Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Portalo žaidimas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 19

#1 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 01 liepos 2009 - 08:50

Aš noriu pasiūlyti žaidimą "Surink žodį". Jis gali vykti mėnesį,gali savaitę (kaip jau Justinas nuspręstų). Kiekvieną dieną arba kas kelintą dieną būtų užduodamas klausimas,kurio atsakymo pirmą raidę reikia įsiminti arba užsirašyti. Kai bus surinktas visas žodis,reikia kuo greičiau jį parašyti. Kad nebūtų išankstinių spėliojimų,žodį galima užrašyti tik tada,kai užduodamas paskutinis klausimas. Kas pirmas užrašys teisingą žodį,tas ir laimės žaidimą. Kaip jums patiktų toks daug kantrybės reikalaujantis žaidimas :)?
  • 1

#2 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 01 liepos 2009 - 10:39

Skamba idomiai. Programavimo ziniu isbandymas adminui. kaip viska igyvendint.
  • 1

#3 Keit

Keit

Parašyta 02 liepos 2009 - 02:24

INGRIDA1023 wrote:

Aš noriu pasiūlyti žaidimą "Surink žodį". Jis gali vykti mėnesį,gali savaitę (kaip jau Justinas nuspręstų). Kiekvieną dieną arba kas kelintą dieną būtų užduodamas klausimas,kurio atsakymo pirmą raidę reikia įsiminti arba užsirašyti. Kai bus surinktas visas žodis,reikia kuo greičiau jį parašyti. Kad nebūtų išankstinių spėliojimų,žodį galima užrašyti tik tada,kai užduodamas paskutinis klausimas. Kas pirmas užrašys teisingą žodį,tas ir laimės žaidimą. Kaip jums patiktų toks daug kantrybės reikalaujantis žaidimas :)?

Pakolkas man atrodo kiek sudėtingas žaidimas, bet įdomus ir įtraukiantis.
  • 1

#4 pevrs

pevrs

Parašyta 02 liepos 2009 - 03:49

Manau tikrai įdomus ir pritraukiantis žaidimas. Reikia laukti tik Justino komentaro :) :)
  • 0

#5 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 02 liepos 2009 - 04:16

gan neblogas užsiėmimas, norint atsipūsti nuo darbo :) Šiaip čia daugiau forumo žaidimas nei portalo, nes šis portalas nelabai panašus į pramogų portalą :) Netgi manau šis žaidimukas kažkuo panašus į tuos kurie dabar yra žaidžiami Paplepėkime skiltyje, tik šiektiek sudėtingesnis :) Jei kasnors apsiimtų administruoti tokį žaidimą, galite pradėti jį forume. Aš tikrai neturėčiau laiko galvoti visiems klausimams ir t,t, tačiau jei žaidimas vyktų sklandžiai, nugalėtoją galėčiau ir palepinti keliiais taškais ar netgi duoti medalį :)
  • 0

#6 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 02 liepos 2009 - 04:43

Nelabai kas norės prarasti galimybę dalyvauti žaidime ir sau užsikrauti tokią pareigą. Bent jau aš :).
  • 0

#7 ingawitch

ingawitch

Parašyta 02 liepos 2009 - 03:18

tikrai manau puikus zaidimukas :) megstantiems pagalvoti...ir administruoti si zaidima tikrai neuzimtu labai daug laiko jai tarkim zaidimas vyktu kokia savaitele ir per diena butu uzduodama 1 ar 2 klausymai :)
  • 0

#8 pevrs

pevrs

Parašyta 02 liepos 2009 - 04:30

Nebūtiną net ir kurt visos sistemos portalui. Viską galima padaryti forume. B)
  • 0

#9 ingawitch

ingawitch

Parašyta 02 liepos 2009 - 04:55

va butent apie tai ir kalbu B) tik reiketu zmogaus kuris visa tai priziuretu B)
  • 0

#10 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 02 liepos 2009 - 05:27

Na, laukiam laukiam, kol atsiras savanoris B) Šiaip iškart pasakau: jeigu ir atsiras norintis administruoti šį žaidimą, tai turi būti rimtai nusiteikęs žmogus. Geriau išvis nepradėti, nei nepradėti ir po kelių dienų apleisti žaidimą ir palikti visus ant ledo B)
  • 0

#11 Keit

Keit

Parašyta 02 liepos 2009 - 05:32

Kad būtų įdomu žaist ir laimėt skirti 10taškų,kad būtų neliūdna kurti ir daryti šį žaidimą, kurėjui taip pat 10 taškų, reikėtų skirti. Na dėl taškų kiekio čia reiktų adminui nuspręst, bet va toks mano pasiūlymas.
  • 0

#12 pevrs

pevrs

Parašyta 02 liepos 2009 - 08:01

Šį žaidimą administruosiu aš. Viskas suderinta su Justinu. Tuoj pat sukursiu naują tema, ir užduosiu pirmajį klausimą.Beje norėčiau paklausti Ingridos, ar ji man padės administruoti šį žaidimą? nes ji šito žaidimo autorė B) B)
  • 0

#13 Keit

Keit

Parašyta 02 liepos 2009 - 08:28

pevrs, sekmes kuriant B)
  • 0

#14 pevrs

pevrs

Parašyta 02 liepos 2009 - 09:14

Keit wrote:

pevrs, sekmes kuriant B)

Ačiū. Greičiausiai man jos prireiks. :laugh:
  • 0

#15 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 02 liepos 2009 - 09:19

pevrs wrote:

Šį žaidimą administruosiu aš. Viskas suderinta su Justinu. Tuoj pat sukursiu naują tema, ir užduosiu pirmajį klausimą.Beje norėčiau paklausti Ingridos, ar ji man padės administruoti šį žaidimą? nes ji šito žaidimo autorė B) B)

Kokios pagalbos tu norėtum iš manęs B)? Beje,ar susitarei su Justinu dėl atlygio?
  • 0

#16 pevrs

pevrs

Parašyta 02 liepos 2009 - 09:28

INGRIDA1023 wrote:

pevrs wrote:

Kokios pagalbos tu norėtum iš manęs B)? Beje,ar susitarei su Justinu dėl atlygio?

Na pagalba galvojant klausimus ir t.t.Primieji klausimai pirmajam žodžiui sugalvoti, bet toliau trikai pagalba praverstų.O dėl atlygio jau susitariau. Justinas sakė, kad laimėtojas gaus tik simbolinę dovanėlę, t.y. 10 taškų. B) B)
  • 0

#17 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 02 liepos 2009 - 09:45

Kaip tokiam žaidimui,sakyčiau mažoka taškų,bet ne aš čia sprendžiu. O dėl pagalbos,tai nepažadu. Galėčiau padėti galvoti klausimus,bet visgi labiau norėčiau būti tarp žaidėjų B).
  • 0

#18 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 02 liepos 2009 - 09:57

Pevrs, Šiaip jei jau apsiėmei kažką rengti tai reigtų pačiam pagalvoti klausimų ir pnš. Sakydamas, jog Ingrida tau gali padėt turėjau omenyje, jog ji tau gali viską paaiškint kaip pradėt ir t,t , o ne padėtų administruot :)Dėl atlygio, tai jau sakiau, jog čia ne portalo žaidimas, o tiesiog šioks toks atsipalaidavimo žaidimukas, kuris visiškai nesusijęs su Uždarbiu internete, tad nematai tikslo švaistyti į visas puses taškus B) Kaip jau sakiau, jeigu jums čia gerai seksis simboliškai skirsiu 10 taškų, bei atitinkamą medalį nugalėtojui už dalyvavimą bendrame portalo gyvenime B)
  • 0

#19 weno

weno

Parašyta 03 liepos 2009 - 02:54

Nereikia sitam zaidimui isvis tasku skirt. Manau cia paprasciausiai linksmas laiko praleidimas kaip zadimas vardai ar nuotrauku kelimas i portala. Adminas turi sugalvot toki konkursa kuris skatintu dirbti internete, o ne rasyti sitam forume ir uz ji skirt daugiau tasku...
  • 0

#20 Dona

Dona

Parašyta 03 liepos 2009 - 04:15

weno wrote:

Nereikia sitam zaidimui isvis tasku skirt. Manau cia paprasciausiai linksmas laiko praleidimas kaip zadimas vardai ar nuotrauku kelimas i portala. Adminas turi sugalvot toki konkursa kuris skatintu dirbti internete, o ne rasyti sitam forume ir uz ji skirt daugiau tasku...

Visiškai tau pritariu B) Žaidimas tikrai puikus, butinai pažaisiu jį. Dėl taškų visiškai nepergyvenu, dėl manęs jų gali adminas visai neskirt, svarbu gerai laiką praleist B)
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas