Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Del edarbas.net admino

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 7

#1 Davidas

Davidas

Parašyta 24 rugpjūčio 2010 - 02:47

jau nervina niekaip adminas tasku neduoda jau laukiu pora menesiu niekaip tasku negaunu nei uz prisistatyma nei uz 100paspaudimu.
  • 0

#2 tooeasy

tooeasy
  • Lytis:Vyras
  • VietaGargždai

Parašyta 24 rugpjūčio 2010 - 02:56

O nemoki jam į PM parašyti ?
  • 0

#3 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 24 rugpjūčio 2010 - 03:01

Negauni taškų už prisistatymą? turi dar kažkokių problemų? Tam yra skirtos asmeninės žinutės. Bet kada gali parašyti man ir viską visada sutvarkysiu...Dėl taškų. Apie kokius tu taškus kalbi? Norint gauti taškus, privalai būti mano referalas pasirinktame sponsoriuje ir kai būsi suspaudęs bent 100 nuorodų turi užpildyti anketą. Tik tuomet gausi savo taškus. Peržiūrėjau visas anketas ir jokio tavo prašymo pakeisti 100 nuorodų į taškus neradau. Anketą rasi čia: http://www.edarbas.n...tion=com_rsform . Užpidyk ją ir kelių dienų bėgyje gausi savo taškus :)
  • 0

#4 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 25 rugpjūčio 2010 - 11:39

oj jo joj koks nepasitenkinimas, net du menesius lauki, o tik 3 zinutes parases, pazanga...as net nzn kiek laiko jau cia esu ir net neskaiciuoju ir net neisivaizduoju ar man tie taskai priklauso... tad neverk
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

Forumo taisyklės | Help & Questions |

#5 ledux

ledux

Parašyta 25 rugpjūčio 2010 - 11:53

No offense mirtise bet man atrodo tu verksleni daugiau nei davidas jam tiesiog iskilo klausimas nezinojo kur geriau paklaust tai paklause forume gavo atsakima ir dabar jau zinos . Uz tai kad biski pasikarsciavo nereik pradet iskart varyt ant zmogaus . P.S. taskai priklauso visiems kas dirba uzsiregistarve per admino ref nuorodas jei nezinai ar esi admino ref gali tiesiog pasiklaust .
  • 0

#6 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 25 rugpjūčio 2010 - 12:21

nu arba tu zwelgi per gilaii ar kaip, bet as newarau ant zmogeliuko, nebent tau nepriimtinas mano zodziu zaismas ( tai cia jau tawo problema)antra as zinau kad toks dalykas yra, bet as tikrai tai darau ne del tasku ir net nesidomiu(cia zinoma mano problema) nes as jau pasiklydau kas per kur ar ten aiwis dawe ar admin buvo.. nezinau o dar apsunkinti admina kad pertikrintu sawo "juodaji" sarasiuka tikrai nesu ta kuri jau taip skrupulingai viska tikrintu, nebent pats adminas primintu :)
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

Forumo taisyklės | Help & Questions |

#7 zaliasis

zaliasis

Parašyta 31 spalio 2010 - 07:23

nereikia tiek pyktis... geriau man pasakykit ar eina istrinti PTC sponsoriaus acc ir susikurti nauja acc?? ar dar kaip nors ant to pacio pc pakeisti referala?? nes kaskoks idiotas pakiso man savo nuoroda ir uz viena savo sponcoriu negaunu papildomai tasku is edarbo svetaines :||||
  • 0

#8 uHell

uHell

Parašyta 31 spalio 2010 - 11:11

zaliasis parašė:

nereikia tiek pyktis... geriau man pasakykit ar eina istrinti PTC sponsoriaus acc ir susikurti nauja acc?? ar dar kaip nors ant to pacio pc pakeisti referala?? nes kaskoks idiotas pakiso man savo nuoroda ir uz viena savo sponcoriu negaunu papildomai tasku is edarbo svetaines :||||

Cia
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas