Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Atnaujinkime forumo skiltis

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 21

#1 Orange88

Orange88

Parašyta 09 rugpjūčio 2015 - 03:00

Sveiki,

Turiu pasiūlymą atnaujinti forumo skiltis į labiau aktualias ir šiuolaikiškas, nes dabar nemaža dalis yra neaktualios ar ne iki galo įgyvendintos.

Šiuo metu turim 46 skiltis, jei teisingai suskaičiavau. Kokios jos, patys galite išanalizuoti, atsidarę pagrindinį forumo puslapį. :)

O štai, mano siūlomas variantas:

Edarbas.net Bendruomenė

• eDarbas.net Informacija, Naujienos ir Konkursai
  • Prisistatymai
  • Atsiliepimai

Darbas internetu

• Nuorodų Peržiūrėjimas (PTC GPT, BUX)
  • Užduočių Vykdymas (Surveys)
  • Failų Talpinimas (Paid to Upload)
  • Affiliate ir MLM Marketingas
  • Reklama Interete (Traffic Exchange, AutoSurf, kita, mokama ir nemokama)
  • Kiti, Nestandartiniai Uždarbio internete būdai

Investavimas internete

• Forex, Binary Options, CrowdFunding
  • HYIP
  • Pelno Dalijomosi Programos (Revenue Sharing)
  • Cycler'iai ir Matrix sistemos
  • Hibridinės/nestandartinės programos
  • Azartiniai Žaidimai ir Lažybos

E-Bankininkystė

• Mokėjimo Procesoriai
  • Keityklos
  • Kripto Valiutos

Pelnas iš Tinklapių

• Bendros Tinklapių Kūrimo diskusijos
  • Hostingas, Serveriai, Domenai (ir kiti puslapių aptarnavimo servisai)
  • Tinklapio Populiarinimas
  • Paieškos sistemos (SEO)
  • Pelnas iš Tinklapio

Skelbimai

• RefBack/CashBack Pasiūlymai
  • Darbo Paieškos ir Pasiūlymai
  • Pinigų Keitimai
  • Paslaugos
  • Reklamos Paieškos ir Pasiūlymai
  • Internetinių Projektų Pirkimai ir Pardavimai
  • Kiti Skelbimai

Įvairios Diskusijos

• Internetinės Parduotuvės ir Aukcionai
  • IT Naujienos ir Diskusijos
  • Įdomios ir Naudingos Nuorodos
  • Socialiniai Tinklai
  • Kitos Diskusijos

Šiukšlės

Taigi, kaip matote, lieka "tik" 35 forumo skiltys, tačiau jos aktualesnės, labiau koncentruotos, dėl ko sulauks kur kas daugiau dėmesio. Negana to, kai kurios stipriai sukeistos vietomis, kadangi manau, jog pvz. "IT Naujienos" tikrai nėra vertesnės būti aukščiau VISŲ uždarbio būdų. Tema gera, bet forumas turi būti pakankamai tematiškai subalansuotas. Iš esmės galiu pagrįsti kiekvieną savo sprendimą, bet nusibos tiek man rašyti, tiek jums skaityti... :) Bet štai, keletas pavyzdžių: "Bendroji pagalba" - temos šioje skiltyje turėtų rasti savo vietas atskirose temose, tarkim "Kaip uždirbti su PTC" - PTC skiltyje, viršuje, pažymėta kaip svarbi tema. Ir t.t. Uždarbis iš žaidimų? Pakankamai retas, tad puikiai tinka skiltyje Kiti/nestandartiniai uždarbio būdai. Straipnių rašymas? Puikus darbas, tebūna darbo skiltyje, o ne prie visokių. Išmokoms, gautoms internete tikrai per didelė prabanga turėti savo temą. Kur kas logiškiau ir patogiau išmoką, gautą iš konkretaus projekto ir skelbti to projekto temoje. Apie Įvairių dskusijų ir Skelbimų skiltis net nebekalbu... :D

Suprantu, jog milžiniškas darbas, visa tai tvarkingai perkelti/surikiuoti, tačiau, edarbas.net išties reikia šviežio oro gurkšnio. Negalime gyventi 2008-taisiais.

• 3

#2 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 09 rugpjūčio 2015 - 07:08

Pamiršai prie "Darbas internetu" įrašyti "Straipsnių rašymas". Atidžiai nenagrinėjau, bet daugiau niekas neužkliuvo. Skyriaus "Pelno Dalijimosi Programos (Revenue Sharing)" man trūko, nes būna, kad įdeda projektą, o man jis tinka prie investicinių. Perkeliu prie matricų, o iš tikrųjų ten jis irgi netinka.

• 0

#3 Justinas

Justinas

Pagrindinis Administratorius

• Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 09 rugpjūčio 2015 - 09:18

Na tikrai neblogos idėjos, kurioms iš esmės pilnai pritariu, tad pasistengsiu kuo greičiau pradėti gyvendinti šiuos pasiūlymus :)

• 1

#4 betternix

betternix
  • VietaLietuva

Parašyta 09 rugpjūčio 2015 - 09:39

Tikrai neblogai. Bet aš manau kad išmokų įrodymų skyrius yra reikalingas, nes kaip buvo diskutuota kažkurioje temoje apie šiuos pakeitimus, tai šis skyrius yra vienintelis būdas žmonės pasidalinti uždarbio būdu, kuris jau yra publikuotas, tačiau su ta sąlyga jie privalo temą pastoviai pildyti išmokų įrodymais.. O šitie dalykai manau yra reikaingi, ir išmokų uždarbiaujant internete įrodymų, niekada nebus perdaug. Kuo daugiau bus tų įrodymų, tuo geriau bus visiems, tuo didesnė motyvacija bus uždarbiautojams, o ypač naujokams. Tad manau šitas skyrelis apačioje forumo, tikrai niekams žalos nedaro.

• 1

#5 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 09 rugpjūčio 2015 - 10:43

Tikrai neblogai. Bet aš manau kad išmokų įrodymų skyrius yra reikalingas, nes kaip buvo diskutuota kažkurioje temoje apie šiuos pakeitimus, tai šis skyrius yra vienintelis būdas žmonės pasidalinti uždarbio būdu, kuris jau yra publikuotas, tačiau su ta sąlyga jie privalo temą pastoviai pildyti išmokų įrodymais.. O šitie dalykai manau yra reikaingi, ir išmokų uždarbiaujant internete įrodymų, niekada nebus perdaug. Kuo daugiau bus tų įrodymų, tuo geriau bus visiems, tuo didesnė motyvacija bus uždarbiautojams, o ypač naujokams. Tad manau šitas skyrelis apačioje forumo, tikrai niekams žalos nedaro.

Man jis irgi netrukdo. Kodėl tik vienas žmogus turi gauti privilegiją įdėti referalinę nuorodą apie tam tikrą projektą?

• 0

#6 Orange88

Orange88

Parašyta 10 rugpjūčio 2015 - 07:46

Smagu, kad tema susilaukė pritarimo :)

• 0

#7 golf6

golf6

Parašyta 10 rugpjūčio 2015 - 05:22

Man tai kaip ir viskas normaliai cia jau nuo pat forumo gimimo cia uzeinu tai priprates . Vistiek forumas nebus labai populiarus nes zmones daugiau ziuri realius darbus , labai nelengva naujokui atsirinkti kur ir ka daryti reikia laiko , labai daug laiko dometis cia tada gal kazkas normaliai i iseitu  , siaip pasiuliciau tik viena tu buxu (ptc ir panas.) skyriu naikinti nes cia tik laiko svaistymas ai dar ten tie freebitcoin tokiu panasiu , tada ir forumas rimciau atrodys ir pvz: naujokas pradejas nuo buxu pagalvos , kad cia visur panasiai ir tikrai jis ilgai nezais su tais centais todel ir pasiuliciau tik rimtus deti kur gera pelna generuoja tai naujokas nors uzsikabintu ir rimtai gal kazka veiktu o su buxais pradejes tai nemanau , kad cia kazka ilgai jis dirbs ir isvis ar uzdirbs .

Ps: aisku cia nesneku apie baigusius mokymus programuoti cia kitas reikalas , , bet nieko nemokanciam naujokui pradeti nuo buxu tai nemanau , kad gerai , aisku speju cia uzsiiemimas tu buxu nepilnameciu kurie negali dar isidarbinti normaliai mokosi ir panasiai .O jei suauges zmogus  reiktu orentuotis ben i minimuma 300 eu. per menesi .

• 0

logo777.png

#8 Orange88

Orange88

Parašyta 10 rugpjūčio 2015 - 07:36

golf6, negaliu sutikti su tavimi. Manau dauguma ir pradeda nuo PTC, Bux'u paauglystėje. Pats irgi pradėjau nuo jų. Jie gerai vien jau tuo, kad tam nereikia jokių specifinių įgūdžių, jokių pinigų iš savo kišenės. Ir tai puikus būdas pajusti, jog pinigai internete, - tikri. Juk kaip gera pirmą kartą gyvenime gauti dolerį ar du, įdėjus tiek nedaug pastangų. Taip išauga susidomėjimas (o kaip uždirbti daugiau?). Pats seniai tuo nebesidomiu, bet jaučiu nostalgiją :D

P.S. žinau bent du žmones (ne lietuvius), kurie iš PTC ir Bux'ų gyvena. Ir tikrai ne po 300eu uždirba... :) Bet aišku tam reikia didelių pastangų. Kaip ir bet kur kitur, norint uždirbti ne tik saldainiams.

• 0

#9 golf6

golf6

Parašyta 10 rugpjūčio 2015 - 08:01

Na nezinau kiekvienam kitaip as va is anglu kaip gryzau kazkur 2007 - 2008 ten irgi mokinausi biski manes nedomino darbai sitie , programavimo labai mokiausi tiek softo tiek php , gryzes sukuriau karderiam shopa ka jie galejo su juo daryti ogi pasileisti i pardavineti savo vogtus duomenis , as paleidau uz free o ka uz tai turejau o ta , kad suprogramines php , kas pasileisdavo mano parde man ejo ju duomenys viskas buvau taip uzprogramaves , ka man eitu svetaines adresas prisijungimas prie turinio labai daug kas diegesi mano parduotuves sistema nes dar tokiu nebuvo as turejau neblogus pinigus apie 4 tuks lt . kaip minimum per savaite , po keliu metu tik atkodavo mano koda sustresni ir suprato kad yra negeras kodas ir jau patys paskui koregavo pagal save , istrindavo mano kodus piktybiskus ir panasiai , tai va as pradejau nuo pogramavimo ir savo zinias panaudojau blogiems tikslams dabar pvz: yra bitcointu svetaines ten gerai komandai susiburus galima nugvelbti milijonines sumas , pavyzdziui kodel kitur instant mokejimo nedaro ? nes nesunku isilauzus visas jos virtualias saskaita nuknisti , tai tik tiek , kad pavyziui as tai pradejau pirma nuo pc isilauzimo paskui labai variau softo lauzima paskui svetainiu , bet va nebereikalo ,, dabar aisku sunkiau tie wordpresai atnaujinami labai win10 isvis sunku paimti , laikai keiciasi reikia ir man persiorentuoti , moku php , java , bet tingiu tiesa sakant jau gal ir amzius netas o gal per daug geriu , bet dabar jau domina kazkas ramiau .

• 0

logo777.png

#10 Orange88

Orange88

Parašyta 10 rugpjūčio 2015 - 09:12

Na, blogais darbais tikrai nevertėtų girtis :D O mokant normaliai programuoti, galima uždirbti tikrai daugiau nei vagiant. Ir šiaip manau, šis forumas nėra orientuotas į patyrusius programuotojus. Tam yra kitų alternatyvų :)

• 1

#11 golf6

golf6

Parašyta 10 rugpjūčio 2015 - 09:23

Tai as tinginys ,

P.S: pasitaisiau , turbut teisingai geriau kai ko nesneketi ;)

• 0

logo777.png

#12 betternix

betternix
  • VietaLietuva

Parašyta 10 rugpjūčio 2015 - 09:46

Golf6, negazding forumiečių su savo "Juoda" praeitimi ir programiniais sugebėjimais :D Nenukrįpastant nuo temos, pritariu Orange88, Buxai kaip sakoma yra geriausia mokykla naujokams. Su jais nesunku uždirbti, nors ir mažus, bet pirmus pinigus, kas vėliau žmogų motyvuotų imtis rimtesnių darbų, o gal net ir tobulėti pačioje buxų sritiję, nes aš taip pogi esu matęs nevieno žmogaus įspudingus pasiekimus dirbant su buxais.

• 0

#13 golf6

golf6

Parašyta 10 rugpjūčio 2015 - 09:51

Golf6, negazding forumiečių su savo "Juoda" praeitimi ir programiniais sugebėjimais :D Nenukrįpastant nuo temos, pritariu Orange88, Buxai kaip sakoma yra geriausia mokykla naujokams. Su jais nesunku uždirbti, nors ir mažus, bet pirmus pinigus, kas vėliau žmogų motyvuotų imtis rimtesnių darbų, o gal net ir tobulėti pačioje buxų sritiję, nes aš taip pogi esu matęs nevieno žmogaus įspudingus pasiekimus dirbant su buxais.

Nieko as Negazdinu tik pasiuliau tuos buxus isimti , bet jei yra daranciu perspektyva su buxais tai ok cia tik savo nuomone isakiau ,.

• 0

logo777.png

#14 mirtisee

mirtisee

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:

Parašyta 11 rugpjūčio 2015 - 08:58

@golf6  nu kartais reikia patylėti, ypač apie savo juodąją praeitį, bet gerai kad nesigėdini ir pasakai, tik tikėtina kad gal pasimokei ir gavai gerą gyvenimo pamoką. juk blogi darbai ar poelgiai grišta bumerangu ir baudžia dvigubai. Geriau padaryk gerą ir turėsi dvigubai džiaugsmo.. išmok džiaugtis gyvenimu. lengvi ir greiti pinigai laikinas dalykas... o prie gero priprantama. 

o bux`ai lai lieka jie ir ieinaa į uždarbio būdus ir galima ne vien centus turėti ;)

pasiūla yra pasiūla, o kiekvienas individas renkasi pagal save

• 3

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

Forumo taisyklės | Help & Questions |

#15 usb

usb

Parašyta 11 rugpjūčio 2015 - 03:30

Kol čia bus bux, tol nebus normalaus forumo..Visada vaikai kur naujas temas ir spamins savo reff nuorodas. Dalinsis proof of payment su dvim centų :) tą pati dvim centų gautų gautų suradę vieną butelį ir nunešę priduoti. Na bet ieškoti butelio ir gėdinga, geriau savaitę spaudinėti nuorodas.

P.S. Aš pats, kaip ir daugelis, pradėjau nuo BUX. Nieko prieš juos neturiu, tačiau reikia ieškoti kitokių, pelningesnių veiklų.

Just my 5 cents.

• 1

#16 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:

Parašyta 11 rugpjūčio 2015 - 05:50

Nesuprantu, kuo blogai išmokos įrodymas su dvidešimt centų? Kaip ir pats minėjai, kad pradėjai nuo bux'ų. Nauja karta tai vis ateina, ir nauji bux'ai vis atsiranda.

• 0

#17 usb

usb

Parašyta 12 rugpjūčio 2015 - 08:41

Dabar aš manau, kad tai yra laiko marinavimas. Kiek laiko renkate išmokai 20 centų?

Teisingai, BUX atsiranda vis nauji, bet būkime teisingi, didžioji dalis jų yra scam.

• 0

#18 Arnas557

Arnas557

Parašyta 12 rugpjūčio 2015 - 12:42

Dabar aš manau, kad tai yra laiko marinavimas. Kiek laiko renkate išmokai 20 centų?

Teisingai, BUX atsiranda vis nauji, bet būkime teisingi, didžioji dalis jų yra scam.

Del tu centu, tai priklauso ar referralu turi ar naryste turi ir pns. Taip dabar atsirandantys bux yra dazniausiai scam, bet patys nariai turi atsirinkti patikimus buxus ir kur gali buti scam, atsirinkti pagal scripta, pagal admina ir t.t :) nes juk yra ir seni PTC kurie ir toliau moka. O naujus reikia gerai isanalizuoti pries pradedant kazka ten daryti

• 0

#19 Uzdarbiautoja

Uzdarbiautoja

Parašyta 12 rugpjūčio 2015 - 01:26

Aš už buxų palikimą, nematau nieko blogo, kad bus toks skyrius. :)

• 0

#20 Arnas557

Arnas557

Parašyta 14 rugpjūčio 2015 - 07:36

Aš už buxų palikimą, nematau nieko blogo, kad bus toks skyrius. :)

As tai pat :)

• 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas