Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

eilerasti rusiskai

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 6

#1 lileikiss

lileikiss

Parašyta 23 balandžio 2009 - 12:09

turiu prasima gal kas zino rusiska eilerasti motinos dienai man reikia darba padarit is rusu pam.ce ziuriu ingawitch daugiau linkusi ir rusu galba padekit!
  • 0

#2 ingawitch

ingawitch

Parašyta 23 balandžio 2009 - 10:49

Будь хранима и светла, будь терпима и мила,Будь такой же, как всегда, не грусти ты никогда…Очень мало нежных слов, чтобы выразить любовь,Она больше чем слова, мама – я люблю тебя. va cia toks labai mielas bent jau man ;)
  • 0

#3 ingawitch

ingawitch

Parašyta 23 balandžio 2009 - 10:55

jai netiks rasyk ieskosim kito ;)
  • 0

#4 lileikiss

lileikiss

Parašyta 23 balandžio 2009 - 01:41

o gal galetumet isverst nes man rusu nelabai sekasi kad nors zinociau apie ka yra sis eilerastis:blink:
  • 0

#5 ingawitch

ingawitch

Parašyta 23 balandžio 2009 - 06:08

na dazniausiai tokie dalykai nera verciami...na bet mazdaug pabandysiu...na butu kazkas panasaus:buk saugoma ir sviesi, buk istverminga ir miela,buk tokia kaip visada, neliudek tu niekada.labai mazai svelniu zodziu isreiksti meileji didesne nei zodziai. mama as myliu tave...cia beveik pazodziui verciant taip gautusi...
  • 0

#6 lileikiss

lileikiss

Parašyta 23 balandžio 2009 - 10:50

lb aciu labai padejai
  • 0

#7 ingawitch

ingawitch

Parašyta 24 balandžio 2009 - 12:14

nera uz ka ;)
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas