Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Vagex - Youtube Autosurfas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 47

#41 Golor

Golor

Parašyta 03 birželio 2012 - 09:35

Kasnors gavo gegužės mėn. išmoka? Ar visdar moka šis dalykas? Jeigu moka pereisiu vėl į jį.(Nes pamenu kažkokia problema man buvo su juo ir delto išdeletinau iš pc)
  • 0

#42 Eskulapas

Eskulapas
  • Lytis:Vyras

Parašyta 03 birželio 2012 - 10:05

Aš dar palieku ji ijungta, esu surinkes 6USD, išmoka dar darugas nesenai pasiimė išmoka :)
  • 0

#43 Golor

Golor

Parašyta 03 birželio 2012 - 10:24

Aš dar palieku ji ijungta, esu surinkes 6USD, išmoka dar darugas nesenai pasiimė išmoka :)

Draugas gavo išmoka? gal nuotrauka įdėtum?
  • 0

#44 Eskulapas

Eskulapas

Parašyta 04 birželio 2012 - 12:50

Nieko nedėsiu gavo gegužės mėnesi išmoka kaip nori taip manyk, aš pats nelaikyčiau įjunges programos jei nemokėtų.
  • 0

#45 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 20 gruodžio 2013 - 05:48

Vagex registracija įjungta tik šiandien, tad visi, kurie domisi Youtube marketingu, užsiregistruokite savo Acc, nes vagex darbui su Youtube iki šiol išlieka vienas geriausių įrankių.
  • 0

#46 JDMVidmantas

JDMVidmantas

Parašyta 20 gruodžio 2013 - 07:38

Nu va pagaliau ir aš čia užsireginau, gal pavyks visgi pasiekti minimalią išmoką :D any tips kaip greičiau creditus rinkti?

• 0

#47 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 21 gruodžio 2013 - 12:18

Šiaip vagex kreditus būtų vertingiau panaudoti Youtubės darbams nei ten keisti į tuos centus, bet žinoma kiekvieno pasirinkimas, jei nori, galima ir išmoką parinkti. greičiau tų kreiditų prisirinkti būtų nebent turint aktyvių referalų :)

• 0

#48 Fastmoney

Fastmoney
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 30 sausio 2014 - 02:51

Gal kas bandėt youtube susiet su adsense ir naudot vagex peržiūroms? Ar pavyktų taip?

• 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas