Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Ar verta dirbti?

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 24

#1 dowylyte

dowylyte

Parašyta 30 kovo 2009 - 06:01

kiekviena diena gaunu naujoku zinutes, kuriose jie klausia "Ar verta pradet dirbt internete". tiesa sakant, tai man kelia didelia nuostaba:blink: , nes...neisnaudojat uzdarbis.gan.lt galimybiu ir visai nesigilinat i jame pateikta informacija:ohmy: reiktu zinot, kad kiekvienas darbas reikalauja laiko ir kantrybes, ir tik jusu pastangu deka pasieksite norimus rezultatus:) .SVARBU: pries rasydami asmenines zinutes lankytojam, pagalvokit, ar verta rasyt, ar pasinaudojot visa cia esancia informacija.:dry: . jei informacijos TIKRAi nerandate, mes padesim;)
  • 0

#2 modestas

modestas

Parašyta 30 kovo 2009 - 06:38

Kaip idomu tau raso,turbut panelem labeu pasitiki B)
  • 0

#3 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 30 kovo 2009 - 07:01

modestas wrote:

Citata

Kaip idomu tau raso,turbut panelem labeu pasitiki :P

Ne ji viena :)aš irgi daug sulaukiu klausimų. Aišku, su malonumu galiu padėti žmogui išspresti iškilusę problemą, juk mano tokia ir yra pareiga, tačiau netoleruoju tokių dalykų, kaip minėjo dovilytė, kad žmogus nepasinaudojęs portalo paiešką ar pats visko neperskaitęs puola klausti. Tokiems žmonėms, kurie tingi net paskaityt, kas yra rašoma, ir tik mąsto kaip čiau jau iškarto uždirbt kelis šimtus dolerių B) persektyvos labai siauros tiek šiame portale, tiek, aplamai internetiniame darbe :P
  • 0

#4 weno

weno

Parašyta 30 kovo 2009 - 07:21

nesuprantu kodel, bet neimanoma itikinti zmogaus, kad tapdamas referralu jis gauna tiek pat kiek ir gautu nebudamas niekieno referralu.:cheer: Manes zmones klausia kas jiems is to kad bus mano referallu, o as kolkas pinigu pats neturiu, komisiniu moket neturiu is ko ir sakau nieko tau is to paprasciausiai nauda man ir uzsisika ir nebedirba internete arba bent jau nebuna mano referralais.
  • 0

#5 mayaM

mayaM

Parašyta 30 kovo 2009 - 07:35

weno wrote:

Citata

nesuprantu kodel, bet neimanoma itikinti zmogaus, kad tapdamas referralu jis gauna tiek pat kiek ir gautu nebudamas niekieno referralu.:cheer: Manes zmones klausia kas jiems is to kad bus mano referallu, o as kolkas pinigu pats neturiu, komisiniu moket neturiu is ko ir sakau nieko tau is to paprasciausiai nauda man ir uzsisika ir nebedirba internete arba bent jau nebuna mano referralais.

Oj žinok būdavo ir man seniau tokių nesamonių, tačiau reikia su tokiais žmogeliais kantrybės turėt ir viską kruopščiai ir ramiai paaiškint. Galų gale jei žmogus visiškai nieko nenumano apie tokius dalykus ir kategoriškai užsispiria nebūt tavo referalu. Duosiu gal ir negražų patarimą, tačiau reikia pameluot. Pasakyk, kad jei nebūsi mano referalu tai tau reiks labai ilgai laukt išmokos arba pnš :laugh: . Žmogus patikės ir pataps tavo referalu B):laugh: :laugh:
  • 0

#6 modestas

modestas

Parašyta 30 kovo 2009 - 07:52

:laugh: negalima taip,sakias pamenu i skelbimus budavo prideta bux.to reklama ta prasme raso jei uzsiregistruosite nepermane negausite papildomu pinigu noredavo tik savo isiulit
  • 0

#7 weno

weno

Parašyta 30 kovo 2009 - 07:56

As maciau tokius bairius B) gal ir negrazu, bet turbut veiksminga. :P
  • 0

#8 modestas

modestas

Parašyta 30 kovo 2009 - 08:00

Nebent gryniem naujokams ar vaikam B)
  • 0

#9 lileikiss

lileikiss

Parašyta 31 kovo 2009 - 01:21

na kol buvau naujokas buciau pakibes ant tokiu melagisciu o db tikrai ne
  • 0

#10 weno

weno

Parašyta 11 balandžio 2009 - 11:43

As tai pakibau ant tokios apgavystes. :lol: Tik gerai, kad mane sitaip pazystamas apgavo tai galejau atkersyti.
  • 0

#11 lileikiss

lileikiss

Parašyta 13 balandžio 2009 - 01:38

tai kaip atkersijai tam pazistamui
  • 0

#12 weno

weno

Parašyta 13 balandžio 2009 - 09:27

:side: apgaudinejau ji su tais sponsoriais pats :) visokiu scamu prisiulydavau
  • 0

#13 lileikiss

lileikiss

Parašyta 14 balandžio 2009 - 12:19

o tai gerai ce pakerstavai tai atrodo tas tavo pazistamas nera ce prisiregines kad nezinojo kad scamus dalini:silly:
  • 0

#14 ingawitch

ingawitch

Parašyta 14 balandžio 2009 - 12:27

man visa tai atrodo kaip vaiku zaidimai viens kitam scamus dalinti ir pan... koks to tikslas :)
  • 0

#15 lileikiss

lileikiss

Parašyta 14 balandžio 2009 - 12:38

tai juk ce kerstas buvo reikejo perskaityti viska:side:
  • 0

#16 ingawitch

ingawitch

Parašyta 14 balandžio 2009 - 12:39

netgi ir tas pats kerstas man tai kaip vaiku zaidimai...o temas as visas esu perskaiciusi nuo pradziu iki galo...
  • 0

#17 lileikiss

lileikiss

Parašyta 14 balandžio 2009 - 12:44

na taip zmogus norejo ir tuo paciu atsakyti kaip ir jo pazistamas kodel negalima kita kart neapgaudines
  • 0

#18 ingawitch

ingawitch

Parašyta 14 balandžio 2009 - 12:46

paaugsit suprasit :)
  • 0

#19 lileikiss

lileikiss

Parašyta 14 balandžio 2009 - 01:42

juk ir tu buvai vaikas visokiu nesamoniu kretet juk taip buvo ane.:laugh:
  • 0

#20 ingawitch

ingawitch

Parašyta 14 balandžio 2009 - 03:40

eta byla davno i nepravda :silly:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas