Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
* * * * - 3 Balsai

Just Been Paid ir programa JSS-Tripler neša pelną 2% kasdien!

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 107

#61 skrabis

skrabis

Parašyta 12 rugpjūčio 2012 - 12:03

Sveikas martyboy, turiu problema. Ketvirtadienį iš EgoPay.com į savo balansa įmečiau 30$ bet jie iki šiol neatsirado mano balanse, parašiau į support, bet vis dar jokio atsakymo nesulaukiau. Kažin ar neprarasiu savo investicijų :/
  • 0

#62 martyboy

martyboy
  • Lytis:Vyras
  • VietaKlaipėda

Parašyta 12 rugpjūčio 2012 - 12:17

Sveikas martyboy, turiu problema. Ketvirtadienį iš EgoPay.com į savo balansa įmečiau 30$ bet jie iki šiol neatsirado mano balanse, parašiau į support, bet vis dar jokio atsakymo nesulaukiau. Kažin ar neprarasiu savo investicijų :/

Sveikas skrabi, ne tikrai nepergyvenk, nieko neprarasi. Su EgoPay ir kitiems kilo tokių pačių problemų. Gerai, kad parašei į support'ą, teks palaukti šiek tiek atsakymo, bet tikiu, kad viskas susitvarkys.
  • 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt

#63 maniakas

maniakas
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 14 rugpjūčio 2012 - 11:59

man isvis nesamone jau dienos pelnas nuo rugpjucio 11 neateina
  • 0

#64 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 15 rugpjūčio 2012 - 08:48

man isvis nesamone jau dienos pelnas nuo rugpjucio 11 neateina

Mano paskutiniai šmokėjimai:
2012-08-08 12:05:00
2012-08-09 12:05:00
2012-08-10 12:05:00

Gal pas visus taip. Manau susitvarkys viskas, reikia luktelt.
  • 0

#65 KinasS

KinasS
  • VietaMarijampolė

Parašyta 15 rugpjūčio 2012 - 10:51

Martyboy, toks klausimas, jei aš investuoju pavyzdziui 30USD iš Lr ir 30USD is Egopay, tai man leis imti išmokas i abu? Ar geriau pasirink viena iš siu ir investuot iskart 60USD.
  • 0

#66 maniakas

maniakas

Parašyta 15 rugpjūčio 2012 - 11:09

gali investuot kad ir 1000$ is egopay ir 10 $ is liberty ir galesi visa laika imti i liberty arba atvirksciai
  • 0

#67 KinasS

KinasS
  • VietaMarijampolė

Parašyta 15 rugpjūčio 2012 - 11:16

Aišku supratau. Dėkuj už atsakymą.
  • 0

#68 noobsaibots

noobsaibots

Parašyta 15 rugpjūčio 2012 - 12:06

veluoja viskas, pozicijos ilgai statosi ir komisiniai veluoja, bet nera ko nerimauti, susitvarkysiu neuzilgo :)
  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!

#69 maniakas

maniakas

Parašyta 15 rugpjūčio 2012 - 12:18

tikiu kad susitvarkys visa laika susitvarko bet kaip nervina kad kai per menesi buna max 1 savaite kada viskas stabiliai veikia o kitu laiku vis kazkas jiems taisoma stringa genda.
  • 0

#70 burbulas

burbulas

Buvęs slapyvardis: piotras

• Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:

Parašyta 15 rugpjūčio 2012 - 04:09

jie sake kad dabar ir bus trugdziu kol vyks perkelimo darbai i Profit Clicking
  • 0

#71 maniakas

maniakas

Parašyta 15 rugpjūčio 2012 - 11:49

jie sake kad dabar ir bus trugdziu kol vyks perkelimo darbai i Profit Clicking

cia mano toks pastebejimas kad kokie trugdziai bebutu visa laika gaunasi taip kad kencia dienos pelnas
  • 0

#72 KinasS

KinasS
  • VietaMarijampolė

Parašyta 16 rugpjūčio 2012 - 10:10

cia mano toks pastebejimas kad kokie trugdziai bebutu visa laika gaunasi taip kad kencia dienos pelnas

Kaip supratau, per trugdzius negauni dienos pelno? O dienu skaicius vistiek mazeja pozicijoms? Gerai, kad nepaskebėjau ir nusprendziau palaukti kol persikels.
  • 0

#73 mariuse

mariuse
  • VietaŽemaitija

Parašyta 17 rugpjūčio 2012 - 09:20

Kaip nukenčia? Ką jūs grybą pjaunat?:D
Taigi yra daromi kombo mokėjimai už tas dienas, niekas nenueina veltui, už viska yra sumokama anksčiau ar vėliau.
Skleidžia jie sau laimingi erezijas bumbekliai. :)
  • 0
Nuotrauka

#74 maniakas

maniakas

Parašyta 17 rugpjūčio 2012 - 09:24

Kaip nukenčia? Ką jūs grybą pjaunat? :D
Taigi yra daromi kombo mokėjimai už tas dienas, niekas nenueina veltui, už viska yra sumokama anksčiau ar vėliau.
Skleidžia jie sau laimingi erezijas bumbekliai. :)

viena karta yra buve kad nemokejo visai uz viena diena nes pasiteisino kad ta diena jie nesurinko pakankamai pajamu,o visi velavimai nera gerai nes vis ilgeja laikas kol gauni pinigus
  • 0

#75 lietuviz123

lietuviz123

Parašyta 17 rugpjūčio 2012 - 11:37

man isvis idomiai skamba kad neprideda kasdien tu procentu. Tai argi ten auto viskas??? Ties skaiciukai kur auga? Nejau jie ten kasdien tiem milijonam nariu rankiniu budu uzdarbi uzraso ? :D
  • 0

#76 maniakas

maniakas

Parašyta 17 rugpjūčio 2012 - 11:43

as manau jei noretu tai pridetu gal cia kazkokia ju starategija yra na matysim kai visiskai persikels i kita pavadinima su naujais serveriais ar bus dar tokiu nesamoniu nes jau rimtai beviltiskai skamba ju pasiteisinimai kad neatlaiko kas antra diena serveriiai
  • 0

#77 KinasS

KinasS
  • VietaMarijampolė

Parašyta 17 rugpjūčio 2012 - 02:35

Nu ka tikėkimęs, nebedaug liko laukt ir visi kibsim į rimtus darbus. :D
  • 0

#78 neonaz

neonaz

Parašyta 18 rugpjūčio 2012 - 10:32

Kaip tos matricos pildosi? Jau pas mane daug poziciju pasibaige ir kai restartas buvo nemazai poziciju tipo y matricas nueijo, bet nieko as ten nematau kad kazkokios matricos pildytusi kur jas rast?
  • 0

#79 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 21 rugpjūčio 2012 - 11:28

Taip, geriausia yra turėti visas 4 mokėjimo sistemas, tuomet paprasčiau išsiimti pinigus. Bet pirmiausia turite pirkti bet vieną poziciją iš tų mokėjimo sistemų, kad galėtumėte imti išmoką.
  • 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt

#80 martyboy

martyboy
  • VietaKlaipėda

Parašyta 21 rugpjūčio 2012 - 11:32

Kaip tos matricos pildosi? Jau pas mane daug poziciju pasibaige ir kai restartas buvo nemazai poziciju tipo y matricas nueijo, bet nieko as ten nematau kad kazkokios matricos pildytusi kur jas rast?

Neonaz, kol kas su matricomis yra labai didelis atsilikimas. Kol nepereisime į naują web'ą su naujais serveriais, nebus nieko gero. Ten turėtų viskas normalizuotis ir visai bus kas kita. Palaukime, šiek tiek kantrybės.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas