Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Mybrowsercash - nauja bux'ų era + investavimas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 42

#21 Edviuxas1

Edviuxas1

Parašyta 11 kovo 2012 - 08:05

Taip, viskas puikiai veikia. :)
  • 0

#22 Kevin

Kevin
  • Lytis:Vyras

Parašyta 11 kovo 2012 - 08:48

Po kiek maždaug laiko atsiunčia į el.paštą laišką ?
  • 0

#23 Edviuxas1

Edviuxas1

Parašyta 11 kovo 2012 - 09:09

Man kiek prisimenu tai akimirksniu atsiuntė. Jei nerandi, pabandyk patikrinti Spam (ŠlamŠto) skyriuje.
  • 0

#24 Kevin

Kevin

Parašyta 12 kovo 2012 - 12:50

Dėkui, suradau. Taigi naujokas esu šitam visam buxu reikale taigi, kiek supratau tai čia tikslas spaudinėt reklamas už kurių paspaudimą gauni tam tikra pinigu suma. Vėliau gali investuot į tuos "refferal shares" kurie tau padeda dirbti pavadinkim "greičiau" ir jį įsigydamas rezultate gauni daugiau pinigų negu be jo. Po to turėdamas didesne pinigų suma gali investuot daugiau, įsigyti ne 1 o tarkim 4. Ir kuo daugiau turi tu "refferal shares" tuo daugiau uždirbi. Teisingai supratau ? :)
  • 0

#25 Edviuxas1

Edviuxas1

Parašyta 12 kovo 2012 - 02:06

Kaip tik taip. ;)
  • 0

#26 Grybpjovys

Grybpjovys

Parašyta 12 kovo 2012 - 05:35

Dėkui, suradau. Taigi naujokas esu šitam visam buxu reikale taigi, kiek supratau tai čia tikslas spaudinėt reklamas už kurių paspaudimą gauni tam tikra pinigu suma. Vėliau gali investuot į tuos "refferal shares" kurie tau padeda dirbti pavadinkim "greičiau" ir jį įsigydamas rezultate gauni daugiau pinigų negu be jo. Po to turėdamas didesne pinigų suma gali investuot daugiau, įsigyti ne 1 o tarkim 4. Ir kuo daugiau turi tu "refferal shares" tuo daugiau uždirbi. Teisingai supratau ? :)

gali ir savo pacio pinigus investuot ir pirkt share'us
  • 0
www.mybrowsercash.com/index.php?refid=184828 labai lengvas budas uzsidirbti, tikrai verta bent pabandyti, pamatysit kaip greitai centai eina :D

#27 kFa

kFa

Parašyta 17 kovo 2012 - 08:48

Taip gali
  • 0

#28 Mantas737

Mantas737

Parašyta 24 kovo 2012 - 12:09

Neveikia mybrowsercash.com Dažnai taip būna ? Prisijungt eina į acc, bet tiesiog į pagrindinį puslapį neleidžia ir nuorodų nemėto.
  • 0

#29 Kevin

Kevin

Parašyta 24 kovo 2012 - 01:30

Man tai viskas veikia tik reklamas retokai mėto.
  • 0

#30 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 24 kovo 2012 - 02:54

man jau 3 kart isryto isvis neatidaro bet apie pietus viskas susitvarko ir toliau veikia normaliai
  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#31 skrabis

skrabis

Parašyta 24 kovo 2012 - 04:31

Man nė karto nebuvo problemų su mybrowsercash
  • 0

#32 Edviuxas1

Edviuxas1

Parašyta 24 kovo 2012 - 05:34

Man tai kažkodėl jau antra diena nemėto reklamų... :(
  • 0

#33 skrabis

skrabis

Parašyta 24 kovo 2012 - 06:02

Katik suspaiudinėjau 20 reklamu, neisivaizduoju kodėl jum nesvaido reklamu :unsure:
  • 0

#34 juraska

juraska
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 24 kovo 2012 - 06:47

koks dienos uzdarbis gal galit pasigirti? su referalais, be referalu?
  • 0

#35 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 24 kovo 2012 - 07:15

Pirkau 3 referal shared uz 15$ ir per diena surenku apie 0.42$-0.47$ realiai nesuprantu is kur tiek, turetu but 0.35ct nes kasdien paspaudziu po 10 nuorodu verte panasiai $0.02 + uz 3 shares 0.33 tai lieka kasdien apie 0.10$ is nezinia kur bet nesiskudziu :)

ketinu issiimt 20$ ir is likusiu augint shares skaiciu, pasibaigus terminui tureciau issiimt 20$ ir dar liks 6$ purchase balance ir apie 7$ acc balance kuriuos persivesiu i purchase ir nusipirksiu 2shares galbut susirinks pakankamai saibu ir treciam sharui ir toliau auginsiu shares nieko neisimdamas, kad ir bankrutuotu puslapis tureciau 5$ pelna :D na o pasiekus 20 shares isimineciau saibas ir pagalvociau apie perejemia prie silver kur leidzia turet iki 400 shares tiesa su ~13$ menesiniu mokesciu tai reiktu vel paskaiciuot tada kaip ka daryt :)
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#36 Grybpjovys

Grybpjovys

Parašyta 25 kovo 2012 - 01:08

nepamirsk kad shares po 60 dienu dingsta..
  • 0
www.mybrowsercash.com/index.php?refid=184828 labai lengvas budas uzsidirbti, tikrai verta bent pabandyti, pamatysit kaip greitai centai eina :D

#37 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 25 kovo 2012 - 02:14

nepamirsk kad shares po 60 dienu dingsta..

jeigu skirta man tai as tikrai nepamirsau :)
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#38 manux

manux
  • VietaTelsiai

Parašyta 25 kovo 2012 - 04:07

Sveiki, investavau truputį ir aš, už 20$ nusipirkau 4 reff, bet jau dabar turiu 8 reff, dienos uždarbis 1$ :) acc balanse 12$, taupau iki 20$, noriu įsitikinti, kad viską išmoka ir pan. :) gal kas turite gavę išmoką jau? :)
  • 0

#39 Mantsvas

Mantsvas
  • VietaPlunge

Parašyta 02 balandžio 2012 - 06:13

Gal kas zino kas per velnias nutiko su free member?? turejau 3 share nusipirkes ir praejus 14 mokejimu man jie dingo... ir negana to matau uzrasa kadmano maksimumas aktiviu poziciju yra 0 gal kas zino kas nutiko?
  • 0

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA

#40 skrabis

skrabis

Parašyta 02 balandžio 2012 - 06:45

Man ryte irgi tas pats buvo, bet po keletos valandų viskas grižo į savo vėžias :)
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas