MOTO
Parašyta 27 birželio 2009 - 02:27
Parašyta 28 birželio 2009 - 05:21
Parašyta 28 birželio 2009 - 03:06
Parašyta 28 birželio 2009 - 03:55
Parašyta 28 birželio 2009 - 05:44
Taip Cagiva, gal Aprilos ir geriau traukia, bet Cagiva, bent jau man gražesnė yra . Šiaip aš nerestauruoju senų motociklų. Tiesiog, pasiremontuoju, kad galėčiau pats karts nuo kart pavažinėt, nes atmink Rusiškas motociklas yra išskirtinis, nes jis dažnai sugenda stovėdamas vietoje :laugh: , tad taisymo per akisCagiva??? Pirma kart girdziu :laugh: reikes pasidometi o tu matau meksti restauruoti senus as ir viena sena turiu bet jis neuzsikuria net nezinau kaip vadinasi toks kur pamint reik kad uzsikurtu :laugh:
Parašyta 28 birželio 2009 - 07:25
Kaip mano dėdė sako uztenka ir dviratcio užsimušimuiPakolkas turiu tik motorolerį Aprilla SR. 2005 m.Galvoju pirkti "pusbritve". Bet viskas su laiku, dar neturiu jai teisiu.Jeigu keturrati užskaitot kaip MOTO, tai dar ir jį turiu.600 kūbų. Manau nemažai. Užsimušti užtenka :laugh: :laugh:
Parašyta 28 birželio 2009 - 08:01
Užtektų net ir paspirtuko arba riedučių kad užsimuštumpevrs wrote:
Kaip mano dėdė sako uztenka ir dviratcio užsimušimuiPakolkas turiu tik motorolerį Aprilla SR. 2005 m.Galvoju pirkti "pusbritve". Bet viskas su laiku, dar neturiu jai teisiu.Jeigu keturrati užskaitot kaip MOTO, tai dar ir jį turiu.600 kūbų. Manau nemažai. Užsimušti užtenka :laugh: :laugh:
Parašyta 30 birželio 2009 - 03:10
Apie rusiska motocikla pasakei visiska tiesa ir privertei nusisipsot :laugh: :laugh:tapke wrote:
Taip Cagiva, gal Aprilos ir geriau traukia, bet Cagiva, bent jau man gražesnė yra . Šiaip aš nerestauruoju senų motociklų. Tiesiog, pasiremontuoju, kad galėčiau pats karts nuo kart pavažinėt, nes atmink Rusiškas motociklas yra išskirtinis, nes jis dažnai sugenda stovėdamas vietoje :laugh: , tad taisymo per akisCagiva??? Pirma kart girdziu :laugh: reikes pasidometi o tu matau meksti restauruoti senus as ir viena sena turiu bet jis neuzsikuria net nezinau kaip vadinasi toks kur pamint reik kad uzsikurtu :laugh:
Parašyta 21 vasario 2010 - 05:12
Prikelsiu seną temą, gal atsiras norinčių padiskutuoti ta tema. Beje rusiškas motociklas kartais ir pasitaiso stovėdamas vietoje :laugh:admin wrote:
Apie rusiska motocikla pasakei visiska tiesa ir privertei nusisipsot :laugh: :laugh:tapke wrote:
Parašyta 21 vasario 2010 - 05:19
Parašyta 18 balandžio 2010 - 05:20
Parašyta 19 balandžio 2010 - 06:32
Nusišneki totaliai. Plastmasėse duobučių? ;DD Tu logiškai pamastyk. Gal greičiau įbrėžimų.Ir šeip niekas žvirkeliais nevažinėja su britvom, nebent tavo kaime :laugh: :laugh:sveiki man tai domina labiau endura visureigiai. Pvz kaip Suzuki dr 600. Jei norite nueikite į youtube vaizdelių pilna .. Na nieko nesakau britvos irgi gražus aparatai, bet juk svarbiausia yra variklis, o ne išvaizda. Bet jei su britva važineji mieste tai gerai, o jei kaime tai žvirkeliais palakstai ir iškarto plasmasese duobučių pilna nuo akmenuku...
Parašyta 19 balandžio 2010 - 08:55
Parašyta 20 balandžio 2010 - 02:45
Tu paskaityk, ką prieš tai parašei. Tu sakei, jog plastmasėse bus duobučių :laugh: :laugh: :laugh:gal tau akiniu reikia ar ka? juk ir turejau omenyje jei kur gyveni kur blogi keliai birtvos pirkt neapsimoka.. ir tik nebesvaik kad nuo akmenu britvos dugnas nebuna sušaudytas. logiškai pagalvok mesk akmenuka ir iskart bus iduobimas ir tikrai nusibraižis;D greičiau dazai tuoj vietoj nusilups o ne susibraižis...
Parašyta 20 balandžio 2010 - 03:43
Parašyta 20 balandžio 2010 - 08:59
Ant dažų duobutės? :laugh: :laugh: :laugh: Tu žiaurus.Tai jeigu tu dažai 5 cm dažų sluoksniu, tai tada jo ;DDas turejau omenyje, kad ant britvos plasmases dažu bus duobutes...
Parašyta 21 balandžio 2010 - 05:38
Parašyta 21 balandžio 2010 - 01:00
Parašyta 21 balandžio 2010 - 02:22
Ant plastmasių duobučių? Jūs logiškai pagalvokit, kokios duobutės ant plastmasės. :laugh: :laugh:Pevrs manai ant britvos plastmasiu negali buti duobuciu? Nelabai suprantu jusu dialogo, toks jausmas kad pevrs nera mates kas buna kai su britva pro zvyra praleki..
Parašyta 21 balandžio 2010 - 04:47
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0