Patarimai
Parašyta 13 balandžio 2009 - 12:57
Parašyta 13 balandžio 2009 - 01:15
Parašyta 13 balandžio 2009 - 01:32
Sauguma gal atidesiu tolesniam laikui Man patiktu BMW, bet jos kiek girdejau ima daug degalu, dar peugeot patiktu, bet vel kazkas sake, kad jos nespesi remontuoti.. O kiek tavo audi80 kartu buvo remontuota per tuos dvejus metus?na tu cia jau tikrai uzsimojai ir ekonomiskos ir negendancios ir patvarios :laugh: tokiu nebuna kiekviena masina reikalauja demesio...taigi jai nori saugios masinos rinkis volvo tai vienos is saugiausiu masinu, o naujesnes netgi ir graziai atrodo jai nori kazko praktiskesnio is tos puses kaip taisymas ir benzino sanaudos tai siulyciau rinktis kazka is audiniu gimines tai audi ir wolsvagenai o jai nori nusipirkti masinai pigiai tai mazdos ir fordai vieni is pigesniu jai nori greicio imk is sportiniu jai komforto kazka is didesniu, o jai ekonomijos tai rinkis mazesne viskas labai prilauso nuo to ko tu butent nori... nes as kai vaziavau pirkti masinos nezinojau ko butent noriu bet turejau tokius kriterijus: ne per zema, kad galeciau i kaima nuvaziuoti, ne per maza kad mano senelis i ja tilptu (o jis turi ne maza pilvuka :laugh: ) butinai tik benzinas na ir geriau butu vokiska masina taigi man kuo puikiausiai tiko audi 80 :silly: kuria tikrai iki siol labai dziaugiuosi o ja jau vairuoju virs 2metu
Parašyta 13 balandžio 2009 - 01:49
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0