Nedidelis portalo eksperimentas
Parašyta 23 rugsėjo 2009 - 02:46
Parašyta 23 rugsėjo 2009 - 02:53
Parašyta 23 rugsėjo 2009 - 03:00
Tegul rėkauja kiek nori. Nepatinka, prašom nesilankyt čia Beto aš niekada nededu į portalą scamų, tad nėra ko ir rėkaut. Eksperimentas yra labai naudingas ir Reitingas mano gal ir nukris, tačiau tik tų akyse, kurie nieko neišmano ir visiškai nesidomi portalu. Normaliems žmonėms viskas ir taip aišku Viskas ką aš darau tai stengiuosi dar labiau pagerinti portalo kokybęKol perskaičiau akis paskaudo kaip reikiant. :laugh: O šiaip manyčiau tokie "eksperimentai" tau ne į naudą. Kiti užsiregistravę sponsoriuje,kuris neišmoka pinigų,po kiek laiko gali pradėt kelt triukšmą,kad neveikiančių pridedi ir pan.,ir tavo reitingai savaime pradeda krist.
Parašyta 23 rugsėjo 2009 - 03:09
Parašyta 23 rugsėjo 2009 - 03:15
Jau sakiau, kad scamų aš ir nelaikau čia. BuxWiz buvo išimtis. Aš nesuprantu, kaip tau aplamai nedaėjo, jog kažkas čia netaip :dry: , kad portale laikau pora savaičių pinigų nemokantį PTC, juk taip dar niekada nebuvo. Padariau jūm meškos paslaugą, galėjote 2 savaites gauti taškus už nemokančio pinigų PTC sponsoriaus paspaudimus. Nesakau, kad dabar pradėsiu ekesperimentuoti taip su kiekvienu PTC, tačiau kokį kartą per kelis mėnesius galima dar kažko panašaus tikėtisPavaidinsiu kad nesupratau ka turejai omenyje sakydamas "kai kuriu nariu prasymu..." . Supranti as nemanau, kad negera sistema uzsidarius sponsoriui leisti issikeisti paspaudimus tiems kuriems nedaug like, bet as manau kad negerai yra palikti spopnsoriu kurie tapo scamais bet pilnai veikia ref bannerius. Juolabiau kad virs buxwiz nebuvo jokio indikatoriaus...
Parašyta 23 rugsėjo 2009 - 05:46
Parašyta 23 rugsėjo 2009 - 06:18
Parašyta 23 rugsėjo 2009 - 06:46
Na tikriausiai SUNKU. Nes prieš kelias savaites [na gal perdedu,prieš savaitę tarkim...] tau parašiau taip pat šaukykloj,kad Svbux minimali išmoka ne 2$,o 3$,bet tu kažkodėl visdėlto neištaisei tos klaidos...O dar sakai,kad tau nesunku kelių mygtukų paspaudimu ką nors padaryti.Ką tu galvoji per dvi savaites man buvo sunku keliais migtukų paspaudimais pašalinti Buxwiz ?
Parašyta 23 rugsėjo 2009 - 07:21
nu nedaejo tik todel, kad pastaruoju metu nebuni toks aktyvus siame portale kaip budavo pries puse metu, pamaniau kad tu taip nebesistengi del portalo ir biski ji apleidai, todel nusprendziau kad reikia primygtinai saukti kad butum aktyvesnis.. :side:Jau sakiau, kad scamų aš ir nelaikau čia. BuxWiz buvo išimtis. Aš nesuprantu, kaip tau aplamai nedaėjo, jog kažkas čia netaip :dry: , kad portale laikau pora savaičių pinigų nemokantį PTC, juk taip dar niekada nebuvo. Padariau jūm meškos paslaugą, galėjote 2 savaites gauti taškus už nemokančio pinigų PTC sponsoriaus paspaudimus. Nesakau, kad dabar pradėsiu ekesperimentuoti taip su kiekvienu PTC, tačiau kokį kartą per kelis mėnesius galima dar kažko panašaus tikėtis
Parašyta 23 rugsėjo 2009 - 07:26
Nelygink eilinės klaidelės portale su PTC sponsoriumi. Papraščiausiai užmiršau ištaisyt ir tiek. Ir aplamai jau parašiau gan ilgą ir išsamią litaniją apie šį portalo testuką, tad nustok išsigalvoti nebūtus dalykus ir dar labiau didinti įtampą portale :dry: Beje, jeigu Buxwiz atsigaus, tai žinoma, kad bus galima ir toliau keistis taškus.Šaukykloj rašei:
Na tikriausiai SUNKU. Nes prieš kelias savaites [na gal perdedu,prieš savaitę tarkim...] tau parašiau taip pat šaukykloj,kad Svbux minimali išmoka ne 2$,o 3$,bet tu kažkodėl visdėlto neištaisei tos klaidos...O dar sakai,kad tau nesunku kelių mygtukų paspaudimu ką nors padaryti.Ką tu galvoji per dvi savaites man buvo sunku keliais migtukų paspaudimais pašalinti Buxwiz ?
Parašyta 23 rugsėjo 2009 - 07:36
Parašyta 29 birželio 2010 - 08:35
Parašyta 29 birželio 2010 - 09:42
Parašyta 19 rugpjūčio 2010 - 12:25
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0