Just Been Paid ir programa JSS-Tripler neša pelną 2% kasdien!
Parašyta 31 liepos 2012 - 01:04
Parašyta 31 liepos 2012 - 01:24
Pozicijos pereina į matricas labai lėtai. Nežinau kaip vėliau bus su nauja sistema, bet tikėkimės, kad bus greičiauman jau siryt tas restartas ivyko ateme viena pozicija. Beje man pries kelias savaites baigesi 1pozicija bet ji vis dar jss pending. Tai kada ji pereis i tas matricas?

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt
Parašyta 31 liepos 2012 - 01:32
Pozicijos pereina į matricas labai lėtai. Nežinau kaip vėliau bus su nauja sistema, bet tikėkimės, kad bus greičiau
Beje sveikinu su įvykusiu Restartu
Dekui, dekui. Bet as dar nesuprantu, jie konvertavo ta mano 1 pozicija ir as gavau i balansa 7.55$ Tai as suprantu kad gavau likusia dali kokia is tos pozicijos buciau gaves? Tai kokia jiem nauda konvertuot jei vistiek gauni ta pati tik greiciau ~40dienu greiciau?
Parašyta 01 rugpjūčio 2012 - 10:17
Tu gavai Restarto pinigėlių. Kitiems netgi tas Restartas apsimoka, nes gauna daugiau nei turėjo. Čia kalbu apie mažas sąskaitas, aišku didelėms sąskaitoms daugiau yra nuostolio, bet tai laikina.Dekui, dekui. Bet as dar nesuprantu, jie konvertavo ta mano 1 pozicija ir as gavau i balansa 7.55$ Tai as suprantu kad gavau likusia dali kokia is tos pozicijos buciau gaves? Tai kokia jiem nauda konvertuot jei vistiek gauni ta pati tik greiciau ~40dienu greiciau?
Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt
Parašyta 01 rugpjūčio 2012 - 05:12
Parašyta 06 rugpjūčio 2012 - 12:10
Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!
Parašyta 06 rugpjūčio 2012 - 12:51
Parašyta 06 rugpjūčio 2012 - 03:28
Parašyta 06 rugpjūčio 2012 - 03:59

Parašyta 06 rugpjūčio 2012 - 04:10
Sveiki, pats esu investavęs pradžiai 20$+10$(bonus) ir iki išmokos beliko 4$, ar nebus kokių problemų imant išmoką(kalbu apie tuos 10$ kuriuos man davė kaip bonusą) Ir kaip paprašyti tos išmokos į EgoPay?
Duoto kredito 10 USD išsiimti negalėsi, nes juos atims po 45 dienų. Kaip išsiimti į EgoPay, tai labai paprasta, naudokis mano sukurta pamokėle: http://www.mytopteam...mtipinigus.html
Parašyta 11 rugpjūčio 2012 - 05:34
Parašyta 11 rugpjūčio 2012 - 05:41
Sveikas, kol kas senasis JBP uždarbis gan neblogai veikia, tik yra šiek tiek delsimas, bet su kiekviena diena vis išmoka. O naujas veidas pasirodys jau labai greitai, gal iki mėnesio galo viskas bus baigta. Matai yra didelė sistema, labai daug narių, tai yrs nelengva padaryti.Sveiki, susidomėjau šia svetaine. Ir norėčiau užduot pora klausimų kurie man iškilo. Kada svetaine keisis (nes kazkur buvai sukures tema kad keisis...), vis dar duoda bonusa prisiregistravus?, ir ar galetum man pakeist pinigelio (iš paypal i lr ar payza) jei buciau tavo REF.
Taip duoda nemokamą kreditą 10 USD, kuriuos atsiims po 45 dienų. Bet susižavėti tuo kreditu nevertėtų, geriau įdėti šiek tiek savo pinigų ir kaupti iki patenkinamo dienos pelno.
Galėčiau šiek tiek pakeisti Payza į PayPal pinigėlius.
Jei kas susisiek, pagelbėsiu.
Parašyta 11 rugpjūčio 2012 - 06:16

Parašyta 11 rugpjūčio 2012 - 06:28
Svarbu, išsiimti turi per tą pačią mokėjimo sistemą, per kurią įsidėjai.
Aišku. Aš arba nerandu arba čia automatiškai bonusas užsideda i eile jei taip butu galima pasakyt?Radau.Ir kur galima pasiziuret visas savo pozicijas? Ok, ryt arba po ryt man atsius pinigus is UK banko saskaitos i PP tai pasikeisim. Ai, dar vienas klausimas iškilo. Nesvarbu per kuria mokejimo sistema isidejau pinigu galesiu pinigus issiimti per kuria noresiu?
Parašyta 11 rugpjūčio 2012 - 08:18
Parašyta 11 rugpjūčio 2012 - 08:24
Manau, kad kai kurie gudručiai taip daro, o kokios pasekmės tai nežinau, nes su tokia situacija nesusidūriau.O jeigu bonuso pinigus kaupčiau iki kokių 9 dolerių ir imeščiau savo doleriuką ir nusipirkčiau poziciją kita? Kokios pasekmės?
Parašyta 11 rugpjūčio 2012 - 08:49

Parašyta 11 rugpjūčio 2012 - 08:50
Nesinori dabar pradėt nes jeigu kažkas čia keisis tai gali nueiti velniop viskas ar kažkas panašaus.Manau, kad kai kurie gudručiai taip daro, o kokios pasekmės tai nežinau, nes su tokia situacija nesusidūriau.
Parašyta 12 rugpjūčio 2012 - 10:03

Vartotojų skaito šią temą: 5
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0