Gal ką nors sudomins rusiškas sponsorius SeoSprint, kuriame naudojama rusiška valiuta - rubliai.
Jame yra keturių rūšių uždarbis: nuorodų peržiūrėjimas, laiškų skaitymas, testų atlikimas ir užduočių vykdymas. Nors įkainiai maži, bet daug nuorodų, kurios vis atsiranda dienos bėgyje. Laisvalaikiu galima pasirinkti vieną-kitą rubliuką . Daug užduočių, tokių kaip atsiversti tam tikrą tinklapį ir peržiūrėti reklamas. Jeigu IP yra kintamas, daugkartines užduotis galima atlikti neribotai. Savo temoje vis pranešiu, kai rasiu lengvą užduotį, kurią galima atlikti per kelias sekundes. Žinoma, tokios ilgai neužsilaiko .
Išmoka į LibertyReserve (3rub.), AlertPay (32rub.), WebMoney (2rub.), LiqPay (2rub.).
Nariai, turintys statusą "Прохожий", vienu metu negali pasiimti išmokos, didesnės negu 2 rubliai.
Išmokėjimo laikas - akimirksniu.
El. paštu atsiunčiamas PIN kodas, kuris naudojamas, gaunant išmoką, taip pat patvirtinant savo asmeninius duomenis (nepameskit jo).
Norint gauti procentus nuo referalų ir gauti išmoką virš 2rub., reikia įgyti statusą "Рабочий", t.y. užpildyti "Мои личные данные", patvirtinti telefono numerį kodu, kuris ateina į telefoną žinute.
REGISTRACIJA
Mano referalai gaus autorefbeką, kuris, kaip sistemoje yra nustatyta, prisidės automatiškai:
Рефбек = Рейтинг * 2
Mano pirmoji išmoka iš SeoSprint, tikrai džiugina, kad gavau akimirksniu:
Lygiai toks pat sponsorius, tik jame viskas vyksta doleriais: Vip-prom.net. Man labiai patinka SeoSprint, jame greičiau renkasi išmoka, žymiai daugiau atsiranda nuorodų. Tikriausiai rusai jį labiau mėgsta .