Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka

Club-Asteria jokio galvos skausmo uždirba visi !!!

Temoje atsakymų: 159

#81 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 01 vasario 2011 - 07:01

Šita tema tai informacijos nulis, vien tik emocijos :unsure:.
  • 0

#82 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 01 vasario 2011 - 07:21

[quote name='"INGRIDA1023" post=13782]Šita tema tai informacijos nulis' date=' vien tik emocijos :D.[/quote']Yra tos informacijos. Keli nariai tikrai suteike informacijos apie si projekta.Karabasai as tiesiog plaukiu pasroviui. Nors butu protinga rakinti sia tema, as to nedarau, nes plextor ir evaustina juk irgi zmones ir jiems uzdirbti reikia. Tegu stengiasi, bet as (ir dar keletas nariu) jiems nepadesime. :unsure:
  • 0

#83 plextor12

plextor12

Parašyta 01 vasario 2011 - 07:23

Tai visiems kam reikia daugiau informacijos prašau į Skype: valdismanson
  • 0

#84 evaustina

evaustina

Parašyta 01 vasario 2011 - 07:51

[quote name='"weno" post=13783][quote="INGRIDA1023" post=13782]Šita tema tai informacijos nulis' date=' vien tik emocijos :D.[/quote']Yra tos informacijos. Keli nariai tikrai suteike informacijos apie si projekta.Karabasai as tiesiog plaukiu pasroviui. Nors butu protinga rakinti sia tema, as to nedarau, nes plextor ir evaustina juk irgi zmones ir jiems uzdirbti reikia. Tegu stengiasi, bet as (ir dar keletas nariu) jiems nepadesime. :unsure:[/quote]O tu manai, kad mes čia PAGALBOS maldauti susirinkom ???NuotraukaRakink temą drąsiai :whistle: , nes čia vistiek dauguma nebrendylos susirinko, kurie dar neišlipo iš palmės. Moderatorius, kuris normalią informaciją pavadina "įžūlia reklama", o pats savo moderuojamoje temoje nenulaiko skysčių ir pats ją teršia, egzotiška naujovė internete.
  • 0

#85 plextor12

plextor12

Parašyta 01 vasario 2011 - 08:14

Normali ta tema, Tiesiog kaikurie forumo dalyviai mano kad jie viska išmano MLM. Nuomonių sirtumai irgi turi būti vieni už kiti prieš.Kiekvienas pasilieka sau teisę rinktis. Tie kurie čia purkštauja ir laukia kada gi projektas užsidarys ir daugelis liks ant ledo.Galiu Jus pakolkas nuvilti tikrai tai neatsitiks per ateinančius 6 mėn.Kam reikalingos kaikurios garantijos prašau i Skype:valdismanson
  • 0

#86 vidma

vidma

Parašyta 01 vasario 2011 - 08:22

Dabar per kelis iskrypelius, zmones ieskantys informacijos tures raustis ir skaityti viska, nes informacija vos matoma tarp jusu kvailu zinuciu, pagaliau gal susimastykite jau o_O
  • 0

#87 DjWaidazZz

DjWaidazZz

Parašyta 05 vasario 2011 - 05:59

Na hebra na ir jusu emocijos, varot vienas ant kito kai netingi :D Per jus dabar reikejo man skaityti visus 6 puslapius ,kad rašiau naudingos informacijos negu butu užteke 2-3 puslapiu...Šeip žadu investuoti į ši bizniuka atrodo idomiai ir naudingai B)
  • 0

#88 evaustina

evaustina

Parašyta 05 vasario 2011 - 06:21

Taip, "bizniukas" visai nieko B) Per daug nepersitempiant, http://s2.ipicture.r...QkibWSW.png(per 3 mėnesius, su indėliu 250 +20 nario mokesčio +250 bonusas nuo kompanijos). Išsamiau informacija - mano profily :D
  • 0

#89 remis1973

remis1973

Parašyta 05 vasario 2011 - 08:47

6via pinigelius kas padejo pamenat istorijas? cia tie patys herojai, tik kitais nickais
  • 0

#90 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 05 vasario 2011 - 09:57

kai kas ir toliau dirba dar ir 6via ;)
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

Forumo taisyklės | Help & Questions |

#91 plextor12

plextor12

Parašyta 06 vasario 2011 - 11:49

[quote name='"remis1973" post=13981]6via pinigelius kas padejo pamenat istorijas? cia tie patys herojai' date=' tik kitais nickais[/quote']6via geras projektas Aš ten asmeniškai 6 mėn jau ir sekasi gerai,o tie kurie tik šaukia kad ten š...s tai ir nedirbkite, ir niku niekas nesikeitė tam kad dalyvauti Club-Asteria ir aprašinėti šitą projektą. Didelis pliusas Club-Asteria yra tas ,kad butent čia paliko visus tynginius ir skirtingai nuo 6via, Club-Asteria galite stipriai nesivarginti su referalų rinkimu, Jums vistiek mokės procentus nuo Jūsų balanso.Taip pat Club-Asteria atidare papildoma puslapi "E-Commerce Solutions"http://www.asteria-pro.com/affiliates/plextor12Kam reikia daugiau informacijos prašome į Skype: valdismanson
  • 0

#92 zigmas

zigmas

Parašyta 07 vasario 2011 - 04:07

Aišku 6via taip pat geras uždarbis jei tik turi draugų kurie nusiperką narystę ir taip pat jie privalo kažką darys, nes neatsipirks. Labiau panašu į piramidę tas 6via projektas. O vat man tokie nepatinka ;)
  • 0

#93 evaustina

evaustina

Parašyta 07 vasario 2011 - 04:25

6VIA yra MLM. MLM , kaip ir piramidės, ar bet kurios kitos sistemos, turi tikslius apibūdinimus, dauguma vis dar painiojasi....O Asterijoj - naujienos ;) * Mokomieji RinkodarosProduktai * Marketingo Programinė įranga * "Web Based Email" sprendimai * Žemesnės už didmenines kainos * Maksimaliai pigios Reklamos paslaugos * Tūkstančių dolerių vertės paslaugos Club-Asteria nariams * Visiškai Naujas pajamų srautas VIDEO ČIA
  • 0

#94 kralikasss

kralikasss

Parašyta 12 vasario 2011 - 09:37

Sveiki. IT versle sukuosi gan senei. Pradejau kaip dauguma nuo reklamu "minkymu". Uzdirbau centus ir ilga laika taip buvo. Na ir dabar negaliu pasakyti, kad as is PTC uzdirbu. Aplamai iki siol rizikaves esu tik viena karta (su FOREX). O todel, kad Lietuvoje dauguma IT verslu uzsema tik vakai, paaugliai. Ju pateikta informacija atrodo itikinama, bet greitai tenka nusivilti, nes kaltas tas zudbutinis noras gauti daug referalu. Galiu drasiai papriestarauti tiek Karabasui, tiek kitiems sakantiems, jog ju pateikti uzdarbiai yra saugesni nei kitu. Kodel? Todel, kad jie kartais greciau "uzsilenkia" nei spameriu siulomi uzdarbio budai. Gaunu daug laisku i facebooka ir kitur su siulomais uzdarbiais . Dazniausia siuntineja 12-15 metu vaikai. Todel, net nesidomiu nors tai gali buti mano sansas praturteti.Sios temos autoriaus nesu istyrinejes, bet man jis pasirode rimtesnis nei daugelis sio portalo senbuviu. Neslepsiu ir as, kad nesenai prisijungiau prie sio projekto ir esu nusipirkes brangiausia upgreida. Kodel rizikavau si karta ?1.Todel, kad sioje temoje yra didesne dalis palaikanciu, nei priestaraujanciu, ko niekad nebuvo kitose temose.2.Esu rades kelis club-asteria narius kurie platina informacija be REF nuorodu. Tai yra, nesiekdami sau pelno is kitu zmoniu.Kodel apie Andrea Lucas nerandama informacijos nesusijusios su club-asteria tema ?1.Cia skambes kaip klausimas. Kiek informacijos randat internete apie "Hanza", "SEB" ir t.t. banku darbuotojus ? Taip pat kiek info randate apie to pacio World Bank darbuotojus ?2.Kiek informacijos randate aplaimai apie kiekvieno projekto savininkus, nesususijusiose su tais projektais temose ??? Nebent ja ikure savininkai turejo kazkoki projekta pries tai, arba tai padare savinkai turejo nuo anksciau ikure imone.Tai, kodel apie sita Ponia turetu buti parasyta isami biografija iki club-asteria startavimo?Dar matau labai dideliu pliusu tame, kad projekto autore yra moteris ir gan garbingo amziaus! Jei ji meluoja sakanti jog buvo World bank direktore, tai galima patikrint labai greitai. Ir manau ne vienas tai padare. Na jei, tai paaisketu kaip melas, manau kalejimo tikrai neisvengtu.Tarkim, tada turime fakta jog ji buvo World Bank direktore, pabreziu DIREKTORE! Zinot kiek uzdirba banko direktoriai ? Tai, kokio velnio jei tada reiktu apsimetineti, sukciauti ir t.t. ?Rizika yra ir tikrai yra. Bet rizika kaip kazkas sake yra tokia pati kaip kaupti pencija, kazkokiam pensijiniam fonde! Dar ten baisiau, nes pensija tu kaupsi gal 20-30 ir tau viskas nuplauks kaip laikas bus ja atsimti !O tikimybe del bankroto del pelno nebuvimo yra lygi betkurios imones bankrotui.Todel manau tikrai zmones, kad pasieskokit argumentu pries rasant neigiamus komentarus. Nes darote tiesiog off topica. Tai tuo ir baigsiu.Beje kas darete skype chat ar galit prijungti ir mane ? mano acc: polke3123
  • 0

#95 evaustina

evaustina

Parašyta 12 vasario 2011 - 09:46

BRAVO !!! Pagaliau protingi žodžiai.. Mielai prijungsiu į Skype čatą, bet kai Tavęs ieškau, meta Kazachstaną :( Taip ir turi būti, ar klaida Skype logine ? :( -------- aha, radau :( Vienykymės
  • 0

#96 plextor12

plextor12

Parašyta 12 vasario 2011 - 10:23

kralikasss Jūsų nuomone palaikau visu 100%, o kam reikia daugiau informacijos kviečiu prisijungti i Skype: valdismanson
  • 0

#97 evaustina

evaustina

Parašyta 12 vasario 2011 - 11:10

Asteria plečiasi, pirmadienį bus naujas saitas, ir dar 3 paraleliniai pradėjo veiklą, super :( Bus nauja mokėjimo sistema su nemokama kortele, e-marketingo instrumentai nemokamai GOLD nariams, -tiesiog WOW :( Naujienos - mano profilyje, kam įdomu. A, tiesa, BONUSAS dar bus vasario mėnesį tikrai, o dėl kovo - praneš. Taigi, kas nori padaryti BUM, kreipkitės, , arba pasigilinkit į sistemą saite.Valio - dar kovą bonusas galios. Kas ruošiatės prisijungti ir investuoti daugiau, dar visas mėnuo analizėms :(
  • 0

#98 plextor12

plextor12

Parašyta 06 kovo 2011 - 01:39

Sveiki visi kurie dar vis galvojate ar projektas vertas dėmesio. Nauja išmoka:NuotraukaKam reikia dugiau informacijos prašome jungtis i Skype: valdismansonREGISTRACIJA: http://www.club-aste...dex?refid=43107REGISTRACIJA: http://club-asteria....dex?refid=86960
  • 0

#99 fralfakt

fralfakt

Parašyta 06 kovo 2011 - 04:51

Na, ką reikia pabandyti prisijunkti prie šio projekto ir man, manau pasiseks, kaip ir kietiems paimti nemažai uždarbio. Jei negaila prijunkit ir mane prie skype chat'o: forgot3 AČIŪ
  • 0

Be happy be yourself  ;) 

#100 evaustina

evaustina

Parašyta 06 kovo 2011 - 05:45

[quote name='"fralfakt" post=14697]Na' date=' ką reikia pabandyti prisijunkti prie šio projekto ir man, manau pasiseks, kaip ir kietiems paimti nemažai uždarbio. Jei negaila prijunkit ir mane prie skype chat'o: forgot3 AČIŪ[/quote']Negaila, prijungsim ;) Tuo pačiu ir aš mestelsiu dalį savo išmokų.100 procentų bonusas dar galioja kovo mėnesį, kas galvojas juo pasinaudoti,suspėsit laisvai. Nuotrauka[img]http://s2.ipicture.r...06/LuokVN13.png[/imgš
  • 0

Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 7

narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas