Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Smūgiams atsparus 1 Tb išorinis kietasis diskas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 4

#1 modestas

modestas

Parašyta 16 balandžio 2009 - 06:42

Kompanija „LaCie“ papildė išorinių kietųjų diskų šeimą dar vienu modeliu – „Rugged XL“, kuris talpina 1 Tb duomenų.Šis diskas turi tvirtą smūgiams atsparų aliumininį korpusą, kurio šonuose yra guma, suminkštinantį smūgį. Vidinė įrenginio konstrukcija turi amortizatorius, veikiant diskui mažinančius duomenų praradimo tikimybę smūgių metu.„Rugged XL“ gali būti prijungtas prie kompiuterio per USB 2.0 arba eSATA jungtį, kuri užtikrina iki 3 Gb/s duomenų perdavimo greitį. Gamintojai garantuoja kietojo disko suderinamumą su „Microsoft Windows“ ir „Apple Mac OS X“ operacinėmis sistemomis. Komplekte taip pat yra programinė įranga rezerviniam kopijavimui ir duomenų atstatymui.[img size=400]http://www.technolog...ggedXL_back.jpg[/img]„Rugged XL“ dydis yra 215 x 130 x 44 mm, o – svoris apie 1 kg. Kietajam diskui suteikiama dviejų metų garantija.„Rugged XL“ išorinį kietąjį diską „LaCie“ parduotuvėje bus galima įsigyti artimiausiu metu http://www.lacie.com...t.htm?pid=11257. Jis kainuos apie 160 JAV dolerių.
  • 0

#2 herkus121

herkus121

Parašyta 16 balandžio 2009 - 06:49

Gal as cia atsilikes truputi, bet gal galite man pasakyti ka reiskia "Tb". Kiek suprantu duomenu talpa, bet kokio ji dydzio?
  • 0

#3 modestas

modestas

Parašyta 16 balandžio 2009 - 06:54

herkus121 wrote:

Gal as cia atsilikes truputi, bet gal galite man pasakyti ka reiskia "Tb". Kiek suprantu duomenu talpa, bet kokio ji dydzio?

Tb reiskia terabaitas,tai jei neklystu 1000 gigabaitu
  • 0

#4 lileikiss

lileikiss

Parašyta 19 balandžio 2009 - 12:49

labai geras isradimas kaip koks atmintukas jai dar jungiasi per usb jungti toki noreciau turet ir atminties nemazai
  • 0

#5 karakana7

karakana7

Parašyta 03 gegužės 2009 - 02:24

Mano manymu,jie kisa rankas ne ten kur labiausiai reikia.Kam tie 1TB diskai,negi yra toks zmogus kuriam truksta ten 500GB.Pas mane pc 315 gb hardas ir man jo pilnai uztenka tiek zaidimams,tiek softui ir t.t.Isigyju zaida pereinu ir istrinu,negi laikysi ji?
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas