Sveiki. Noriu pasiulyti visiems uzsidirbti siek tiek pinigu. Viskas yra leistina/legalu, greita ir be jokiu apgauliu.
Reikalavimai:
1. Pilnametyste.
2. Internetine banko saskaita.
3. E-mailas.
4. Niekada nebuti pasiemus credito is smscredit , vivus svetainiu.
As pasistengsiu trumpai paaiskinti kaip viskas vyksta:
www.Smscredit.lt ir www.vivus.lt daro tokias akcijas: "Pakviesk drauga pasiimti kredita ir uz tai gauk premijuniu pinigu". Viskas vyksta labai paprastai. As nusiunciu pakvietima jums i jusu man duota e-maila pasiimti kreditui. Tarkim jus pasiemate 100lt kredita is smscredit svetaines ir ji is karto grazinate. Tokiu budu jus liekate nieko neskolingi kredito bendrovei , o tuo tarpu jie man perveda 30Lt uz tai, kad jus pakvieciau pasiimti kredito. Dabar darome ta pati tik su kita bendrove , bet si jau duoda 40Lt uz tai. Principas tas pats, viskas vyksta sklandziai ir labai greitai. Tokiu budu as gaunu 70Lt i savo banko saskaita ir pasidalinu jais per puse su zmogumi kuris man padejo. T.y pervedu jums 35lt.
Apie tai galite pasiskaityti oficialiuose ju tinklapiuose:
https://www.smscredit.lt/#bonus
https://www.vivus.lt/#bonus
Jeigu atsiras susidomejusiu, butinai parasykite man i skype: Audryla242 , arba e-maila: [email protected]
Si firma yra registruota Lietuvos Respublikos valstybines duomenu inspekcijos duomenu valdytoju registre ir bet koks duomenu perdavimas kitiems asmenims yra traukiami baudziamojai atsakomybei. Taip, kad apgauti tikrai neliksite. Taipogi atsiusciau detalesni aprasyma, galeciau pateikti irodymu , kad viskas saugu, teiseta , greita ir be jokiu apgauliu.
Traumpai tariant: Naudokimes leistinu uzdarbiu kol tai dar imanoma.
P.S Po visko galite patys pradeti kviesti zmones imti kredito ir taip uzsidirbineti pinigus, kaip siuo atveju darau as.

Temoje atsakymų: 2
Parašyta 25 lapkričio 2012 - 03:12
Parašyta 25 lapkričio 2012 - 05:24
o ten nera taip kad ir darba turi tureti, nes kazkur girdejau kad neduoda tokiu paskolu jei neturi pajamu saltinio ?
Parašyta 25 lapkričio 2012 - 09:10
As ir buvau girdejas si "mita" , bet pas esu moksleivis, be darbis ir be jokiu problemu pasiemiau tuos 2 kreditus, grazinau is karto ir uz tai gavau 70lt. Taigi jeigu susidomejai, parasyk i skype ar i e-maila galesiu placiau papasakoti. Kaip tik dabar tai darau su vienu zmogumi.
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0