Townian yra naršyklinis žaidimas, žaidžiamas interneto naršykleje.Jo nereikia parsisiųsti, nei instaliuoti. Jis yra visiškai nemokamas žaidimas ir jums už jį nereiks mokėti nei vieno cento.
Iš esmės, ką jums reikės daryti ant Townian.com, tai kurti savo kaimą. Tai yra pagrindinis šio žaidimo tikslas. Jūs turėsit statyti kaimą, plyta prie plytos. Svarbi žaidimo dalis tai statyti, tobulinti ir išvystiti lumber mills, grain mills, stone mines, and iron mines. Lumber, grain, stone, and iron yra pagrindiniai ištekliai,žaidime (užsiregistrave per mane gaus tikslesne informacija ką ir kaip statyt). Jums jų reikės, kartu su auksu, statyti pastatams.
Kitas aspektas Townian.com yra dominuoti. Jus galite sukurti naują gyvenviete,
apiplešti(apvokti) kitus kaimus.
Kuriant naujus kaimus, jus galite padidinti jūsų galios spektra ir taip pat tai suteiks jums daugiau ištekliu, įskaitant karinių pajegų skaičių.
Kariai yra esminė žaidimo dalis. Jie padeda ginti savo kaimą, bei plėšti, apvogti išteklius iš kitų kaimų. Įsitikinkite, kad turite reikiama skaičių karių kovai prieš priešus!.
Uždirbkite pinigus žaisdami townian. Auksas gali buti konvertuojamas i realius pinigus.
Prisijunk dabar!

Kam mano tema pasirodė įdomi, vertynga ir nori išbandyt savo jėgas prašom registruotis per mano ref nuoroda (už tai jus gausite mano tutoriala, kaip išvystiti kaimą ir gauti už tai $) Mano nuoroda (DEL TUTORIAL I PM)
Paprasta nuoroda: http://townian.com
Žaidime galima pirkti vipą su kuriuo jūs gausite kaikurių privilegijų(galėsi resursus iškeisti i pinigus,cashouta imti nuo 2$ nors paprastai 5 $ ir panašiai).Pats vipas kainuoja 3 $ mėnesiui.
Užsiregistraves jūs iškarto gaunate 1 $ bonusą.
Svetainė išmoką į paypal ir liberty reserve.
DĖL IšMOKŲ ĮRODIMŲ TAI JŲ YRA, JAS GALITE PAMATYTI JŲ FORUME: IšMOKOS