MTV - My Traffic Value
Parašyta 16 sausio 2013 - 09:45
Parašyta 20 sausio 2013 - 11:19
http://mytrafficvalu...ames/boxes.html
Žaiskite nuo $0.10 iki $100
Pasirinkite vieną iš keturių dėžučių, kad laimėtumėte 125% jųsų pinigų!
3 dėžutės laimi. 1 pralaimi.
Tuomet pasirinkite ar pasiimti savo laimėjimą ir tęsti toliau į kitą lygmenį!
Po 5 ar 10 lygio yra du premijų roundai, kur Jūs gausite be rizikos galimybę padauginti savo prizą 1.1x ar 1.5x.
Užbaigę visus 10 lygių Jūs laimite žaidimą!
Galite laimėti iki $2095.00 per procesą.
Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt
Parašyta 25 sausio 2013 - 02:05
Sveiki, galiu pakeisti į EgoPay. Mano skype: martyblueNoreciau investuoti cia, gal kasnors galit pakeist 13$ payza i 10$ egopay arba i 8$LR,PM?
Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt
Parašyta 30 sausio 2013 - 05:29
http://mytrafficvalu...et_it_ride.html
Parašyta 01 vasario 2013 - 12:27
Parašyta 01 vasario 2013 - 10:02
Sveikas. Galiu parduoti EgoPay pinigų (imu pagal dienos kursą + 4% nuo sumos). Mano skype: martyblueLabai norėčiau prisijungt ir aš, bet neturiu pinigų tose saskaitose iš kurių galima pervest. Gal kas galit parduot keletą dolerių i LR ar kitą sistemą iš kurios galima pervest į MTV? Atsiskaityt galiu SEB
Susisiek su manimi ir susitarsime.
Parašyta 03 vasario 2013 - 01:44
Įsimečiau pagaliau dar 100$, bet kadangi dabar dar negalima investuot, nusprendžiau pažaist su centukais. Per dvi minutes išėjau į 3.15$ pliusą, visai smagu
Ką žaidei? :Dopa pats negaliu patikėt žaidžiau žaidima iš atliekamu centu stačiau po 0.00005ct ir po daug tatymu laimėjau 1$
Parašyta 09 vasario 2013 - 10:29
Jūs galite nusipirkti mūsų išskirtinį spotą puslapio viršuje, aukciono stiliumi! Aukcionas vykdomas kas valandą rodydamas banerius. Aukščiausias bidas kiekviename aukcione laimi reklamos spotą, ir visi žemesni bidai sugrąžina 101% pinigų atgal.
Jūs galite pradėti bidinti nuo 0,10 USD per valandą! Laimėjęs gauna neribotą kiekį parodymų, tarp daugiau kaip 14,000 mūsų narių.
Parašyta 10 vasario 2013 - 08:32
Forume yra apibudinta ateinančių savaičių ir mėnesių MTV plėtros santrauka: http://mytrafficvalu...ry/1.html#p2065
Na ir MTV žaidimų puslapis dabar labai gražiai atrodo su nauju dizainu
Parašyta 12 vasario 2013 - 02:13
Parašyta 12 vasario 2013 - 02:25
Sveikinu prijungus ir manau su laiku įsivažiuosi. Jei reikės pagalbos, būtinai kreipkispradejau ir as darba su MTV ziuresim kaip seksis:) beto jai neklistu Orange88 siandien gavai Fast Track sveikinu
Parašyta 12 vasario 2013 - 03:07
Parašyta 12 vasario 2013 - 03:27
Šiaip siūlau į Power planą investuoti, didesnė grąža. Jei dabar į Cycler įdėsi, tai lauksi tiek pat laiko kaip ir Power planą, tačiau gausi tik 25 proc. pliuso, o Power plane 94 proc.isimeciau usd i ciklery o gal geriau reikejo i pover?
Parašyta 18 vasario 2013 - 05:13
Ką žaidei? :Dopa pats negaliu patikėt žaidžiau žaidima iš atliekamu centu stačiau po 0.00005ct ir po daug tatymu laimėjau 1$
Coin Flip žaidžiau
O šiaip buvau išėjęs atostogų nuo visų tų internetinių uždarbių, bet štai ėmiau ir sugrįžau Likau maloniai nustebintas MTV - visos mano didžiosios investicijos atsipirko, ciklai užsidarė ir t. t. Ir nuo šiol nebekreipsiu dėmesio į dienos procentą - svarbiausia - Fast Track'ai. Anksčiau dienos procentai buvo aktualesni, kai visą 100% uždarbio reinvestuodavau kasdien, o dabar jau rami galva, į pliusą išeita, pradedam kaupt pensijai, dalį nuolatos nusiimant
Parašyta 18 vasario 2013 - 06:14
Coin Flip žaidžiau
O šiaip buvau išėjęs atostogų nuo visų tų internetinių uždarbių, bet štai ėmiau ir sugrįžau Likau maloniai nustebintas MTV - visos mano didžiosios investicijos atsipirko, ciklai užsidarė ir t. t. Ir nuo šiol nebekreipsiu dėmesio į dienos procentą - svarbiausia - Fast Track'ai. Anksčiau dienos procentai buvo aktualesni, kai visą 100% uždarbio reinvestuodavau kasdien, o dabar jau rami galva, į pliusą išeita, pradedam kaupt pensijai, dalį nuolatos nusiimant
Labai džiaugiuosi Orange88, kad viskas einasi į gerąją pusę ir tai tik pradžia. Aš labai noriu tikėti, kad MTV bus daug daugiau visko, kompanija progresuos po keleto mėnesių tai tikrai. Laukiame naujų produktų, gauname daugybę pasiūlymų iš narių, kuriuos jie sugebės įgyvendinti. Manau vėliau kai pajamos žymiai padidės, investicinės grąžos lauksime ne ilgiau kaip 20 dienų. Bet kokiu atveju sveikinu ir patarčiau nesustoti
Parašyta 18 vasario 2013 - 06:35
Parašyta 18 vasario 2013 - 06:44
Tikimybė, kad atgausi yra labai didelė, nes kai kurių dienų rezultatai stulbinantys, o ateis laikas kada visai bus malonu gyventi (iš procentų). Svarbi taisyklė, kad mes žinome, kad MTV yra tikra ir labai gera kompanija, tad išmokime ją pristatyti kitiems, kad kiti nesusidarytų neigiamo požiūrio, tuomet viskas eis pirmyn.Pasiskaičiavau viską, ir nors nusižengsiu savo paties taisyklėms, bet visą uždarbį dar kartą reinvestavau - 15% į akcijas, likusius 85% į 194 planą. Kodėl? Todėl, kad sužadėtinė reikalauja vasara vykti kur nors, kur šilta už internete uždirbtų pinigų O aš nenoriu kurio nors vieno projekto išsunkti, tad visai neblogai turėtų išeiti, dalis $ iš čia, dalis iš kitų projektų, gal pavyks suveikt kokią Maljorką ar Kretą Iki vasaros juk atgausiu tuos 194%.
Parašyta 22 vasario 2013 - 09:31
Atsakyti
Vartotojų skaito šią temą: 5
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0