Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

PTC sponsorei portale

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 36

#1 Rytis

Rytis

Parašyta 13 balandžio 2009 - 02:18

Norejau pasakyti labai jau neskaidrus sponsorei musu portale :dry: siandien nutariau praplesti savo sponsoriu rata ir is mmusiskio saraso vos 3 pasiemiau kiti buvo arba visiskai uzbombinti virusais, popups'ais, kitu net mozila neleido atidaryti nes mat jau no seno zinomas abuse webas, info apie sponsorius klaidingi ar nzn.... gal nesenei pasikeiti pas sponsorius ir nepamatet. Malonu butu jei rimtai perziuretumet ta skilti. :cheer: isvis kas kiek sponsoriu turit ir kokiu nes noriu susirinkt kokiu 15-20 kurie saziningai kasdien davines po 4-6 click.
  • 0

#2 herkus121

herkus121

Parašyta 13 balandžio 2009 - 06:59

Taip nebus, kad susirinksi 20 PTC ir spaudinesi juos laimingas. Sponsoriai juk bankrutuoja, tampa scamais ar panasiai. Na nebent del neobux gali nebijoti..
  • 0

#3 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 13 balandžio 2009 - 09:22

informacija daug kur meluoja PTC sponsoriu skiltyje :) reiketu zmonems pranesti sponsoriaus aprasyme, kad su sponsoriu iskilo bedu ir jis kolkas sugedes. Nes pvz ara-bux, ozonebux, novobux man siuo metu neveikia, o prie ju nieko neparasyta, naujienu mazai :/
  • 0

#4 ingawitch

ingawitch

Parašyta 13 balandžio 2009 - 09:59

na supraskit jus ir musu Admina jis juk nevisada speja viska suziureti ir pranesti tam ir esam mes visi kad draugiskai jam pagelbetumem ir ne tik jam o ir patys sau :) o ir su PTC yra lb sunku nes jie krenta kaip muses :dry:
  • 0

#5 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 13 balandžio 2009 - 10:06

Džiugu girdėt, kad pagaliau kažkas aptiko kažką netinkamo šiame portale ir nepabijojo apie tai pasakyti garsiai. Taigi, kalbant apie PTC sponsorių statistikas, tai aš jas visada surašau, kai tik įdedu patį sponsorių į portalą, tačiau ne visada pats pastebiu, kada jos pasikeičia, ypač sponsoriai mėgsta dažnai keisti min payoutą arba clickų vertes. Dėl visursų labai abejoju ar kuris nors vienas iš jų turi, pats turiu visas geriausias apsaugas nuo virusų ir kitų internetinių kenkėju ir tikrai matau, kuris Web yra apkrėstas ar kitaip kenkia vartotojams.Dėl, nuorodų skaičiaus, tai jo tiksliai neimanoma parašyti, nes jų skaičius dažnai kaitaliojasi PTC sponsoriuose, ir tenka parašyti tik apytiksli skaičių :)Taigi, nuo šiol pasistengsiu dažniau ir tiksliau atnaujinti PTC sponsorių skiltį :) Jei randar dar kažką netinkamo, būtinai sakykit :)
  • 0

#6 weno

weno

Parašyta 14 balandžio 2009 - 05:22

o as galvojau gausiu bana, kad portalo trukumus pasakiau :dry:
  • 0

#7 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 14 balandžio 2009 - 05:49

weno wrote:

o as galvojau gausiu bana, kad portalo trukumus pasakiau :dry:

nekvailiok :) Už tokius dalykus pagirimus reiktu duoti, o ne banus :)
  • 0

#8 weno

weno

Parašyta 14 balandžio 2009 - 05:59

tai kur mano pagyrimas ? :)
  • 0

#9 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 14 balandžio 2009 - 06:02

weno wrote:

tai kur mano pagyrimas ? :)

+1 karmos :)
  • 0

#10 weno

weno

Parašyta 14 balandžio 2009 - 06:39

aciu :)
  • 0

#11 lileikiss

lileikiss

Parašyta 14 balandžio 2009 - 08:25

weno wrote:

informacija daug kur meluoja PTC sponsoriu skiltyje ;) reiketu zmonems pranesti sponsoriaus aprasyme, kad su sponsoriu iskilo bedu ir jis kolkas sugedes. Nes pvz ara-bux, ozonebux, novobux man siuo metu neveikia, o prie ju nieko neparasyta, naujienu mazai :/

man ara-bux ir ozonebux dar veikia bet novobux jau kelias dienas nebeveikia gal kas zino kodel.
  • 0

#12 weno

weno

Parašyta 14 balandžio 2009 - 09:40

man kai einu i OzoneBux.com jau kokia savaite meta sita lentele:Nuotraukao kai i Ara-bux.com raso TAIP:NuotraukaTipo jums ne taip pat? Net nepagalvojau kad cia man vienam taip.
  • 0

#13 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 14 balandžio 2009 - 09:43

weno wrote:

man kai einu i OzoneBux.com jau kokia savaite meta sita lentele:Nuotraukao kai i Ara-bux.com raso TAIP:NuotraukaTipo jums ne taip pat? Net nepagalvojau kad cia man vienam taip.

visiems taip ;) Ara-Bux bando prašyt išmaldos, kad turrėtu iš ko išmokėt nariams :)
  • 0

#14 weno

weno

Parašyta 14 balandžio 2009 - 09:46

dėl ara-bux tai suprantu, kad bomžai, o Ozonebux? Gal nekreipt dėmesio bandyt į tą grasinimą..
  • 0

#15 wormster

wormster

Parašyta 14 balandžio 2009 - 09:56

Dvi savaites nuo visu PTC sponcoriu atnaujinimu tikrai praejo, taigi manau butu laikas jei viskas gerai nors data atnaujint.Kitiems zmonems (ir neuzsiregistravusiems) rupi sviezios naujienos.
  • 0

#16 weno

weno

Parašyta 14 balandžio 2009 - 10:00

Adminas sake kai tures laiko atnaujins tai ir laukiam visi ramiai ;)
  • 0

#17 wormster

wormster

Parašyta 14 balandžio 2009 - 10:03

Keista mada komentuot mano zinute, ka cia puse is delfi.lt ateje? Taigi manau tvarkos reiketu, ypac sembuviam.
  • 0

#18 lileikiss

lileikiss

Parašyta 14 balandžio 2009 - 10:30

weno wrote:

kai nori eiti i ozonebux eik per paprasta narsykle tada viskas veiks
  • 0

#19 weno

weno

Parašyta 14 balandžio 2009 - 11:28

paprasta narsykle tai internet explorer?
  • 0

#20 lileikiss

lileikiss

Parašyta 15 balandžio 2009 - 02:46

tai zinoma as dar kitokiu paprastu narsikliu nepazystu:P
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas