Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

FastMoneyCycler

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 168

#121 nesveikaz

nesveikaz

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 783 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 17 sausio 2011 - 08:15

Jau gali lenktis :) Palyginus ir taip ilgai laikosi.
  • 0

#122 vilijus

vilijus

Parašyta 17 sausio 2011 - 08:39

plextor12 :laugh: Jeigu nepastebejai tai anksčiau ar veliau užsilenkia beveik visi panašus projektai, tačiau jei nežinojai kol moka tai turim kiekvienas galimybe gauti savo pinigus ,beto manau ,kad jis dar laikysis pakankamai ilgai ir tik nuo kiekvieno priklauso kaip nori atgauti savo pinigus, jeigu nori aš truputeli prognozuosiu,jis sustos normaliai kai aš pasiimsiu savo paskutinius pinigus nes nebebus kam propoguoti daugiau šio saito ir tada pažiuresim ,kaip kas nores gauti savo pinigus.Nes dar niekur nesutikau jokiame man žinome forume ,kad kas nors butu apie ji raše nors investavusiu tikrai daug palyginus. Sutinku su nesveikaz del manes irgi gali jau lektis :),tačiau tikiu kad taip nebus ir kiekvienas investaves bent jau iš lietuviu gaus savo pinigus ,kiti man visai neidomus...Sekmes investavusiems ir linkiu kiekvienam gauti savo babkes... :)
  • 0

#123 plextor12

plextor12

Parašyta 17 sausio 2011 - 08:42

Tai koks čia laikosi, mirtis jam tik kad puslapis kabo ir visi kiekviena diena užeina pasižiuri, gal visgi kaškas pajudėjo. Viltis miršta paskutinė :)
  • 0

#124 vilijus

vilijus

Parašyta 17 sausio 2011 - 08:52

Jei nematai tai šiandien gautos išmokos yrodymas yra, vakar irgi,beto jei neklystu paskutiniom dienom ir vieno dolerio eile pajudejo per 7-10 poziciju jei neklystu,taigi nemanau ,kad jis mires, beto jame niekada eiles nesislinko šimtais ar keliom dešimtim , o tik po kelias išmokas per diena, manau dar nebuvo dienos ,kad kai kurioje pozicijoje nebutu išmoketa...
  • 0

#125 Snekutis

Snekutis

Parašyta 18 sausio 2011 - 05:09

Tikrai juda bent jau 1$ eile
  • 0
Norėdamas turėti tai, ko niekada neturėjai - turi pradėti daryti tai, ko niekada nedarei.

#126 vilijus

vilijus

Parašyta 18 sausio 2011 - 01:25

Beje dar viena išmoka gauta šiandien iš jau "užsilenkusio" tinklalapio :laugh: Nuotrauka
  • 0

#127 Snekutis

Snekutis

Parašyta 18 sausio 2011 - 05:59

Kad juda tai tikrai juda as irgi gavau ismoka.
  • 0
Norėdamas turėti tai, ko niekada neturėjai - turi pradėti daryti tai, ko niekada nedarei.

#128 neramus

neramus

Parašyta 18 sausio 2011 - 07:05

Sveiki. Cia tiems kas netiki kad juda eiles... Negailekit pinigu,investuokit ne i 1$ ar 2$ eiles( nes ten daug zmoniu ir teks ilgai laukti).Nuotrauka
  • 0

#129 plextor12

plextor12

Parašyta 18 sausio 2011 - 07:37

Na kol yra investicijos projektas judės,bet nepamirškite kad investuotojų reikia 2X daugiau. Nes kai tik sustos investicijos ir visi lauks išmokos va tada ir bus RAGAI.
  • 0

#130 vilijus

vilijus

Parašyta 18 sausio 2011 - 08:00

Va koks tu gudrus, matai nuo visu buvo "slepiama",kad šis projektas reikalauja investiciju,beto nežnau nei vieno projekto kuris gerai veikia be investiciju ir dar karta kartoju ,kad ragai bus, bet kokiam projektui kada nors,tai priklauso tik nuo to projekto organizatoriu kantrybes ir gobšumo.... :laugh: Ir todel kaip sakoma kas pirmesnis ir kas gudresnis ,tas ir gauna kažkokios naudos.Kažkur mačiau ,kad dirbi ,be jokio galvos skausmo :laugh: ,taigi nebuk skeptiškas uždarbio budams ,kuriuose nedalivauji... :D B) Beto tikrai nereikia neivienam investuoti 2 kartus daugiau ,kad gautu savo pinigus,taigi savo pasisakymus teisingai formuluok ;) ir sekmes tau dirbant be galvos skausmo :laugh: :laugh: :laugh:
  • 0

#131 plextor12

plextor12

Parašyta 18 sausio 2011 - 08:30

vilijus gal pašnekam per skype: valdismanson , o tai forumo neužteks diskusijom :D isiskaityk i mano teksta gal neteisingai pats kaška supratai.Sitam laukia tokia pati situacija kaip alternatyvių. http://triplepaid.co...shflowbot.comAs juose pamėginau ir, madau netik as norėčiau gauti išmoką.O kas liečia kitus mano projektus tai jie, gana rimti 2 projektai veikia jau beveik metus 1 penkis metus, ir neplanuoja užsidaryti, ir moka stabiliai nereikia, laukti jokiu eiliu, o tikslai zinai kada bus sumoketa.
  • 0

#132 Snekutis

Snekutis

Parašyta 19 sausio 2011 - 06:17

Kokie tie rimti projektai, gal gali parasyti?
  • 0

#133 vilijus

vilijus

Parašyta 19 sausio 2011 - 09:36

plextor12 Beje diskusijoms forumo užteks ir kitiems manau irgi idomu pasižiureti ,kadangi aš neturiu ko slepti , beto pastebejau ,kad tai veikia kaip reklama ir i gera puse :laugh: :laugh: Aš tai labai gerai supratau,ka tu turejai ,omenyje rašydamas kad reikia 2 dvigubai daugiau investuotuoju,tačiau nevisi yra tokie supratingi ir todel gali kitiems kilti klausimu ,todel paprašiau ,kad isireiškinetum aiškiau :D . Beto tu gal visai neskaitai ,ka aš tau rašau bet kada ,bet koks projektas internete gali baigtis ,beto čia nera tiek ivestuotoju dar kaip tuose kur tu išvardinai taigi yra tikimybe gauti tuos pinigus.Niekas niekada šioje temoje nesake ,kad tikrai gausit pinigus ,bet visada linkejau kad gautumet. tinklalapiu pasidalinau tik todel, kad man mokejo ir aš gavau pinigus,liko kelios pozicijos ir busiu atsijemes visus savo pinigus procentu ;) Ir tai pasiekta darbo deka, nes rašiau forumuose ir ne tik lietuviškuose, aiškinau visiems kam nebuvo kas aišku, visiems padejau kas praše pagalbos del šio saito ,taigi manau savo pinigus uždirbau sažiningai. Neikarto niekas nebuvo verčiamas investuoti visi investavo savo noru,prieš tai susipažine su taisyklemis arba su salygomis. triplepaid.comwww.dollarflash.uswww.cashflowbot.com Visi šie tinklalapiai nemokejo net ir menesio ,o šis moka jau pusantro ir moka be menkiausiu problemu linka daviau ,kur galite rasti admina nes jis visada atsakys i jusu klausimus...Beto kas susije su tavo projektais tai nebijok :laugh: aš ju neužsipuoliau ,o tik parašiau kad jei dirbi be galvos skausmo tai ir dirbk, ir nekvaršink sau galvos kitu bedomis ;)Beto čia dirbdamas irgi žinai kada gausi savo pinigus ,kai prieis tavo eile :laugh: Ir užsidaryti irgi neplanuoja ,gali paklausti admino :laugh: Beje va dar viena gauta vakar nakti Nuotrauka
  • 0

#134 plextor12

plextor12

Parašyta 19 sausio 2011 - 05:25

[quote name='"Snekutis" post=13304]Kokie tie rimti projektai' date=' gal gali parasyti?[/quote']Aišku galiu va linkai:http://www.moneylinkdirect.com/?r=I6K5HX5VLWhttp://www.club-asteria.com/index?refid=43107http://club-asteria.com/index?refid=86960http://manomlm2.inetglobal.comhttp://www.peoplestring.com/?f=plextor12jeigu reikia kaškokios informacijos, galime susisiekti Skype: valdismanson
  • 0

#135 plextor12

plextor12

Parašyta 19 sausio 2011 - 05:40

plextor12 Beje diskusijoms forumo užteks ir kitiems manau irgi idomu pasižiureti ' date='kadangi aš neturiu ko slepti , beto pastebejau ,kad tai veikia kaip reklama ir i gera puse :laugh: :laugh: Aš tai labai gerai supratau,ka tu turejai ,omenyje rašydamas kad reikia 2 dvigubai daugiau investuotuoju,tačiau nevisi yra tokie supratingi ir todel gali kitiems kilti klausimu ,todel paprašiau ,kad isireiškinetum aiškiau ;) . Beto tu gal visai neskaitai ,ka aš tau rašau bet kada ,bet koks projektas internete gali baigtis ,beto čia nera tiek ivestuotoju dar kaip tuose kur tu išvardinai taigi yra tikimybe gauti tuos pinigus.Niekas niekada šioje temoje nesake ,kad tikrai gausit pinigus ,bet visada linkejau kad gautumet. tinklalapiu pasidalinau tik todel, kad man mokejo ir aš gavau pinigus,liko kelios pozicijos ir busiu atsijemes visus savo pinigus procentu B) Ir tai pasiekta darbo deka, nes rašiau forumuose ir ne tik lietuviškuose, aiškinau visiems kam nebuvo kas aišku, visiems padejau kas praše pagalbos del šio saito ,taigi manau savo pinigus uždirbau sažiningai. Neikarto niekas nebuvo verčiamas investuoti visi investavo savo noru,prieš tai susipažine su taisyklemis arba su salygomis. triplepaid.comwww.dollarflash.uswww.cashflowbot.com Visi šie tinklalapiai nemokejo net ir menesio ,o šis moka jau pusantro ir moka be menkiausiu problemu linka daviau ,kur galite rasti admina nes jis visada atsakys i jusu klausimus...Beto kas susije su tavo projektais tai nebijok :laugh: aš ju neužsipuoliau ,o tik parašiau kad jei dirbi be galvos skausmo tai ir dirbk, ir nekvaršink sau galvos kitu bedomis ;)Beto čia dirbdamas irgi žinai kada gausi savo pinigus ,kai prieis tavo eile :laugh: Ir užsidaryti irgi neplanuoja ,gali paklausti admino :laugh: Beje va dar viena gauta vakar nakti Nuotrauka

Manau tiems kurie nesupranta ka parašiau ir kuriems reikia aiškiau, gali visada pasikonsultuoti. Ir skaitau ka tu rašai. Aš gi neprieštarauju tavo žodžiams, kad visi projektai gali ankščiau ar vėliu užsidaryti. Bet butent pirmi užlinksta tokio pabudžio, kai tik sustoja investuojamu žmoniu srautas.O visiems kam patinka tokie projektai tai dalyvaukite Jūsu gi niekas neatkalbinėja :D Matematika čia paprasta, du padaro įmoka, vienas gauna išmoka. Ir kokie ten bebutu sažiningi Adminai, Jie niekuo jums nepagelbės kai, sustos įmokos ir visi lauks išmokų.
  • 0

#136 vilijus

vilijus

Parašyta 19 sausio 2011 - 05:54

Viskas gerai plextor12, tačiau truputeli pagarbos galetum parodyti ir pasiskaityti ČIA,nes manau pakankamai nusižengi taisyklems ir ne viename punkte.... :D
  • 0

#137 plextor12

plextor12

Parašyta 19 sausio 2011 - 06:39

Viskas gerai plextor12' date=' tačiau truputeli pagarbos galetum parodyti ir pasiskaityti ČIA,nes manau pakankamai nusižengi taisyklems ir ne viename punkte.... B)

Sorry , Jiegu ka čia nuskriaudžiau. :) Visus galima vienaip ar kitaip suprasti ir pateisinti. Tiesiog pas mane sava gyvenimo patirtis ir manau dauguma, forumo nariu turi savo nuomene ir jos griežtai laikosi, ir visi daro taip kaip skaito jiems yra geriau. Bet viskas remesi i jusu pasiekimus ir rezultatus.Gal plextor12 inerneto versle tik naujokas, bet su pliusu virš 1000$, per gana trumpa laiką, manau nedaugelis gali pasidžiaugti.
  • 0

#138 vilijus

vilijus

Parašyta 19 sausio 2011 - 07:24

Nuskriausti tai manau nepavyko čia nieko :laugh: ,ir manau nepradesim girtis kas kiek pliuse sedi,:laugh: ok :laugh: , kiekvienas žinom ,kad čia priklauso nuo investuojamos pradines sumos,manes nereikia nei suprasti ,nei pateisinti uždirbdamas pats aš stengiuosi ,tik pasidalinti patirtimi su kitais ... Taigi sekmes dirbantiems ,jei ka kreipkites padesiu ir patarsiu del savo pasiulytu tinklalapiu... :)
  • 0

#139 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 19 sausio 2011 - 07:41

vilijus nesupykite, bet is jusu komentaro tai tik ir susidaro ispudis, kad butent jus jauciates ir esate pavydus, nes norejote pasirodyti kad tik jums eina i pliusa :) bet puikybe kaip sako.. nezinau lietuvisko zodzio tam B) tad kiekvienas reiskiama ir dalijames gera/nepavykusia ar dar kokia patirtimi, aisku visi nori kad tuose psl kuriuose dirbame ar esame investave atsipirktu ir i minusa neitume, bet patirties nebuna be skaudziu nuostoliu, juk kaip sakoma kas nerizikuoja, tas negeria sampano ;)
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

Forumo taisyklės | Help & Questions |

#140 vilijus

vilijus

Parašyta 19 sausio 2011 - 08:05

Na nežinau kuris mano komentaras,jums parode mano pavyduma,butu idomu sužinoti :) O kalbedamas apie pliusa norejau pasakyti tik tai kad manau neverta girtis kas kiek uždirba ir be to aš net ir iš toli negaliu lygintis su žmogumi esančiu pliuse virš 1000 doleriu B) :laugh: , ir kad be investiciju per trumpa laika pasiekti to neimanoma,štai ir viskas ka tuo norejau pasakyti :laugh: :laugh: :laugh: Kas mane žino tai tikrai gali pasakyti, kad niekada niekam nieko nepavydejau,manau net gi iš čia esančiu nariu kaikas mane žino ;) niekada nesipuikavau ,o visada geranoriškai padejau,taigi tiesa pasakius visiškai nesupratau jusu pasisakymo esmes ir ka tuo norejote pasakyti taigi malonu butu,kad paiškintumet tiksliau ,kuo ši karta jums nusidejau :)Nes visa laika tik atsakineju i komentarus sukurtoje temoje ,o jus iš manes norite padaryti pavydu garbetroška ir apgavika :laugh: :laugh: :laugh:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas