Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Video juokeliai

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 131

#81 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 28 spalio 2010 - 12:08

Butent taip ir buciau parases pirma video pamates :D
  • 0

#82 SL1mas

SL1mas

Parašyta 03 lapkričio 2010 - 12:26

Paskipinau as "atiduok modema" kursus ir iskarto uzsirasiau i "atiduok mobiliaka" kursus :DNa, o cia jusu teismui musu senai pamegtas (mokyklos laiku) animacinio filmuko Dragon ball intro vertimas i lietuviu kalba!http://www.youtube.com/watch?v=XOmQsSuX_zo&feature=player_embedded#!
  • 0

#83 weno

weno

Parašyta 03 lapkričio 2010 - 02:56

Duok man bambaliu :) Taip zvengiau, kad net neprisimenu kada paskutini karta taip juokiausi :DKai pagalvoji tai absurdiskas vertimas, bet nerealiai gerai pasijuokiau :)
  • 0

#84 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 03 lapkričio 2010 - 07:09

Įdomiai gavos iš tikrųjų :D.
  • 0

#85 SL1mas

SL1mas

Parašyta 14 lapkričio 2010 - 01:37

Ziuriu vis pataikau koki prajuokinanti imesti :D Stengsimes ir toliau nuotaikas praskaidrinti ^^
  • 0

#86 Karabasas

Karabasas

Parašyta 14 lapkričio 2010 - 03:12

Būtų smagu tikrą tokį sveikinimą per TV išvysti. :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=fvz418FZqDY
  • 0

#87 weno

weno

Parašyta 14 lapkričio 2010 - 04:27

Sako 'sadistai jus' :) Geras sitas Karabsasai.
  • 0

#88 Karabasas

Karabasas

Parašyta 14 lapkričio 2010 - 10:21

weno parašė:

<...> Karabsasai.

Įsižeidžiau! :angry: Šitą žiūrėdamas prisižvengiau kaip reikiant. :D :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=n2xzWbRwOio&feature=player_embedded
  • 0

#89 weno

weno

Parašyta 14 lapkričio 2010 - 10:31

Sita video patarciau be garso ziuret :angry: As buvau garsiai ausines nusistates tai net nuo kedes pasokau kai pradejo dainuot.
  • 0

#90 Karabasas

Karabasas

Parašyta 14 lapkričio 2010 - 10:48

weno parašė:

Sita video patarciau be garso ziuret :angry: As buvau garsiai ausines nusistates tai net nuo kedes pasokau kai pradejo dainuot.

Neklausykit jo! :D be garso bus visai neįdomu ir jokio efekto. :D Kaip tik atsisukit visą garsą. :woohoo:
  • 0

#91 SL1mas

SL1mas

Parašyta 15 lapkričio 2010 - 12:06

Tikrai psycho girl :angry:
  • 0

#92 JOBIE

JOBIE

Parašyta 16 lapkričio 2010 - 11:49

C-4http://www.youtube.com/watch?v=QuB3kr3ckYE&feature=related
  • 0

#93 weno

weno

Parašyta 17 lapkričio 2010 - 10:45

Čia šitas "man vs wild" tai ne į tą temą papuolė. Taigi čia tema "video juokeliai".. Jeigu kas nors juokiasi žiūrėdamas šitą šlykštų video tai tikriausiai miršta iš juoko žiūrėdamas "2 girls 1 cup" video, kur mergos valgo šūdą tikrąja to žodžio prasme... :D
  • 0

#94 JOBIE

JOBIE

Parašyta 17 lapkričio 2010 - 10:21

weno parašė:

Čia šitas "man vs wild" tai ne į tą temą papuolė. Taigi čia tema "video juokeliai".. Jeigu kas nors juokiasi žiūrėdamas šitą šlykštų video tai tikriausiai miršta iš juoko žiūrėdamas "2 girls 1 cup" video, kur mergos valgo šūdą tikrąja to žodžio prasme... :D

kaip matau nesutampa musu nuomones kas juokinga kas ne.kaip gali lyginti kaip issireiskei sudo valgyma ir kirmynu valgyma.kai kurie zmones gi jos valgo tai ju maistas tau ir man tai tesiog nepriimtina.O siap manau tai daug sveikiau nei rebaluoti traskuciai ar bet koks maistas storuliu fabrike "Mackdonald's".Taip sutinku truputi slikstoka,bet mane labai prajuokino ta dalis,kur jis sprogsta pagalvuojau,gal ir kitiems patiks.o del video "2 girls 1 cup" video man jis tikrai nebutu juokingas(net jei ten kas ir sprogtu :D :) )keista kad tokius video ziuribet vistiek aciu,kad savo nuomone isreiskei
  • 0

#95 weno

weno

Parašyta 17 lapkričio 2010 - 10:50

Kaip tu gali sakyti "keista kad tokius video ziuri" jeigu ir pats ziurejai :D
  • 0

#96 JOBIE

JOBIE

Parašyta 18 lapkričio 2010 - 09:47

weno parašė:

Kaip tu gali sakyti "keista kad tokius video ziuri" jeigu ir pats ziurejai :D

as neziurejau tu pat uzsiminei ir pasakei apie ka tas video
  • 0

#97 JOBIE

JOBIE

Parašyta 19 lapkričio 2010 - 03:50

• 0

#98 SL1mas

SL1mas

Parašyta 21 lapkričio 2010 - 08:16

Vat va taip va reikia argumentuotai ataskyti i klausimus :)
  • 0

#99 JOBIE

JOBIE

Parašyta 28 lapkričio 2010 - 11:28

tai kvailas video neziurek,o jei ziuresi tai as jau ispejau,kad jis kvailas,bent jau tu taip sakysi :laugh: :laugh: :laugh: :)
  • 0

#100 JOBIE

JOBIE

Parašyta 28 lapkričio 2010 - 11:43

• 0

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas