Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Paypal problema

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 24

#1 juraska

juraska
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 23 rugsėjo 2011 - 05:00

Your account access is limited. Learn how to remove this limitationKas gali paaiškinti ką daryti, nes nesuprantu, kaip šią problemą sutvarkyti.Gal kas esate susidūrę?
  • 0

#2 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 23 rugsėjo 2011 - 05:08

Jau kažką darei neleistino.
  • 0

#3 juraska

juraska

Parašyta 23 rugsėjo 2011 - 05:09

;) ? Ką tokioIr ar dabar suspendet :) Gal eitu lt išimti ?
  • 0

#4 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 23 rugsėjo 2011 - 05:18

Man taip nebuvo, bet ten turi būti parašyta, ko prašo, ar dokumento kopiją reikia nusiųsti, ar dar kažką.
  • 0

#5 juraska

juraska

Parašyta 23 rugsėjo 2011 - 05:21

Jo, kaip čia pasakius aš susikūriau visą sąskaitą pagal šią pamokąhttp://www.youtube.com/watch?v=3t0G-RQsBJIKaip sakot ar dar ką nors pavyks padaryti, visdėlto accout balanse : 43,70 usd
  • 0

#6 er1kaz

er1kaz

Parašyta 23 rugsėjo 2011 - 05:27

Čia gal kokius nešvarius pinigėlius stumdei ;)
  • 0

#7 juraska

juraska

Parašyta 23 rugsėjo 2011 - 05:30

Kokius dar ;)- ne nieko nestumdžiau, tiesiog norėjau padaryti siuntimą, ir va ką išmetė
  • 0

#8 er1kaz

er1kaz

Parašyta 23 rugsėjo 2011 - 05:31

Gali būti, kad gavai išmoką iš kažkokio apsivogusio bux.
  • 0

#9 juraska

juraska

Parašyta 23 rugsėjo 2011 - 05:38

Bet kodėl turėtu mano accountą suspendinti?
  • 0

#10 er1kaz

er1kaz

Parašyta 23 rugsėjo 2011 - 05:43

Nu manau aišku dėl ko, kad jame yra vogtų pinigų, bet gali būti ir visai dėl kitų dalykų, daug gali būt priežasčių, jau ne pirmas tu kam taip nutiko :huh:
  • 0

#11 juraska

juraska

Parašyta 23 rugsėjo 2011 - 05:47

Hmm. Yra vienas blogas dalykas neina uždaryti sąskaitos, o gal automatiškai po kiek metų užsidaro automatiškai?
  • 0

#12 er1kaz

er1kaz

Parašyta 23 rugsėjo 2011 - 05:53

Šito tai nežinau, man nėra buvę dar problemų, bet vistiek aš tuo PayPal nelabai naudojuos man AlertPay žymiai geresnis.
  • 0

#13 juraska

juraska

Parašyta 23 rugsėjo 2011 - 05:55

Dabar ir man bus geresnis :huh: Na gerai dėkui visiems, daugiau nebenaudosiu paypal ir sąskaitą užšaldau :D
  • 0

#14 ledux

ledux

Parašyta 25 rugsėjo 2011 - 10:29

Tai tu pasiskaityk ko praso . Man pamenu tereikeje korteles ir pasikeist pasworda.
  • 0

#15 juraska

juraska

Parašyta 25 rugsėjo 2011 - 11:50

Man savo, tiksliau ne savo photo, kurios niera, nes tai atiliko fakenamegenerator :huh: Bet jau viskas, ka padarysi uzdariau saskaita viskas, dekui visiems, daugiau tokiu bairiu nedarysiu, pasimokiau.
  • 0

#16 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 25 rugsėjo 2011 - 06:32

Atsisakyti aplamai PayPal sistemos ir apsiriboti tik ties AlertPay neįmanoma. Anksčiau ar vėliau PayPal mokėjimo sistemos prisireiks, nes ją naudoja didžioji dalis visų internetinių kompanijų. Su AlertPay nei nusipirksi ką nors iš internetinių parduotuvių, nei už įvairias paslaugas atsiskaitysi.. :huh: Tiesiog reikia elgtis protingai ir saugoti savo PayPal sąskaitą nuo pinigų iš neaiškių šaltinių. Daugelis mano, kad jeigu pinigus gauna iš buxo, tai jau jie yra švarūs, bet ištikruju taip nėra. Buxą šiais laikais sukurti labai paprasta ir juos dažniausiai sukuria nerimti asmenis (vagys), kurie siekia dar daugiau pavogti iš jūsų ir tuo pačiu apkrėsti jūsų sąskaitas nešvariais pinigais... Tikrų, gerų ir patikimų buxų šiomis dienomis praktiškai nebeliko...
  • 0

#17 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 25 rugsėjo 2011 - 06:52

Justinai, ar ne dėl to jo sąskaitą užblokavo, kad jis kažkaip keistai ją "verifikavo" pagal tą videomedžiagą?
  • 0

#18 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 25 rugsėjo 2011 - 07:28

Nežinau dėl ko tiksliai, bet dažniausiai Paypal prikimba, dėl pinigų gautų iš neaiškios kilmės šaltinių. Jeigu dirbi su visais po ranka papuolusiais buxais, galiu garantuoti, kad vieną dieną PayPal užblokuos sąskaitą :huh:
  • 0

#19 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 25 rugsėjo 2011 - 07:33

[quote name='"admin" post=17325]Nežinau dėl ko tiksliai' date=' bet dažniausiai Paypal prikimba, dėl pinigų gautų iš neaiškios kilmės šaltinių. Jeigu dirbi su visais po ranka papuolusiais buxais, galiu garantuoti, kad vieną dieną PayPal užblokuos sąskaitą :huh:[/quote']Na, tu čia man neprišnekėk :D. Žiūrėk, kiek laiko praėjo ir dar nebuvo užblokuota, nors nesu išranki bux'ams.
  • 0

#20 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 25 rugsėjo 2011 - 07:36

Neprišneku, sakau kaip yra :huh:. Kiek pastebiu tai tau dar playginus gerai sekasi neprasidėti su visiškai beviltiškais buxais, ne kaip kaikuriems :D Todėl ir nekimba pp prie tavęs.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas