Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Autosurfspace

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 22

#21 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 03 spalio 2010 - 02:36

bulvyte parašė:

Viskas baigesi chaliava nebera 1000 kreditu uzkniso admina ;) nasharnikai...

Aš dar vakar gavau 1000 kreditų, suspėjau :).
  • 0

#22 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:

Parašyta 03 spalio 2010 - 02:42

tai toks ispejimas yra ne vien adf.ly ;) siaip statistikoj ki paskui pasiziuri matosi kas skaiciuojasi, nors neswarbu kad jie buvo ideti i trafficus, tik del ismokos nezinau nes as dar nesu is jos niekada gavus ir nzn kd ji moka :blush:
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

Forumo taisyklės | Help & Questions |

#23 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:

Parašyta 03 spalio 2010 - 03:57

INGRIDA1023 parašė:

Man taip pat du puslapius prasuka ir sustoja. Užsiregistravus davė 1000 kreditų,bet labai lėtai jie naudojasi. Nepatiko man šitas autosurfas.

ti jus pataiket kaip tik ant rekonstrukcijos, nes siuo metu daromi atnaujinimia tai gal todel strigineja, man kai stringa ir ustabdo surfinima ismeta "Sorry for inconvenience on the site going a big updates,- sometimes the surfbar stops without reasons!" (nors tokio uzraso wakar nebuvo ;)kantrybes ryt poryt bus tvarka
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

Forumo taisyklės | Help & Questions |

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas