Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Bux.TO - SCAMM

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 32

#1 mayaM

mayaM

Parašyta 29 kovo 2009 - 12:33

Manau daugelis puikiai žino šį PTC, kogero jis pats garsiausias pasaulyje, tačiau mano žiniomis tikrai scammas. Mačiau labai daug nusikundimų, kad daugelis išmokų laukia daugiau kaip metus arba išvis nesulaukia. :ohmy:
  • 0

#2 lileikiss

lileikiss

Parašyta 29 kovo 2009 - 03:59

jo neapsimoka spaudinet paprasytum ismokos ir metus lauktum dar reklamu ne tiek ir daug
  • 0

#3 modestas

modestas

Parašyta 29 kovo 2009 - 04:50

Dzeugceus kad isvis man ismoketu,na jis pirmasis ptc mano buvo kuriame spaudinejau :laugh:
  • 0

#4 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 29 kovo 2009 - 05:19

modestas wrote:

Dzeugceus kad isvis man ismoketu,na jis pirmasis ptc mano buvo kuriame spaudinejau :laugh:

mano taip pat pirmasis :) išmkos laukiu nuo 2008 rugsėjo 9 atrodo :)
  • 0

#5 modestas

modestas

Parašyta 29 kovo 2009 - 05:32

admin wrote:

modestas wrote:

Aha pamenu kad buvai pasakojas :) ,tai jei cia tavo pirmasis reiskias netaip ir senai uzsiemei darbu sitokiu
  • 0

#6 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 29 kovo 2009 - 05:43

modestas wrote:

admin wrote:

modestas wrote:

Aha pamenu kad buvai pasakojas :) ,tai jei cia tavo pirmasis reiskias netaip ir senai uzsiemei darbu sitokiu

Jau greitai bus metai, kaip aplamai užsiiminėju tokiais dalykais, tačiau normaliai pradėjau užsiiminėt tik nuo tada kai atidariau šį portalą :)
  • 0

#7 modestas

modestas

Parašyta 29 kovo 2009 - 06:01

Admin o be sitokio darbo internete gal uzsiemi dar kitokiu?:)
  • 0

#8 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 29 kovo 2009 - 06:11

modestas wrote:

Admin o be sitokio darbo internete gal uzsiemi dar kitokiu?:)

na matai, tas internetinis darbas labai daug visko apima. Suprantama domiuosi nevien PTC programom.Šiektiek galvoju apie investijas bei tinklinį marketingą, tačiau dar nemėginau pilnai su tuom dirbt :)
  • 0

#9 modestas

modestas

Parašyta 29 kovo 2009 - 06:18

Aisku :),Mane asmeniskai dar domina puslapiu dizainas ir logotipu kurimas gal kadanors imsiuos sito bet reigtu ismokt pirma,na tai gana apie tai nes netinkamoj vietoj kalbam :)
  • 0

#10 weno

weno

Parašyta 29 kovo 2009 - 08:35

as ten esu surinkes 99$ ir nuo 2008 05 16 laukiu 58$ ismokos :)
  • 0

#11 lileikiss

lileikiss

Parašyta 09 balandžio 2009 - 09:18

tai kokia ten minimali ismoka kad tiek daug taupiai
  • 0

#12 ingawitch

ingawitch

Parašyta 10 balandžio 2009 - 12:29

bux.to min 10$
  • 0

#13 lileikiss

lileikiss

Parašyta 11 balandžio 2009 - 12:42

jau geriau spaudineju shortbux ar neobux su jais yra daug patogiau dirbt:P
  • 0

#14 weno

weno

Parašyta 11 balandžio 2009 - 11:32

bux.to irgi gana patogu dirbt, dizainas grazus, bet kad neismoka :lol:
  • 0

#15 ingawitch

ingawitch

Parašyta 12 balandžio 2009 - 12:22

na kaip cia pasakius del to neismokejimo jis tiesiog laaaabai veluoja :laugh: tarkim pusmeti ar metus :laugh:
  • 0

#16 herkus121

herkus121

Parašyta 12 balandžio 2009 - 09:35

Neoficialiais duomenimis tolimas draugas sake, kad gavo is Bux.to 300$. Taciau man sunku patiketi.. Gal prisigyre perdaug:laugh:
  • 0

#17 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 12 balandžio 2009 - 10:08

herkus121 wrote:

Neoficialiais duomenimis tolimas draugas sake, kad gavo is Bux.to 300$. Taciau man sunku patiketi.. Gal prisigyre perdaug:laugh:

visko gali būti, bet kogero metus laukė :lol:
  • 0

#18 herkus121

herkus121

Parašyta 12 balandžio 2009 - 10:31

Nu atrodo kiek pamenu metu jam tikrai nereikejo laukti. Jis dar su pora draugu gincijos del bux.to. Visi sake kad laukia menesius, o jis teige gaves per kokia savaite( gerai nepamenu)
  • 0

#19 Justinas

Justinas

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • VietaKaunas

Parašyta 12 balandžio 2009 - 10:43

herkus121 wrote:

Nu atrodo kiek pamenu metu jam tikrai nereikejo laukti. Jis dar su pora draugu gincijos del bux.to. Visi sake kad laukia menesius, o jis teige gaves per kokia savaite( gerai nepamenu)

jau, kad per savaitę gavo visiška nesamonė :lol: net premium nariam tenka laukt kartais iki pusės metų, o apie standartus net nekalbu :) geriausią pavizdį turiu save patį ;) laukiu išmokos nuo 2008 rugsėjo, kolkas tylu ramu :)
  • 0

#20 ingawitch

ingawitch

Parašyta 12 balandžio 2009 - 10:46

tai gal jis ta ismokos prase pries kokius pora meteliu tada berods bux.to dar gan padorus buvo kiek yra teke girdeti :lol:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas