Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Spark Profit

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 shifterer

shifterer
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 14 liepos 2014 - 09:15

Sveiki,

rinkau tikrai ilgai, nes buvau apleidęs, bet surinkus 30$ (minimali suma) paprašiau išmokos ir po poros dienų išmokėjo:

SparkProfit2014-07-13.jpg

Jei norit pabandyt, tai daugiau info čia:      Ištrinta

Registracijai spauskit ant mano parašo. Ačiū.

Šį pranešimą redagavo INGRIDA1023: 14 liepos 2014 - 06:22
Nuoroda į panašų forumą.

• 0

#2 golf6

golf6

Parašyta 06 kovo 2015 - 02:36

davariau iki 0.50 usd  bunu mazdaug 100-170 desimtas kas savaite tai man dabarbar davarius iki kokiu 2 usd i savaite galima daugiau nedaryt statymu ir pastoviai gaudineti ten tuos kokius 2 usd kas savaite ? Nes paskui jei nepataikysiu nukris isvis nieko negausiu .

• 0

logo777.png

#3 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 09 kovo 2015 - 11:36

Sveikas, taip. Bet atsimink, kad kiti vis rinks didesnes sumas taškų ir tavo uždarbis mažės. Be to pati programa kiekvieną savaitę sumažina tavo taškų, todėl visai nieko nedarant tiesiog viskas eis link nulio.

• 0

#4 shifterer

shifterer
  • VietaKaunas

Parašyta 21 gegužės 2015 - 02:44

Spark%20Profit%202015-05-17.jpg

• 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas