Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

FastMoneyCycler

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 168

#141 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 19 sausio 2011 - 08:56

pirma as ne ivardijau jusu kaip apgaviko, pirma jai jau taip as ir kai ka zinau ir nereikia butu aiskiaregiu kad nematytum kas parasyta tarp eiluciu :) ir gal nepradekime kabinetis prie zodziu ;) siandien tikrai nenusiteikus cituoti ir ieskoti jusu komentaruose butent tu zodziu, man uztenka ir taip jau rasinejimo lai pirstai pailsi B)
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

Forumo taisyklės | Help & Questions |

#142 vilijus

vilijus

Parašyta 19 sausio 2011 - 09:04

Na ir šaunu pailsinkit savo pirštelius ju prireiks rytoj :) ,jokiu dviprasmišku ir užsleptu moralu mano pasisakymuose nera :laugh: žmones atsipeikekit :laugh: :laugh: :laugh: ... Nors ir kaip stengiuosi bet perskaityti tarp eilučiu nieko negaliu :cheer: :laugh: paskutinis sakinys,i kuri jus parašet komentara buvo skirtas jums nes jus pasakete ,kad aš pavydus ir plextor12 bei dar viena žmogučiui, kuris viena karta raše šaukykloje ,kad aš tikriausiai padirbinejau išmoku yrodymus,taigi taip išeina esu apgavikas. :laugh: Štai ir visas paiškinimas,tai nebuvo skirta butent jums, kaip matote nieko dviprasmiško :laugh: :laugh:,nieko asmeniško ...
  • 0

#143 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 19 sausio 2011 - 11:03

Na vyrai ir moterys, manau šitoj vietoj diskusiją reiktų sustabdyti, nes pradėjot lysti į asmeniškumus (kas kiek uždirbo, kas kiek melavo ir...) Manau vertėtų sugrįžti prie temos. Bereikšmiai ir su tema nesusiję komentarai galėtų būti šaukykloje arba susirašykit per skype.
  • 0

#144 Snekutis

Snekutis

Parašyta 20 sausio 2011 - 05:54

Snekutis parašė:Kokie tie rimti projektai, gal gali parasyti?Aišku galiu va linkai:www.moneylinkdirect.com/?r=I6K5HX5VLWwww.club-asteria.com/index?refid=43107club-asteria.com/index?refid=86960manomlm2.inetglobal.comwww.peoplestring.com/?f=plextor12jeigu reikia kaškokios informacijos, galime susisiekti Skype: valdismansonaciu reiks laisvo laiko turint pasidairyti.
  • 0
Norėdamas turėti tai, ko niekada neturėjai - turi pradėti daryti tai, ko niekada nedarei.

#145 vilijus

vilijus

Parašyta 20 sausio 2011 - 10:28

[quote name='"weno" post=13342]Na vyrai ir moterys' date=' manau šitoj vietoj diskusiją reiktų sustabdyti, nes pradėjot lysti į asmeniškumus (kas kiek uždirbo, kas kiek melavo ir...) Manau vertėtų sugrįžti prie temos. Bereikšmiai ir su tema nesusiję komentarai galėtų būti šaukykloje arba susirašykit per skype.[/quote'] Butent dekui weno :laugh: , kad sustabdei šia nesamone.... :laugh: :laugh: :laugh:
  • 0

#146 vilijus

vilijus

Parašyta 21 sausio 2011 - 09:31

Kaip visada be problemu ir greitai Nuotrauka
  • 0

#147 plextor12

plextor12

Parašyta 22 sausio 2011 - 08:45

Kas yra greitai? kuri imoka už 1-3$ prasisuka greitai, kiti kaškaip atrodo stovintys vietoje.
  • 0

#148 vilijus

vilijus

Parašyta 22 sausio 2011 - 09:53

Ko tu iš vis nori ? :laugh: greitai reiškia, išmoketa greitai priejus eilei greitai :laugh: greitai gavus, greitai nesvarbu, kad greitai neina, nes greitai visai sustos, nes aš nustojau reklamuoti, taigi dabar patys rupinkites savo pinigais, nes aš nebegadinsiu nei kredito šiam tinklalapiui ir neberašysiu šia tema nei vieno posto :laugh: ,taigi sekmes investavusiems ir tegu jie dabar aiškinasi su su plekstor :) ar mirtisem nes aš seru ant to ir ant ano del manes weno gali uždaryti šia tema aš ja nebesirupinsiu,nes aš savo išmokas gavau visas ir investicijas atgavau visas,taigi kas nores gaus savo pinigus jei nesužlugdysit reikšdami tokias skeptiškas nuomones ir leisdami skleisti jas tokiems čiurakams :laugh: ...SEKMES plextor12 užkalti tukstančius navaro ,nes man štve tokie hovados,kaip tu...P.S JEI KO NESUPRATOT IŠSIVERSKIT ČIA Nuotrauka
  • 0

#149 plextor12

plextor12

Parašyta 22 sausio 2011 - 10:01

vilijus gal prisijungsi i Skype: valdismanson norėčiau padiskutuoti su tavimi.
  • 0

#150 vilijus

vilijus

Parašyta 22 sausio 2011 - 10:15

vilijus gal prisijungsi i Skype: valdismanson norėčiau padiskutuoti su tavimi.

man tavo skype 100 metu nereikalinga taigi jei tu turi ka pasakyti man :laugh: ,tai prašau almaalma531 , o aš pagalvosiu priimti ar ne? :laugh: :laugh: :laugh:
  • 0

#151 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:

Parašyta 22 sausio 2011 - 11:10

vilijus kazkaip nemegstate priimti ir buti kritikuojamas, o uz teisybe visi pyksta :chuckle: ir nemegstate skeptisku kaip jus teigiate pasisakymu, nors neizvelgiu jokio skeptusko, o keikvienas tai ka perskaito tikrai priklauso nuo kiekvieno asmeninio "istrvirkimo: ar kaip ten lygio :) tad nereikia jau taip kategoriskai sprukti i krumus, gerai jums pasiseke gauti ismokas ir atsiemete savo investicijas su + gerai, dabar gaunasi taip kad jus buvote priverstinai priverstas kisti savo pinigus i si puslapi kad yrodytumete kad tikrai moka ar kaip? bet jus pats rizikavote ir tikrai nei vienas is cia esanciu neverte ir neprase kurti ir tuo labiau investuoti i si puslapi, jus tai darete savo laisva valia, o kad galbut yra skeptisku ir bijanciu ar nedrystanciu rizikuoti, tai cia jau pastaruju problema. ir paskutinis pastebejimas, nereikia priestarauti paciam ir skleisti erezijos, nes kaip konstitucijoje itvirtinta, kiekvienas turim zodziui,nuomonei laisve ir galime ja reiksti... tad toliau be komentaru
  • 0

#152 vilijus

vilijus

Parašyta 23 sausio 2011 - 10:14

AŠ PRIIMU KRITIKA IR STENGIUOSI I JA ATSAKYTI JEI TO NEPASTEBEJAI :laugh: ,TAČIAU KAI TAI DAROSI JAU PUOLIMAS, O NEBE NATURALI KRITIKA ,TUO ATŽVILGIU MUSU NUOMONES NEBESUTAMPA IR MAN VISAI NEBEIDOMI TAVO NUOMONE( nors tai nuomone jau pavadinti nebegalima)PAVARTOSIU TAVO PAČIUOS ŽODI, IŠTVIRKIMU, NES TU JAU PRADEDI PULIUOTI, JEI NEPASTEBEJAI :laugh: IR MANAU TAI JAU YRA ASMENIŠKA,NES VISIŠKAI NEBEIŠEINA SUPRASTI KA TU NORI PASAKYTI, NORS IŠ PAT PRADŽIU JAU NELABAI EJO,BET AŠ STENGIAUSI SUPRASTI, NES NENOREJAU SU NIEKUO PYKTIS ,BET MATAU KAD NORS AŠ IR GERANORIŠKAI NUSITEIKES YRA ŽMONIU ,KURIE JAUČIA MAN PRIEŠIŠKUMA :laugh: ,ŽINOMA TOKS GYVENIMAS NIEKADA NEGALI VISI VIENAS KITAM PATIKTI , :laugh: BETO TU BUTUM PASKUTINEI VIETOJ, DEL KURIOS, AR KURIO AŠ BEGČIAU I KRUMUS NORS JU ČIA IR NEMATAU , STOVIU PRIEŠ TAVE NUOGAS IR TYČIOJUOSI IŠ TAVES :laugh: MATAU TU IR SU POLITIKA SUSIPAŽINUS :laugh: AR ČIA SPECOM GOOGLINAI ,KAD MAN ATSAKYTUM :laugh: ,BETO TEN PARAŠYTA NECITUOSIU ,O TIK SUFORMULUOSIU JEI TAI NEPAŽEIDŽIA KITO ŽMOGAUS TEISIU, ORUMO IR GARBES ,GUDRUOLE TU PIRMA TIKRAI PASISKAITYK :laugh: AČIU UŽ DEMESI :)
  • 0

#153 Slayer123

Slayer123

Parašyta 23 sausio 2011 - 10:21

Viskas gerai plextor12' date=' tačiau truputeli pagarbos galetum parodyti ir pasiskaityti ČIA,nes manau pakankamai nusižengi taisyklems ir ne viename punkte.... :D

Sorry , Jiegu ka čia nuskriaudžiau. :) Visus galima vienaip ar kitaip suprasti ir pateisinti. Tiesiog pas mane sava gyvenimo patirtis ir manau dauguma, forumo nariu turi savo nuomene ir jos griežtai laikosi, ir visi daro taip kaip skaito jiems yra geriau. Bet viskas remesi i jusu pasiekimus ir rezultatus.Gal plextor12 inerneto versle tik naujokas, bet su pliusu virš 1000$, per gana trumpa laiką, manau nedaugelis gali pasidžiaugti.

Plextor12, apgailėtina save minėti trečiuoju asmeniu ir girtis uždarbiu. Čia nevyksta jokios lenktynės/konkursai kuris daugiau uždirbęs ir niekam neįdomu kokiam pliuse tu esi. Ir jei jau rašai lietuviškai tai rašyk visą tekstą, o ne dalį lietuviškom raidėm, kita dalį - ne.
  • 0

#154 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:

Parašyta 23 sausio 2011 - 10:39

man goglinti vilijus tikrai nereikia, jei jau tikrai zodis zodin ir su visais kableliais tau rasysiu, tai nurodysiu ir skyriaus punkto numeri as tik trumpai reziumavau esme :) o jau nemokejimas skaityti ir interpretuoti LR istatymu ir teises aktu tai cia jau kitas klausimas, ir tikrai nesigincysim siuo klausimu, nes jai parasysiu jums kompetentingai tai tikrai dar labiau nesuprasite ir paprasysite isversti, antras aspektas kad zinau kad mane kartais tikrai ne visi suporanta, bet cia jau ne mano problema, kad kai kurie nesuoranta ir nemoka priimti juoku :D pirma as neprasau ir nesitikiu kad del manes begtumet i krumus ar laiduotumet, man to tikrai nereikia, o del "puliavimo" tai cia as galiu teigti kad cia jau jus mane izeidinejat, arba jus paprasciausiai nemokate priimti pasakymu ".."( ta prasme tai reiskia tam tikra ar pasakyma ar interpretavima zargoniskai pasleptos minties)
  • 0

#155 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:

Parašyta 23 sausio 2011 - 10:44

o varge koks is kart verdiktas!!!! pirma plextor nesigiria jis tik konstatavo, kad galima tikrai gauti nemaza pliusa ir uzdarbi, ir cia jis nesigiria o tik irodo kad tikrai nenudege ir respektas, pagaliau atsirado kas irode kad nereikia dirbti uz jobnutus centus kuriuos minkai kelis menesius ir gauni $1 doleri ar 2, antra "<..daugiau uždirbęs ir niekam neįdomu kokiam pliuse tu esi...>" cia jau kvepia panasiai kaip tipo neidomu, bet tuomet kodel visi iskarto pirmiausia ar gavai ismoka????
  • 0

#156 plextor12

plextor12

Parašyta 23 sausio 2011 - 10:45

Slayer123 gal prisijungsite i Skype: valdismanson idomu būtu padiskutuoti, girdint vienas kitą.
  • 0

#157 vilijus

vilijus

Parašyta 23 sausio 2011 - 11:10

pagaliau atsirado kas irode kad nereikia dirbti uz jobnutus centus kuriuos minkai kelis menesius ir gauni $1 doleri ar 2, Deja , mirtisee daugelis negali sau leisti pradeti darba nuo investiciju ir pradeti uždirbineti daugiau nei tuos dolbanus ,kaip tu sakai kelis baksus ,todel jie pradeda nuo keliu centu ir pasiekia savo ,va čia tai skaitau pasiekimu ,o ne tai kad pradejai dirbti investuodamas kelis šimtus ar tukstančius baksu ir tada gaudamas pelna ;)Beje aš dejau ant konstitucijos ji man paskutinei vietoj ir dar lietuvos neesu patrijotas todel ir negyvenu lietuvoje
  • 0

#158 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:

Parašyta 23 sausio 2011 - 11:16

nu nesvarbu kurioj saly esi bet vistiek turi ir laikaisi jos istatymu ir nelauzai taisykliu ir deja priverstas esi laikytis to ko reikalauja kiekvienos salies konstitucijos ir ju istatymai, tiek isidarbinant itek mokant mokescius ir t.t. tad kad ir paskutinei vietoj tau salis bet vistiek esi susaistytais jos panciais ;)
  • 0

#159 vilijus

vilijus

Parašyta 23 sausio 2011 - 11:21

Deja tame ir yra reikalas kad aš nesilaikau istatymu ,mokesčiu nemoku , taisykles laužau ir neesu susaistytas jokiais pančiais, o gyvenu savo malonumui :laugh: :laugh: :laugh: Manau čia galima jau pradeti šneketi apie žvejyba ,gal yra tokiu kurie domisi šiuo hobiu ;)
  • 0

#160 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:

Parašyta 23 sausio 2011 - 11:27

lauzai taisykles, tai gal kartais kalejime sedi??? nes anksciau ar veliau ten atsidursi jai jai gyveni savo malonumui ir lauzai taisykles, tad idomu kaip uzsidirbi pramogom ? pasirinkai vagies profesija ar esi islaikytinis? o gal alfonsas?tipo nemoki mokesciu.. nejuokink ir pats nusisnekejai ir priestarauji, juk uz interneta moki, jo naxaliavai niekas neteikia, nebent bibliotekoj sedi ir naudojies ;)
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas