D Bet taip, pradarai tikrai nemažai, bent jau pagal šiandieninę akcijų vertę. Ir vis tiek manau, kad nesunkiai jas parduosi po daugiau negu $0.20. Žinoma nesitikiu, kad pasieks jos tuos $0.70, bet kažkiek dar turėtų kilti. Bent man taip atrodo...

PC? Turi omeny Profit Clicking? Kad ir kaip ten bebūtų, manau neverta lyginti šių kompanijų, kadangi MTV, kad ir labai nedaug, bet uždirba ne vien iš investuotojų.

• 0

#374 d2b

d2b

Parašyta 18 spalio 2013 - 10:59

Čia dar klausimas iš ko jie uždirba. Reklamų pardavimai generuoja 1-2% viso pelno. Už investicijas į bendra puodą gražina ~34%. Didžiausias klausimas, ar iš žaidimų "uždirbti" pinigai yra šviežiai įnešti ar tiesiog daugelis sau leidžia pralošti dalį pelno.

Realiai pinigus įneša tie patys dalyviai.

• 0

#375 Orange88

Orange88

Parašyta 18 spalio 2013 - 12:04

Čia dar klausimas iš ko jie uždirba. Reklamų pardavimai generuoja 1-2% viso pelno. Už investicijas į bendra puodą gražina ~34%. Didžiausias klausimas, ar iš žaidimų "uždirbti" pinigai yra šviežiai įnešti ar tiesiog daugelis sau leidžia pralošti dalį pelno.

Realiai pinigus įneša tie patys dalyviai.

Iš žaidimų uždirbti pinigai, žinoma, kad yra iš tų pačių dalyvių, taip pat ir iš manęs. Bet ar tau galvą dėl to skauda, kas pralošia pinigus - senas investuotojas ar naujas žaidėjas?

Kitas dalykas, nepamirškim, kad laukia keli stambūs produktai, kurie bus išoriniai. T.y. ten suksis pinigai žmonių, net neužsiregistravusių MTV. Monitoriaus ir kazino populiarumas ir pelningumas priklausys nuo to, kaip stipriai pavyks juos išreklamuoti, bet manau, kad pelno kažkiek tikrai neš. O labiausiai mano laukiamas yra PaidVerts. Tikiu, kad šį programa sulauks milžiniško pasisekimo. Artimiausias jos "giminaitis" - buxify.com - išmokėjo daugiau nei milijoną $ iki savininkų išsiskyrimo ir antrosios versijos paleidimo, kuri, kad ir ne per geriausiai, kaip suprantu, bet gyvuoja iki šiol. Bet šiuo metu prie interneto sėdi kur kas daugiau žmonių, nei tada, kai startavo buxify, plius tie patys MTV nariai tikiu kiš ten savo pinigus, tai... Jei viskas bus gerai ir nebus padaryta kažkokių grubių klaidų - PaidVerts išmokės ne vieną milijoną...

• 0

#376 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 18 spalio 2013 - 03:40

Aš sutinku su Orange88, PC visiškas šimtaprocentinis ponzi, generuoja pajamas tik iš naujai įneštų lėšų ir jokių produktų nekuria, nors galėtų bent jau reklama normaliai užsiimti su tokiu alexa reitingu. MTV šiek tiek viskas kitaip ir aišku aš neaiškinsiu, nes visi mes skirtingi ir galvojame skirtingai. Kaip bebūtų, bet mane šiek tiek suvaržė šis restartas, tikrai maniau, kad jiems nereikės tokių dalykų daryti, bet tikriausiai Jo jau pamatė didelį paveikslėlį, kad ateityje bus tik blogiau. Visgi restartai, kad ir labai nedžiuginantys nepadaro programos visiškai nesėkmingos, kad ir Profit Clicking ar JustBeenPaid atveju, net buvo tokių restartų kai po dar labiau žmonės investavo ir į visiškai ponzi piramidę. Aišku labai sunku, kai nuima visas pajamas, MTV atveju. Bet jei nulinė skola padarys programą dar veiksmingesnę tai gal ir nelabai jau blogai, visgi reikėtų palaukti ir pastebėti kaip kas bus ir kaip galima mažiau skūstis, nes tai dar labiau pablogintų situaciją. Palaukime PaidVerts ir MoneyMyGame, gal atsistatysime daug greičiau, nei, kad būtų reikėję laukti 3 metus minimum kol grąža būtų sugrįžusi.

• 0

#377 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 21 spalio 2013 - 11:51

Mažas pastebėjimas tiems kas panikuoja, kad akcijų vertė nebepakils arba pakils labai negreitai. Šiuo metu jeigu pažiūrėtumėte į akcijų turgų, ten yra tik kiek daugiau nei 3000 akcijų parduodamų pigiau nei 0,3$. Tai yra labai nedaug. Žinoma iš tikrųjų iki pakilimo parduota bus daugiau bet tai vistiek bus neesminiai skaičiai. Kai buvo išparuodamos HenryMTV akcijos jų buvo parduota patasykit jei klystu, bet dagiau nei 50,000, tad 3000 yra juokingai mažai. Taip pat šitam forume matau daug panikos, bet asmeniškai nematau visiškai ko panikuoti, nes MMG forume žmonės yra visiškai ramūs ir ten negatyvių žmonių yra menka mažuma. Visi kiti mato potencialą ir perka akcijas po 0,1$ šimtais ir net tūkstančiais, kadangi tai yra mažiausia leidžiama pardavimo kaina. Jos niekad nekris žemiau.

Kodėl aš pasirinkau žiūrėti 0,3$ akcijų kainą? Ogi todėl, kad pagal shares kiekį kurį aš gavau už investicijas, pardavęs shares po 0,3$ jau atgaučiau savo originaliąją investiciją su nedideliu uždarbiu.

• 0

#378 Orange88

Orange88

Parašyta 21 spalio 2013 - 12:48

Kad nėra ir šiame forume panikos :) Tiesiog žaidimo taisyklės kažkiek pasikeitė. O žiūrėti į $0.30 ribą, nėra sąžininga, kadangi kompanija pažadėjo (pagal investavimo planus), $0.70. Ar bus pasiekta ta, $0.70 riba iki kito restarto? Štai koks turėtų būti pagrindinis klausimas :)

• 0

#379 d2b

d2b

Parašyta 21 spalio 2013 - 01:13

Va šviežias screenas iš turgavietės:

di-I2M0.jpg

Jo, yra kaip ir Adminas šio puslapio, jis pats akcijas įvertino po 0,7$ ir išdalino visiems dosniai už neuždirbtus pinigus. Dabar naudojasi proga ir bando dar jas supirkti 7 kartus pigiau. Ar taip elgiasi sąžiningas adminas?

• 0

#380 Orange88

Orange88

Parašyta 21 spalio 2013 - 01:59

Akcijos labai pigios, bet pažiūrėk į dividendus: $0.0012 už akciją. Tai manau tuoj šoktels kaina į viršų :)

Dėl akcijų kainos, matai, realiai, juk niekas neverčia jų pardavinėti už tokią kainą. Pats Jo, kiekvienoje naujienoje kartoja, kad nepardavinėkit už tiek :D

• 0

Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas