Buriama Edarbas.net komanda
Parašyta 02 vasario 2012 - 03:59
Po naujosios Edarbas.net V3 versijos paleidimo praėjo jau kiek daugiau nei mėnuo. Noriu nuraminti tuos kam neramu, kad viskas yra gerai. Nors ir lėtai, tačiau reikalai juda į priekį. ši naujoji galinga sistema ir siekis iškelti šį projektą į viršūnę reikalauja vis daugiau darbo, laiko ir jėgų, todėl Ieškomi žmonės norintys prisijungti prie forumo valdymo ir tapti Edarbas.net komandos dalimi. Labiausiai norėtųsi, kad prisijungtų žmonės ne dėl materialios naudos, o dėl noro kartu kurti ir plėsti šį projektą. Pradžioje reikalingi forumo moderatoriai, kurie padėtų palaikyti tvarką forume, vėliau atsiras ir dar aukštesnių pareigų. Viskas priklausys nuo to, kokį portalą sukursime kartu. Kuo jis bus didesnis, tuo atitinkamai reikės daugiau galios jam valdyti.
Ką turės daryti moderatorius?
Moderatoriaus pareigos yra palaikyti tvarką forume, kad nebūtų pažeidinėjamos taisyklės.
Moderatorius galės trinti, redaguoti, perkelinėti pranešimus į skirtingas forumo vietas, turės teisę įspėti ir bausti vartotojus už taisyklių pažeidinėjimą.
Moderatorių tipai:
Moderatoriai galės būti Globaliniai- prižiūrintys visą forumą arba tik tam tikro skyriaus prižiūrėtojai. Galėsite rinktis pagal savo galimybes.
Pageidautini reikalavimai norintiems tapti moderatoriais:
1.Būtų gerai, kad turėtumėte moderatoriaus darbo patirties. Visko mokėti nebūtina, kaip naudotis nežinomomis funkcijomis bus paaiškinta, tačiau kažkokia patirtis ar bent supratimas turėtų būti.
2. Pretenduojantysis, privalo būti geros reputacijos žmogus, neturėjęs jokių rimtų nuobaudų portale.
3. Privalo būti aktyvus žmogus, kuris lankosi dažnai portale ir yra pasiryžęs sąžiningai atlikti savo pareigas.
4. Pageidautina kad moderatorius mokėtų taisiklingai rašyti Lietuviškai, rišliai sudaryti sakinius ir pateikti informaciją.
Taigi, visi norintys tapti moderatoriais, prašom šioje temoje keliais sakiniais motyvuotai apibūdinti save, kodėl galėtumėte būti moderatoriumi.
Atsiradus mažiausiai trims kandidatams, bus pradėta rengti apklausa, kurioje kiekvienas galės atiduoti savo balsą už tam tikrą moderatorių, tačiau svarbiausią balsą turėsiu aš pats, todėl mano atžvilgiu visiškai netinkančio moderatoriaus pareigomos žmogaus išrinkti nepavyks.
Parašyta 02 vasario 2012 - 07:11
as iskart atiduodu balsa uz ingrida ji aktyvei dalivauja forume
Parašyta 02 vasario 2012 - 08:01
Parašyta 02 vasario 2012 - 09:13
Parašyta 02 vasario 2012 - 09:19
tad palaikau nauja moda. bet nematau dar dvieju kandidatu, kurie pretenduotu?
MinePlex / BTC / Ragana / Crypto / Zeniq
Parašyta 02 vasario 2012 - 10:42
Parašyta 02 vasario 2012 - 12:35
Parašyta 02 vasario 2012 - 02:09
PAGALBA - AŽ
FORUME ESU PAPRASTAS NARYS
Parašyta 02 vasario 2012 - 03:27
Beje, o weno nebe moderatorius? Ar jo vieno jau neužtenka?
Mano balsas taip pat jau nuspręsta kam keliaus.
Parašyta 02 vasario 2012 - 04:36
Kadangi esu naujokas, šitame forume, neturintis daug reputacijos, bei teigiamu atsiliepimu.
Bet turiu teise kandidatuoti irgi i moderatorių teises.
Visų pirma kodėl bučiau naudingas šiame forume ?.
1.Prižiūrėčiau tvarka - tai yra temos nebūtų pasikartojančios. Mėgstu tvarka, bei švarą. Pedantiškumo turiu
2.Kelčiau naudingas informacijas, uždarbiavimo būdų, kadangi bendrauju su užsieniečiais kurie mane informuoja naudingomis uždarbiavimo būdais.
3.Labai mėgstu daryti gerus darbus, - tai yra padėti žmonėms, kaip jiems sunku ar ko nesupranta.
4.Mėgstu labai išlaidauti, taigi galėčiau rengti konkursus, ir mokėti iš savo kišenes
5.Esu susipažįnęs su įvairiausiomis TVS (turinio valdymo sistema) keblumu neturėti kilti.
6.Mano hobis knygų skaitymas. Knygos dažniausia būna motyvuojantis siekti savo tikslus, realizuoti svajones, psichologinės.
7.Esu atėjęs iš uždarbis.lt su teigiamais atsiliepimais. Jai admina domins galėsiu pasakyti pseudonimą
Pradžiai kol kas tiek.
Su pagarba narys Kestis.
Parašyta 02 vasario 2012 - 05:31
Parašyta 02 vasario 2012 - 07:40
Sveiki edarbas.net komanda.
Kadangi esu naujokas, šitame forume, neturintis daug reputacijos, bei teigiamu atsiliepimu.
Bet turiu teise kandidatuoti irgi i moderatorių teises.
Visų pirma kodėl bučiau naudingas šiame forume ?.
1.Prižiūrėčiau tvarka - tai yra temos nebūtų pasikartojančios. Mėgstu tvarka, bei švarą. Pedantiškumo turiu
2.Kelčiau naudingas informacijas, uždarbiavimo būdų, kadangi bendrauju su užsieniečiais kurie mane informuoja naudingomis uždarbiavimo būdais.
3.Labai mėgstu daryti gerus darbus, - tai yra padėti žmonėms, kaip jiems sunku ar ko nesupranta.
4.Mėgstu labai išlaidauti, taigi galėčiau rengti konkursus, ir mokėti iš savo kišenes
5.Esu susipažįnęs su įvairiausiomis TVS (turinio valdymo sistema) keblumu neturėti kilti.
6.Mano hobis knygų skaitymas. Knygos dažniausia būna motyvuojantis siekti savo tikslus, realizuoti svajones, psichologinės.
7.Esu atėjęs iš uždarbis.lt su teigiamais atsiliepimais. Jai admina domins galėsiu pasakyti pseudonimą
Pradžiai kol kas tiek.
Su pagarba narys Kestis.
Gi turi savo svetainę, kam lyst į kitas?
Parašyta 03 vasario 2012 - 01:39
Jai manai, kad bandau konkuruoti su edarbas.net, tai labai klysti.
Visu pirmą, tai žmonių pasirinkimas kur jiems geriau lysti. Kitaip sakant buvoti.
Ir manau informacijos ten arba ten tikrai nepamaišys.
Parašyta 03 vasario 2012 - 02:54
Pagalvojau, kad galėčiau ir aš prisidėti.
Esu čia jau gana senai, neturiu nei vieno neigiamo atsiliepimo, nei vienos nuobaudos.
Turiu dabar daug laisvo laiko, tai galėčiau pagelbėti tvarkytis.
Parašyta 03 vasario 2012 - 04:18
Parašyta 07 vasario 2012 - 01:19
Parašyta 07 vasario 2012 - 03:17
P.s, moderatorių bei papildomų administratorių, reikės šiek tiek vėliau, tad tie kurie prijaučiate Edarbas.net projektui ir norėtumėte prie jo prisidėti, galvokite jau dabar, būkite aktyvūs.
Parašyta 07 vasario 2012 - 04:20
Prašome juos gerbti, bei mylėti
Jūs esate dabar jau edarbas.net dalimi
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0