Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

NetQuer

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 15

#1 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 29 lapkričio 2010 - 09:26

PTC sponsorius NetQuer:nuorodų vertė - 0.001, 0,002$; nuorodų būna daug (tiksliau,ten banerius reikia paspausti),pirmą dieną surinkau apie 0,06$;tinklapyje rašoma,kad nėra minimalios išmokos,bet man sakė,kad min. išmoka - 1$;išmoka į AlertPay, PayPal, MoneyBookers, WebMoney;išmokos užsakymo mygtukas atsiranda mėnesio pradžioje (3d.). Ne ref. nuorodaRef. nuorodaGaliu pasiūlyti automatinį padėjėją :). Pinigų už jį neprašau,nes būtų nesąžininga,pati nieko nemokėjau. DuckLoad.com - NetQuer.exeDuckLoad.com - NetQuer_instrukcija.txt
  • 0

#2 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 05 gruodžio 2010 - 02:07

Į PayPal'ą nėra min. išmokos,bet vis dar neatsiranda išmokos užsakymo mygtukas. Bux'o forume mačiau nusiskundimų dėl to,matysim,kaip čia bus :).
  • 0

#3 KinasS

KinasS
  • Lytis:Vyras
  • VietaMarijampolė

Parašyta 05 gruodžio 2010 - 02:56

Nick: KinasSel. pastas: [email protected]
  • 0

#4 barmalejus

barmalejus
  • VietaPanevezys

Parašyta 05 gruodžio 2010 - 04:01

labai daug baneriu neatidaro,nzn gal cia man vienam tik taip...
  • 0

#5 tukslas

tukslas

Parašyta 05 gruodžio 2010 - 04:56

man irgi nevisus atidaro. tai rankiniu budu atidariau.kai ismeta laika kiek laukti iskart sustapdau kad nebekrautu ir laukiu kol usskaitys ir viskas normaliai.neblogai cia per viena diena $0.061
  • 0

#6 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 05 gruodžio 2010 - 06:42

Aš po to dar kartą įjungiu ir tada lieka tik vienas ar du baneriai,kurie ir rankiniu būdu man neužsiskaito (kažkokie su peradresavimu).
  • 0

#7 tukslas

tukslas

Parašyta 05 gruodžio 2010 - 06:49

tai tu kai paspaudi ant jo pasirodo kik reikia laukt sekundziu ir sustabdyk kad nebesikrautu puslapis ir lauk kol uzskaitys.man taip pavyko.
  • 0

#8 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 05 gruodžio 2010 - 08:19

tukslas parašė:

tai tu kai paspaudi ant jo pasirodo kik reikia laukt sekundziu ir sustabdyk kad nebesikrautu puslapis ir lauk kol uzskaitys.man taip pavyko.

Bandžiau ir taip - sustoja ir neina sekundės.Jau atsirado išmokos užsakymo mygtukas,bet kažkodėl neišeina užsisakyti išmokos.
  • 0

#9 tukslas

tukslas

Parašyta 05 gruodžio 2010 - 08:35

INGRIDA1023 parašė:

tukslas parašė:

Bandžiau ir taip - sustoja ir neina sekundės.Jau atsirado išmokos užsakymo mygtukas,bet kažkodėl neišeina užsisakyti išmokos.

ir man sustoja sekundes bet palauki ir ismeta kad uzskaite.
  • 0

#10 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 10 gruodžio 2010 - 10:01

Išmokos neužsisakiau,gal iš tikrųjų minimali išmoka yra 1$,bet kas užsisakė,tai gavo ir labai greitai. Referalai šitame sponsoriuje neprisiskaičiuoja,todėl padariau jums kalėdinę akciją :). Atsisiųskit ir bandykit uždirbti:DuckLoad.com - NetQuer.exeDuckLoad.com - NetQuer_instrukcija.txt
  • 0

#11 NexT

NexT

Parašyta 10 gruodžio 2010 - 11:35

INGRIDA1023 parašė:

Išmokos neužsisakiau,gal iš tikrųjų minimali išmoka yra 1$,bet kas užsisakė,tai gavo ir labai greitai. Referalai šitame sponsoriuje neprisiskaičiuoja,todėl padariau jums kalėdinę akciją :). Atsisiųskit ir bandykit uždirbti:DuckLoad.com - NetQuer.exeDuckLoad.com - NetQuer_instrukcija.txt

Dekuj,bet as nerandu programoj mygtuko "START SURF"
  • 0

#12 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 10 gruodžio 2010 - 11:43

NexT parašė:

Dekuj,bet as nerandu programoj mygtuko "START SURF"

Dešinėj pusėj žiūrėk :).
  • 0

#13 NexT

NexT

Parašyta 10 gruodžio 2010 - 11:48

NuotraukaNera :)
  • 0

#14 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 11 gruodžio 2010 - 12:25

O dabar pažiūrėk:DuckLoad.com - Surfing1.exe
  • 0

#15 NexT

NexT

Parašyta 11 gruodžio 2010 - 12:37

Nera.... :dry:
  • 0

#16 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 11 gruodžio 2010 - 12:47

NexT parašė:

Nera.... :dry:

Keistai čia gaunas :). Įdomu,ar ir kitiems taip pat.O jeigu į antrą eilutę įrašytum,ką reikia ( http://www.netquer.com/runner.php?id= ),nors nemanau,kad tada atsiras tas mygtukas.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas