Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Superku ivairia e valiuta!($)

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 24

#1 AndriusD

AndriusD

Parašyta 05 vasario 2011 - 06:30

Siuo metu superku PP, MB bei LR valiuta. (MoneyBookers, PayPal, LibertyReserve). Kursas bus visada -0.25 dienos kursui. Domina ypac dideli kiekiai. Atsiskaitau SWED ir SEB bankais. Pirmas nevesiu niekam nebent Uzdarbis.LT turite daugiau nei 30 atsiliepimu. Prireikus galiu pateikti Uzdarbis.LT ir everslas.net reputacija! Del pasiulymu rasykite i skype: dovisdovis_P.S. Labai prasau, jokiu off topic!
  • 0

#2 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 05 vasario 2011 - 06:35

Manai kas nors ves tau pinigus (ypač dideliais kiekiais) pirmas? Ieškok kvailių toliau...
  • 0

#3 Karabasas

Karabasas

Parašyta 05 vasario 2011 - 06:42

Domina ypac dideli kiekiai. <...> Pirmas nevesiu niekam

Admino vietoj tokius, 99.99% apgavikus, iš kart mesčiau iš čia.
  • 0

#4 mbk

mbk

Parašyta 05 vasario 2011 - 06:57

ai6ku scameris vienas postas ir jau perka
  • 0

#5 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 05 vasario 2011 - 07:02

[quote name='"Karabasas" post=13966][quote="AndriusD" post=13963] Domina ypac dideli kiekiai. <...> Pirmas nevesiu niekam [/quote]Admino vietoj tokius' date=' 99.99% apgavikus, iš kart mesčiau iš čia.[/quote']Na, kol žmogus nepadarė nieko blogo, bausti jo negalima. Patarimas tik iš mano pusės, kad būkite atsargūs patys. Edarbas.net yra ne uždarbisLT ir ne kažkoks everslas, todėl kažkur kitur parašytais atsiliepimais aklai pasitikėti negalima. Ir beje, pasakyti, kad mano UzdarbisLT nickas yra toks ar anoks ir jis turi tiek ir tiek atsiliepimų, nepakanka. Jeigu jau nuspręsite pasitikėti žmogumi įsitikinkite, kad jis sako tiesą ;)Ištikro tai tikrai kvailai ir įtartinai atrodo, kai žmogus užsiregistravęs į portalą prieš kelias valandas, jau teikia tokias paslaugas ir dar pabrėžia jog pirmas neves pinigų, tačiau laikas parodys. Jeigu prarasite savo pinigus, nei Aš nei Edarbas.net nei kas nors kitas nebus kaltas, o tik jūs patys !!!
  • 0

#6 Karabasas

Karabasas

Parašyta 05 vasario 2011 - 07:07

Pagal skaipą suradau jo uzdarbis.lt nick'ą (spauskit "Temos", ir pamatysit jo kurtas temas, kur šis skaipas nurodytas), o ten nei vieno atsiliepimo... Įdomu kokią tą savo reputaciją jis gali parodyti... B)
  • 0

#7 fralfakt

fralfakt

Parašyta 05 vasario 2011 - 07:13

Malacius Karabasai! B) Cia kazka jau bande padaryt, mums apgaviku nereik.
  • 0

Be happy be yourself  ;) 

#8 weno

weno

Parašyta 05 vasario 2011 - 07:45

AndriusD FAIL :D Kalabasas MLDC B)
  • 0

#9 nesveikaz

nesveikaz

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 783 Pranešimai:

Parašyta 05 vasario 2011 - 08:09

:laugh:Parduodu paybox pinigus, siunciu pirmas :laugh:Noreciau swebank.Jei domina PM :woohoo:
  • 0

#10 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 05 vasario 2011 - 08:29

oplia andrius, nu ir reikalavimai, pirma ne tu turi statytit reikalavimus, siaip kas praso tas ir zengia pirma zingsni! tad "pirmas nevesiu" cia ir pats kaltas busi arn taip ir liksi nenusipirkes LOL, o del tu atsiliepimu- tai mes ir galim pasakyti kad neturedamas cia 30 ar 300 atsiliepimu is edarbas,net niekas sutavim neves sandorio B)
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

Forumo taisyklės | Help & Questions |

#11 AndriusD

AndriusD

Parašyta 05 vasario 2011 - 08:55

Hahaha, is kart offtopic ir siaip uzsipuole. Uzdarbis.LT yra NR1 IT bendruomenes forumas lietuvoje. Jokio forumo apart jo nepripazistu. Yra tobula tapatybes patvirtinimo bei atsiliepimu sistema. Tenais turiu 43 atsiliepimus uz keitimus/pardavimus/pirkimus, esu forumo senbuvis bei reputacija tikrai auksta. Superku mazesniu kursu ir parduodu didesniu todel domina itin dideli kiekiai. Saskaita bei skype svari. Kas kam dar neaisku?O del tu jusu, kad neturiu jokiu atsiliepimu tai neverkit. Uzsiregistruokite uzdarbis.lt forume ir as jums su mielu noriu parasysiu AZ, kad dingtu visi nesklandumai. Ir kaip matau kazkokie forumo flameriai uzsipuole mane. Nepatinka kazkas tai bent temos neterstumete. Beje as jau vien deciui dideli pliusa, kad nors ir papostines daug kur, kad superka e valiuta uz tad ne karto nieko nera apgaves! Beje as tik uzdarbis.lt pagrinde naudojuosi tad kitur atsiliepimu kaip ir nelabai rasit, nebent everslas.net. O sitas forumas apipuves visas, neisversta i lietuviu kalba niekas ir siaip lamiskai atrodo. Uzdarbis.LT uzmeskit aki, patiks tiek savitu dizainu bei sukurta sistema kiek ir patys forumieciai kurie ne kaip KITI netersia zmogaus postu.
  • 0

#12 Karabasas

Karabasas

Parašyta 05 vasario 2011 - 09:04

[quote name='"AndriusD" post=13982]Hahaha' date=' is kart offtopic ir siaip uzsipuole. Uzdarbis.LT yra NR1 IT bendruomenes forumas lietuvoje. Jokio forumo apart jo nepripazistu. Yra tobula tapatybes patvirtinimo bei atsiliepimu sistema. Tenais turiu 43 atsiliepimus uz keitimus/pardavimus/pirkimus, esu forumo senbuvis bei reputacija tikrai auksta. Superku mazesniu kursu ir parduodu didesniu todel domina itin dideli kiekiai. Saskaita bei skype svari. Kas kam dar neaisku?O del tu jusu, kad neturiu jokiu atsiliepimu tai neverkit. Uzsiregistruokite uzdarbis.lt forume ir as jums su mielu noriu parasysiu AZ, kad dingtu visi nesklandumai. Ir kaip matau kazkokie forumo flameriai uzsipuole mane. Nepatinka kazkas tai bent temos neterstumete. Beje as jau vien deciui dideli pliusa, kad nors ir papostines daug kur, kad superka e valiuta uz tad ne karto nieko nera apgaves! Beje as tik uzdarbis.lt pagrinde naudojuosi tad kitur atsiliepimu kaip ir nelabai rasit, nebent everslas.net. O sitas forumas apipuves visas, neisversta i lietuviu kalba niekas ir siaip lamiskai atrodo. Uzdarbis.LT uzmeskit aki, patiks tiek savitu dizainu bei sukurta sistema kiek ir patys forumieciai kurie ne kaip KITI netersia zmogaus postu.[/quote']O kaip pasiaiškinsi dėl šito [quote name='"Karabasas" post=13972]Pagal skaipą suradau jo uzdarbis.lt nick'ą ([url=http://uzdarbis.lt/n46399/plejbojus/]spauskit "Temos"' date=' ir pamatysit jo kurtas temas, kur šis skaipas nurodytas[/url']), o ten nei vieno atsiliepimo... [/quote]? B)
  • 0

#13 skrabis

skrabis

Parašyta 05 vasario 2011 - 09:10

[quote name='"AndriusD" post=13982]Hahaha' date=' is kart offtopic ir siaip uzsipuole. Uzdarbis.LT yra NR1 IT bendruomenes forumas lietuvoje. Jokio forumo apart jo nepripazistu. Yra tobula tapatybes patvirtinimo bei atsiliepimu sistema. Tenais turiu 43 atsiliepimus uz keitimus/pardavimus/pirkimus, esu forumo senbuvis bei reputacija tikrai auksta. Superku mazesniu kursu ir parduodu didesniu todel domina itin dideli kiekiai. Saskaita bei skype svari. Kas kam dar neaisku?O del tu jusu, kad neturiu jokiu atsiliepimu tai neverkit. Uzsiregistruokite uzdarbis.lt forume ir as jums su mielu noriu parasysiu AZ, kad dingtu visi nesklandumai. Ir kaip matau kazkokie forumo flameriai uzsipuole mane. Nepatinka kazkas tai bent temos neterstumete. Beje as jau vien deciui dideli pliusa, kad nors ir papostines daug kur, kad superka e valiuta uz tad ne karto nieko nera apgaves! Beje as tik uzdarbis.lt pagrinde naudojuosi tad kitur atsiliepimu kaip ir nelabai rasit, nebent everslas.net. O sitas forumas apipuves visas, neisversta i lietuviu kalba niekas ir siaip lamiskai atrodo. Uzdarbis.LT uzmeskit aki, patiks tiek savitu dizainu bei sukurta sistema kiek ir patys forumieciai kurie ne kaip KITI netersia zmogaus postu.[/quote']Jei turi bloga žodi prieš edarbas.net senbūvius, tai tau "mielas drauge" čia nevieta B)
  • 0

#14 weno

weno

Parašyta 05 vasario 2011 - 09:21

AndriusD, kaip sekasi verslas. Daug jau pripirkai valiutos?
  • 0

#15 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:

Parašyta 05 vasario 2011 - 10:05

andrius deja perlenki biski del dyzaino, ir tikrai ne 1 IT bendruomenes saites as zinau daug geresni ir patikimesni! pirma uzdarbis.lt isvaizda buvo tikrai ne ta kuri dabar yra ir tikrai buvo daug lievesne nei mano pacios pirmas bandymas susikurti bloga ;) antra apie senbuvius patylesim ir pirstais nerodysim, siaip uzdarbis tikrai nera labai jau senas kaip ir atsirado daug veliau nei kiti forumai, net cyber daug anksciau tik buvo prabilta ir pareklaminta apie tavo mineta saita, bet tikrai jo isvaizda nebuvo tokia kokia db yra, tad nepusk miglos, bent man :P ir siaip jai nori reitingu , tai tikrai butu ir yra per maza 24h per para kad visuose forumuose turetum auksta reintinga, tad kiekvienas renkasi savo,o del postinimo, siaip esam laisvi zmones ir gyvenam laisvoj saly, ir nera varzoma zodzio laisve, tad mintis reiskiama kada ir kokias norime.
  • 0

#16 AndriusD

AndriusD

Parašyta 05 vasario 2011 - 10:52

Ahahahahaha, zodzio laisve sakai... Tai tu su savo zodzio laisve gadini man versla, kitaip "smeiziat" mane, o tokiems dalykams jau yra numatyti straipsniai. Paprasiau graziai nelysti i tema. Uzdarbis.LT jau beveik 7 metus gyvuoja. O verslas sekasi tai tikrai neblogai, daug savitu klientu yra ir noredamas padidinti klientu rata parasiau i kitus forumus. Zinoma jei vienas is jusu senbuviu gaus daug rekomendaciju tai galeciau ir pirmas vesti, pasitikeciau ir administracija. Tad kaip saziningai su vienu is jusu apsikeisiu galesit tik atsiprasinet uz toki skubota zmogaus nuvertinima. Kazkokie jus paranojikai su tais apgavikais.
  • 0

#17 ICHY

ICHY

Parašyta 06 vasario 2011 - 06:00

Geriau virink i savo ta Uzdarbis.lt nes jau pradedi uzknist...
  • 0

#18 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:

Parašyta 06 vasario 2011 - 06:50

andrius, as nesmeiziu, bet nemegstu melo! tad kartais nereikia isspusti burbulo, nes pasakom seniai netikim ir zinom kas kur kada ir del ko atsirado ir buvo ...pirma antipatijos ir simpatijos uzsitarnaujamos, cia visi patikimi, taip kad paciam rinktis ;)o del apgaviku- praviriaj o potom daviriaj.
  • 0

#19 Karabasas

Karabasas

Parašyta 06 vasario 2011 - 09:58

Kaip matau mano klausimai ignoruojami... ;)Patariu niekaip su juo neprasidėti, nebent jis pirmas vestų pinigus. Nors sukčiai dažniausiai pirmi neveda.
  • 0

#20 AndriusD

AndriusD

Parašyta 06 vasario 2011 - 01:55

Kaip matau mano klausimai ignoruojami... ;)[b]Patariu niekaip su juo neprasidėti' date=' nebent jis pirmas vestų pinigus.[/b'] Nors sukčiai dažniausiai pirmi neveda.

Arba labai patikimi zmones niekam pirmi neveda. Tiesa pasakius labai nusivyliau siuo forumu, nubaudet zmogu, nes jo ANTRAS postas buvo pinigu skiltyje. Idomu kodel niekas neuzsipuole tam poste kur domena parduodu... Zodziu, su visais jauciu jus cia taip elgiates tai matosi kodel sis forumas toks nepopuliarus. Palieku ir as ji, sekmes paranoia. ;]
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas