Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Viadukas - nerimstantis ieškotojas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 viadukas

viadukas

Parašyta 06 rugpjūčio 2012 - 04:49

Sveiki, mano slapyvardis, kaip matote, yra Viadukas. Realiai, tai mano vardas yra Erikas. Man yra truputį mažiau nei 30 metų. Savo gyvenime esu matęs ir išbandęs visko, mano darbo sričių įvairovė labai plati, dirbantis esu nuo 16 metų. Pirmas darbas buvo pagalbinio darbuotojo, dirbt eidavau po pamokų. Vėliau teko paragaut ir Maximos salės darbų. Panašų darbą teko padirbėt ir Sanitex'e. Pabaigęs mokyklą ir atitarnavęs kariuomenėje - buvau išėjęs keliems reisams į jūrą. Grįžęs įsidarbinau IT įmonėje, surinkinėjau kompiuterius, bei programuodavau PHP. Po šios įmonės teko atsidurt vadinamąjame konclageryje - Senukuose (beje, kas norite pasisemt verslumo idėjų, ar šiaip išbandyt savo charakterį ir valią - rekomenduočiau ten padirbėt bent pusmetį, patirtis neįkainojama). Paskutinį laikotarpį darbavausi reklamos gamybos įmonėje, kurioje teko susipažint su įvairiomis gamybos technologijomis, staklėmis, bei medžiagomis. šiuo metu mano darbas yra hobis, t.y., gaminu ir pardavinėju aviamodelius.
Su internetu susidūriau gal 1996-97 metais, mokykloje. Nuo tos akimirkos mano visas dėmesys buvo skirtas šiai sričiai. Labai greit susidomėjau programavimu. Kadangi neturiu labai lakios vaizduotės, man nepatiko visi tie programavimai su C ar Pascal. Pabandęs Delphi supratau - va, ko man reikia. Gaila, kad metams bėgant ši programavimo kalba neteko populiarumo. Bet potraukį programuot jaučiu iki šiol, kartas nuo karto pasidarau kokią reikalingesnę programėlę.
Uždarbiaut internete pradėjau nuo ~2001, kai įsigijau nuosavą kompiuterį, bei namuose atsirado internetas. Pirmieji darbai buvo tinklapių kūrimas. Tais laikais nelabai kas žinojo apie visus tuos Flash ar AJAX. Viskas buvo grindžiama HTML, JavaScript, VBScript ir panašiai. Kiek vėliau teko persiorientuot į PHP programavimą. šiuo metu turiu nuosavą serveriuką, kuris patalpintas senokame Compaq laptope su 1.6GHz CPU ir 1gb RAM.

štai toks padrikas prisistatymukas. Sėkmės darbuojantis :)
  • 0

#2 juraska

juraska
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 06 rugpjūčio 2012 - 05:00

Sveikas atvykes. Gan placiai pasireiskei :)
  • 0

#3 VisPOo

VisPOo

Parašyta 06 rugpjūčio 2012 - 07:08

Sveikas atvykęs, puikus prisistatymas :).
  • 0
Skype - vitas8989.
E-mail - [email protected].

#4 INGRIDA1023

INGRIDA1023

Forumo senbūvis

• Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 06 rugpjūčio 2012 - 08:10

Labai išsamus prisistatymas.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas