Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Ieškomi Edarbas.net moderatoriai

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 18

#1 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 15 gruodžio 2010 - 06:02

Edarbas.net portalui reikalingi žmonės norintys ir gebantys atlikti moderatoriaus pareigas!!!Moderatoriaus pareigos yra atsakingos ir norint jas eiti reikės netik būti aktyviam, tačiau ir mokėti tvarkytis savo darbuose. Moderatoriaus pareigos yra palaikyti visišką tvarką Edarbas.net portale ir forume.Moderatorius turės visas teises forume - galės trinti. redaguoti, perkelinėti pranešimus į skirtingas forumo vietas, turės teisę įspėti ir bausti vartotojus už taisyklių pažeidinėjimą. Taip pat turės teisių ir pačiame portale: teisę- prižiūrėti vartotojų profilius, kitų vartotojų patalpintus straipsnius bei jų komentarus. Alga moderatoriams nebus mokama, tačiau kiekvienas moderatorius įgaus aukštesnį rangą visame portale, bus atleistas nuo kai kurių Edarbas.net taisyklių bei nemokamai visam laikui gaus šias Edarbas.net privilegijas:Privilgiją- sponsorių talpinimas portalePrivilegiją- Reklamavimasis forume Privilegiją- Forumo parašasInformacija apie privilegijas rasite skyrelyje: Privilegijų sistemaPageidautini reikalavimai norintiems tapti moderatoriais:1.būtų gerai, kad turėtumėte moderatoriaus darbo patirties. Visko mokėti nebūtina, kaip naudotis nežinomomis funkcijomis bus paaiškinta, tačiau kažkokia patirtis turėtų būti. 2. Pretenduojantysis, privalo būti geros reputacijos, neturėjęs jokių nuobaudų portale.3. Privalo būti aktyvus žmogus, kuris lankosi dažnai portale,o ne tik užsuka retkarčiais.Visi norintys tapti moderatoriais, prašom šioje temoje keliais sakiniais apibūdinti save, kodėl galėtumėte būti moderatoriumi.Kol kas reikia dviejų moderatorių (vėliau galbūt reikės ir daugiau), tad atsiradus mažiausiai trims kandidatams, bus pradėta rengti apklausa, kurioje kiekvienas galės atiduoti savo balsą už tam tikrą moderatorių, tačiau svarbiausią balsą turėsiu aš pats, todėl mano atžvilgiu visiškai netinkančio moderatoriaus pareigomos žmogaus išrinkti nepavyks :)
  • 0

#2 weno

weno

Parašyta 15 gruodžio 2010 - 06:24

Norėčiau būti moderatoriumi, nes atitinku 1 ir 3 kriterijus. Esu aktyvus ir esu buvęs moderatoriumi kituose portaluose. Tikriausiai neturiu ir jokių nuobaudų, bet to tiksliai nežinau :) Taip pat labai noriu gauti visas privilegijas kurias išvardijo Adminas ir noriu trinti jūsų pranešimus forume ypač kai būnu blogos nuotaikos... Jei balsuotojai nori, kad aš būčiau moderatoriumi balsuokite už numerį 1 :D
  • 0

#3 nesveikaz

nesveikaz

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 783 Pranešimai:

Parašyta 15 gruodžio 2010 - 08:44

Na, jei jau zadi taip trinti visu temas, tai daug balsu nesusilauksi :laugh: As uz, jei kam cia idomu :) Beje einu issitrinti parasa, kol ispejimo negavau :D
  • 0

#4 mbk

mbk

Parašyta 16 gruodžio 2010 - 11:54

as uz weno:D
  • 0

#5 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 16 gruodžio 2010 - 12:03

Nu ka gi, sawes aprasyti nereikia, jau zinot mane reikalavimai:Pati esu keleto zaidomu zaidimu operatore, bei forumo moderatore (kuriuose zaidimuose, nebent galiu pasakyti portalo savininkui) Taip zinom, kad moderatoriaus ar oeratoriaus darbas zaidimuose onlininiuose yra savanoriskas darbas, be uzmokescio ( nu tik kad gaunami kuponai, kuriuos fgali leisti zaidime :)) kas dar siaip nelipu per galvas,
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

Forumo taisyklės | Help & Questions |

#6 SL1mas

SL1mas

Parašyta 17 gruodžio 2010 - 12:01

Gaila, norinciu neperdaugiausiai :) Nera is ko rinkti! Dvi vietos ir du norintys...
  • 0

#7 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 17 gruodžio 2010 - 06:19

Weno būtinai turi patekti į moderatorius: jau seniai jis išreiškia savo norą juo būti :).
  • 0

#8 commic

commic

Parašyta 17 gruodžio 2010 - 09:16

Kodėl ištrintas mano pranešimas?
  • 0

#9 fralfakt

fralfakt

Parašyta 18 gruodžio 2010 - 02:36

Norėčiau tapti edarbas moderatoriumi, turiu gana geros patirties, esu dirbęs moderatoriumi dauguma forumų, net nesuskaičiuočiau B) Na iš tikrųjų nežinau ar turiu kokių nuobaudų, čia jau spręs adminas :) Esu gana aktyvus į edarbas puslapį ir jo forumą užsuku kasdien. Spręskit, aš tik siūlausi ir norėčiau tapti juo :)
  • 0

Be happy be yourself  ;) 

#10 remis1973

remis1973

Parašyta 19 gruodžio 2010 - 05:30

Ingrida ir Karabasas, daugiau nematau tinkamų, nebent Daivis group, jei "imperiją" kursi ar suscamint bandysi :)
  • 0

#11 remis1973

remis1973

Parašyta 19 gruodžio 2010 - 06:00

apie dabartinius kandidatus: weno, mirtise-prikiš forumą kiekvienu naujai atsiradusiu buxu ir kiekvienas bus mokantis ir geras iki negalėjimo. Su kuo dar galėčiau susipykt? sakykit :)
  • 0

#12 barmalejus

barmalejus
  • VietaPanevezys

Parašyta 19 gruodžio 2010 - 02:28

balsuociau uz weno aisku ir moteriskos rankos cia reiktu.tai uz ingrida;) :)
  • 0

#13 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:

Parašyta 24 gruodžio 2010 - 11:44

[quote name='"remis1973" post=12404]apie dabartinius kandidatus: weno' date=' mirtise-prikiš forumą kiekvienu naujai atsiradusiu buxu ir kiekvienas bus mokantis ir geras iki negalėjimo. Su kuo dar galėčiau susipykt? sakykit :)[/quote']o aciu uz puikia nuomone, pirma as jau senaii risau diela su buxais nes turiu turtinga vyra ir man nereikia vargti del keliu centu, pirma man moderatoriaus darbas neasocijuojasi su forumo tersimu ar nauju buxu kisimu, o prie sukurtu temu kiekvienas galim issakyti savo nuomone, jei gerbiamasisi jau seniai nieko naujo nedejau ir nedesiu, dabar galesi mane vadinti gnyda kad slepiu savo pajamu saltini ir net gal mokanti ne centus. as nedirbu uz centus. nera man tam laiko. o moderavimas nepainiok su uzdarbio budaIS ar kuo, cia tvarkos palaikymas ir sukuravimas kas kur savo vietose turi gyventi.rinkit ka norit nesispraudziu, man nei silta nei salta ar busiu ar ne, tik mandagiai pasisiuliau padeti adminui susitvarkyti.
  • 0

#14 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 26 gruodžio 2010 - 06:04

Ačiū tiems,kas manim pasitiki,bet man nereikia įsipareigojimų. Bux'ai ir kiti uždarbio būdai man yra pramoga,o būti moderatorium - jau pareiga :).
  • 0

#15 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 13 sausio 2011 - 06:27

Išrinktas pirmasis Edarbas.net moderatorius weno. Nuo šios akimirkos weno įgija netik Moderatoriaus vardinį rangą, visas teises tvarkyti forumo pranešimus ir temas, redaguoti kitų žmonių profiliųs, bet ir įgauna neliečiamybę kitų narių nepagarbai. Tai reiškia, kad weno tampa Edarbas.net komandos nariu ir bet koks netinkamas elgesys su juo prilygs netinkamam elgesiui su administratoriumi ir už tai bus griežtai baudžiama.Jeigu turite svarbių klausimų ir manęs tuo metu nėra, galite taip pat kreipti į moderatorių.Dabartiniai kiti kandidatai yra ganėtinai pasyvūs, tad negalėjo būti priimti eiti moderatoriaus pareigas, tačiau jie ir toliau stebimi.Moderatorių rinkimai tesiasi, laukiame daugiau kandidatų...
  • 0

#16 Karabasas

Karabasas

Parašyta 13 sausio 2011 - 06:40

Baisu dabar bus ką ir neparašyti, nes Ponas Moderatorius Weno nebus toks atlaidus kaip admin'as. :DO mirtišė nebus moderatorė? :) Tokių gerų buksų pasiūlo, tokia aktyvi... :D
  • 0

#17 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 13 sausio 2011 - 07:18

Viskas išliks kaip buvę, jokių baimių negali būti jeigu yra elgiamasi kaip pridera. Moderatoriaus pareigos kaip buvau minėjęs yra ne žaidimas. jas reikia vykdyti atsakingai. Priešingu atveju, moderatoriaus teisės bus atimtos :)
  • 0

#18 weno

weno

Parašyta 13 sausio 2011 - 08:58

[quote name='"admin" post=13125]... Priešingu atveju' date=' moderatoriaus teisės bus atimtos :angry: [/quote']Skamba kaip grasinimas... :) Forume niekas nepasikeis, tik galbūt dings arba bus perkeliamos kaikurios temos. :)
  • 0

#19 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:

Parašyta 14 sausio 2011 - 08:04

karabasas man buxai pramoga ir tiek, ir antra deja jiems laiko vis mazeja... nes moderavimas GO savo laiko reikalauja, tad leiku prie administravimo savo :) as tik siaip zaidziu taip buxais, ir jau daugeliuose net prisijunkti neleidzia LOL tad dar geriau nereiks trinti acc :angry: (o prikisimas kaip tu megsti sakyti, man labiau tik supazindinimas su naujiena ar to ko nebuvo pateikta(kaip reklama), as neverciu regintis, kai jau labai reiks asmeniskai taves paprasysiu padaryti paslauga!
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas